Pravljični oktober z Medvedki in vozički!

3 min.
04. okt'18

Z našimi medvedki se otroci ne dolgočasijo! Prepričajte se o tem tudi v oktobru in razveselite svoje male princeske z vozičkom Smoby, h kateremu vam bodo Medvedki priložili še dojenčka, popolnoma brezplačno. Ampak, v kakšnem vozičku pa se bodo dojenčki sploh vozili? Bo to pravljični motiv Frozen ali Disneyjevih Princesk? Kaj pa motiv Maše? Izbira je vaša, le vstopite v naše pravljično kraljestvo.

V mesecu oktobru kupite pri nas pravljični voziček Smoby, mi pa vam bomo zraven priložili še dojenčka, povsem brezplačno. Izbirajte med štirimi vozički v motivu Frozen, Disney Princesk, Maše in Baby Nurse in zraven bomo samodejno priložili tudi mehkega dojenčka Petit Bebe Nursery znamke Écoiffier. S katerim vozičkom boste od 1.10. do 31.10. pa vi razveselili svoje malčke?

Blog dojenčki si

Pravljični vozički za male mamice

Medtem ko avtomobilčke pripisujemo predvsem dečkom, deklicam pripadajo vozički in dojenčki. Takšne igre mamic, med katerimi skrbijo za svoje dojenčke, jih previjajo, hranijo, kopajo in z njimi hodijo na sprehode, spadajo med zabavne in hkrati edukativne aktivnosti. Z igro različnih poklicev se otroci približujejo svetu odraslih in ugotavljajo, kako to deluje. Z našimi pravljičnimi vozički bodo te igre mamic polne veselja in smeha!

Globoki voziček Pastel Princeske Disney Smoby

Globoki voziček smoby

Katera deklica pa si ne zasluži vozička za prave princeske? Ta čudoviti rožnati voziček iz delavnice Smoby je dopolnjen s svetlomodrimi detajli, ne manjkajo pa mu niti potiski z Disneyjevimi Princeskami. Strehica vozička je potisnjena z nežnimi ilustracijami, ki vozičku dajejo originalnost. Višina ročaja vozička meri 58 cm, vanj pa se bo umestil dojenček z velikostjo 42 cm. Klasičen globoki voziček za male mamice je dopolnjen tudi z odejico za dojenčka, ne manjka pa mu niti predalček pod vozičkom.

Globoki voziček za dojenčka Frozen Smoby

Globoki voziček Frozen Smoby

Za vse ljubiteljice princesk iz risanke Frozen je tu čudoviti voziček v odtenkih vijolične in modre barve, ki je popoln voziček za vse dojenčke. Njegova klasična globoka oblika bo zagotovila, da bo dojenček v njem udobno zaspančkal tudi med sprehodi. Zaobljene oblike vozička dopolnjuje modra strehica s potiskom snežink, odejico pa krasita princeski Elsa in Ana. Igra z dojenčki bo zahvaljujoč temu čudovitemu vozičku nepozabna, svoji najljubši princeski pa bo vaša deklica imela zmeraj pri sebi.

Globoki voziček Baby Nurse iz Zlate izdaje Smoby

Voziček baby Nurse

Preprost, vendar čudovit in s smislom za eleganco – takšen je voziček Baby Nurse Zlata izdaja znamke Smoby, ki ga ima lahko tudi vaš otrok. Ta odlični globoki voziček za dojenčke je zasnovan v odtenku rožnate barve, ne manjkajo pa mu niti zlati detajli in ljubki potiski na strehici in odejici. Ročaj vozička je na višini 55 cm, zahvaljujoč čemur se bodo z vozičkom igrale tudi deklice od 18. meseca starosti dalje. Realističen voziček je preprosto prav ustvarjen za vse hčerkice, ki se rade igrajo mamice.

Globoki voziček Maša in medved Landau Smoby

Globoki voziček Maša Smoby

Ali tudi vaša hčerkica z navdušenjem spremlja vse dogodivščine Maše in njenega prijatelja medveda? Zdaj bosta pa Maša in njen medved preživljala vse z njo! Pravljični voziček za dojenčka v motivu te priljubljene risanke bo prevzel vse srčke s svojo pestro rožnato barvo, brez dvoma pa tudi s potiskom vesele Maše in njenega prijatelja medveda. Globoki voziček z ročajem na višini 58 cm je dopolnjen z zelenimi detajli, rožnato blago pa dopolnjujejo bele pikice. Ne manjka pa mu niti predalček, kamor lahko male mamice pospravijo nujne pripomočke za dojenčka.

Ali že veste, s katerim vozičkom boste oktobra razveselili svojo malo princesko? Ne pozabite, če bo to eden izmed zgornjih, mu bodo naši pomočniki Medvedki priložili še dojenčka Petit Bebe Nursery. Z njim bo vaša mala deklica kot prava mala mamica!