Odprodaja otroških hišk se začenja! Popusti vse do 50 % že čakajo

3 min.
01. sep'18

Otroške hišice ne bodo nikoli šle iz mode. Vanje se bo zaljubila vsaka generacija malčkov, saj omogočajo popolno skrivališče in prostor za igro. Pri nas boste našli le najboljše hiške za na vrt in tudi za notranje prostore. Zdaj jih lahko naročite s super popustom kar do 50 %!

Ni vsaka hiška enaka in naši zvesti kupci že vedo, kje najdejo najboljšo. Kakovostne otroške hišice priznanih evropskih znamk boste našli le pri nas s popusti vse do 50 %! Poiščite navdih v naših idejah in razveselite svoje otroke z njihovo lastno vrtno hiško, saj smo za vas izbrali le najboljše med najboljšimi.

Hišica Pretty Blue z letno kuhinjo

Otroska hiska pretty blue

Hiško za otroke Pretty Blue Smoby v pestri modro-zeleni barvni kombinaciji lahko zdaj prejmete z izjemnim popustom kar 34 %. Izjemna otroška hiška ima svojo lastno letno kuhinjico, ki je opremljena s kuhinjsko posodo in tudi jedmi. Stene hiške krasi ljubek relief živalic in cvetličnih lončkov, ki poudarjajo popolno realistično atmosfero hiške. Premične naoknice in vrata pa bodo otrokom priskrbeli zasebnost in jih zaščitili pred vremenskimi vplivi.

Hišica My House z elektronskim zvončkom

Otroska hiska my house

Vrtna hišica My House Smoby ni niti z daleč vsakdanja otroška hiška. Za originalnost hiške bo poskrbel elektronski zvonček, s katerim se bo najavil vsak obisk, tako da bodo otroci točno vedeli, da so prišli prijatelji ali starši. Ta otroška hiška v kombinaciji treh barv, zelene, rdeče in bele ima tudi poštni nabiralnik, poleg klasičnih pa edinstvena tudi po svojih okroglih oknih. V hiško, ki jo lahko zdaj prejmete s popustom 29 %, lahko otroci vstopajo tudi čez manjša vratca in ne velika.

Hišica na stebrih Pilings House s toboganom

Otroška hiška pilings house

Za slavno hišico na stebrih Pilings House Smoby ste zagotovo že slišali. Je prostorna, udobna in otrokom ponuja mnogo zabave ne le s