Spretni pomočniki Beaba za vsako družino!

  Kategorije: Dojenčki in malčki, Fit mama,
5 min.
10. okt'19

Vsi ljubeči starši si želijo, da bi s svojimi otroki preživeli kar največ skupnega časa. Mnoge obveznosti in skrbi za najmlajše pogosto ustvarjajo le gube na čelu in pri starših ustvarjajo občutek, da skupnega časa ne preživljajo polnovredno. S tem pa je zahvaljujoč pripomočkom Beaba zdaj konec! Odkrijte najboljše potrebščine za dojenčka, s katerimi bo starševstvo teklo kot po maslu.

Ko je leta 1989 znamka Beaba na trg pripeljala prvi prvi parni kuhalnik in mešalnik Babycook, še nihče niti ni slutil, da bo na področju nege dojenčkom povzročil dobesedno revolucijo. Od nastanka prvega ikoničnega parnega kuhalnika je preteklo neverjetnih 30 let, v osnovi pa se ni nič spremenilo – znamka Beaba tudi danes poenostavlja življenje mnogim staršem po celem svetu, saj njene linije izdelkov ne sestavlja le en izdelek.

Blog beaba parni kuhalnik

Revolucija v prvih kašicah

Nalijmo si čistega vina, otroci in hrana se dostikrat ne razumejo tako, kot bi si starši to predstavljali. Nekateri dojenčki se bojujejo že z materino dojko in nočejo maternega mleka, drugi pa začnejo zavračati hrano šele takrat, ko je čas za gosto hrano. Vse pa se spremeni v trenutku, ko del vašega doma postane parni kuhalnik in mešalnik v enem Babycook. Edinstveni sistem, ki so ga iznašli oblikovalci znamke Beaba že pred tridesetimi leti omogoča staršem v 15 minutah ustvariti ne le zdrav, ampak predvsem okusen obrok, ki ga otroci ne bodo zavrnili.

Zahvaljujoč zmožnosti priprave hrane v sopari bo vsaka porcija hrane ohranila pomembne vitamine in minerale, zelenjava in sadje pa ne bosta izgubila svojih barv, za nameček pa se bodo otroci do sitega najedli brez nepotrebnih umetnih barvil, dodanih sladkorjev in e-jev. To pa še ni vse, uporaba parnega kuhalnika Babycook je izjemno preprosta, starši pa bodo z njim lahko upravljali tudi z dojenčkom v rokah. Velika prostornina posode omogoča pripravo jedi za otroke tudi vnaprej, ki jih lahko shranite v posodicah, ki ne prepuščajo nobenega zraka.

Revolucionarni pomočnik za domove z otroki, v podobi tega kuhinjskega robota bo poskrbel za pestro prehrano otrok že od prvih kašic dalje, njegovo pomoč pa boste poiskali tudi kasneje. Parni kuhalnik in mešalnik Beaba Babycook lahko pripravi več kot je otroška kaša. Dovolj je, da prelistate kuharske knjige za različne starostne kategorije, v katerih boste našli ogromno odličnih receptov za glavne jedi in tudi najokusnejše sladice. Tudi pri Beaba dobro vedo, da si je treba življenje kdaj pa kdaj tudi posladkati, ni pomembno to, ali ste odrasel ali otrok.

Blog beaba hranjenje

Sladki spanec in počitek

Hranjenje pa žal ni edini del dneva, ki lahko pošteno namuči starše. Prav zato je znamka Beaba razširila sovjo ponudbo in ustvarila pripomočke, s katerimi bo vsak dojenčkov spanec sladek kot med, prijetna pa bosta tudi prebujanje in dnevni počitek. Za to bodo poskrbela ergonomsko oblikovani počivalniki, kamor lahko brez strahu položite svojega malčka. Samoumevni so prvorazredni materiali, stabilno ogrodje, varnostni pasovi in pri ležalniku Up&Down tudi možnost nastavitve višine. Zahvaljujoč temu bo dojenček zmeraj z vami, na primer ko boste opravljali gospodinjska opravila, pripravljali in jedli kosilo.

Za socialni razvoj otrok je pomembno, da bi preživeli kar največ časa na enaki višini, kot ostali družinski člani, saj opazujejo svet okoli sebe in imajo tako možnost, da se vključijo v vsakodnevno življenje družine. Temu pa se ne bo izognil niti sladek spanec. Če spadate med sveže starše, potem vam opazovanje dojenčka niti ko spi ni nič tujega. S tem vam bo z veseljem pomagala novost iz Beaba delavnice – elektronska varuška Zen +, ki je opremljena s panoramsko kamero z nočnim vidom. Presenetila vas bo z barvnim ekranom z visoko resolucijo, dvakratni zoom, oddajnikom, alarmom, časovnikom in termometrom s toplotnim senzorjem. Starše bo ta nenadomestljivi pripomoček končno priskrbel zasluženi počitek in mir v duši.

Blog beaba počivalnik

Kopel v stilu wellnessa

Najljubši del dneva pri mnogih otrocih je večerna rutina, ki vključuje tudi kopel. S pomočjo njej otroci spoznavajo nov element, odkrivajo skrivnosti vode in verjeli ali ne, s tem se razvija njihova domišljija in komunikacijske sposobnosti. Otroci se med kopanjem spreminjajo v gusarje, mornarje, morske deklice in druga morska bitja. To pa pride šele malce kasneje. Do takrat pa je večerna kopel del dneva, ki mu sledi sladek spanec. Topla voda otroke pomirja, tako da bodo malčki hitreje in lažje zaspali.

Mirno in pomirjajočo kopel bo vašim malčkom priskrbela banjica Beaba, primerna za dojenček že od rojstva. Njena neizmerna prednost je, da lahko starši brez težav stojijo ali pa sedijo poleg nje, ki je hkrati tudi prenosljiva in se jim zato ni treba sklanjati nad veliko vgrajeno kadjo. Banjice Beaba prinašajo udobje staršem in otrokom ter ponujajo boljši dostop brez nepotrebne bolečine v hrbtu. Za udobje bo prav tako poskrbelo stabilno ogrodje, starši pa bodo pri zložljivi banjici iz blaga nedvomno cenili njeno nizko težo in kompaktnost, zahvaljujoč čemur je prav ustvarjena tudi za potovanja.

Blog beaba banjica

Stilsko tudi z dojenčkom

Zdravje in mir dojenčka sta za starše na prvem mestu, o tem ni dvoma. Moderni starši bodo poleg vsega drugega hvaležni tudi kakovost in hkrati čudovitim dodatkom, ki bodo razveselili tudi njih. Edinstveni francoski izdelek, v katerem se združujeta minimalizem in praktičnost, boste našli v vseh izdelkih Beaba, mamice pa bo očarala predvsem kategorija – previjalne torbe, ki lahko konkurirajo torbicam in nahrbtnikom vrhunskih oblikovalcev. Njihov moderni videz bo prevzel srca tudi vsem zahtevnim mamicam, ki bodo torbe uporabljale še dolgo po tem, ko bodo otroci že zrasli.

Ogromni plus je pri previjalnih torbah mnogo nujno potrebnih dodatkov, s pomočjo katerih lahko dojenčka previjete kjer koli in kadar koli. Ne manjka pa niti dovolj prostora za shranjevanje, ne le za dojenčkove potrebščine, ampak tudi za dokumente in druge malenkosti, ki jih potrebujete s seboj na sprehodih in izletih. Previjalne torbe Beaba se lahko hitro in preprosto namestijo na ročaj vozička, vanje boste lahko pospravili vse, kar morate imeti zmeraj s seboj in kar je najbolje – na prvi pogled so videti kot pravi modni dodatki.

Blog beaba previjalna torba

Starševstvo je, podobno kot vsaka stvar, kovanec, ki ima dve plati. Lahko je zahtevno in izčrpajoče, pogosto pa zadostuje, da imate pri roki nekaj spretnih pripomočkov in vse je v hipu lažje. Odkrijte tudi vi čar potrebščin za dojenčka znamke Beaba in uživajte v negi dojenčka s polnimi pljuči.

Spoznajte pripomočke Beaba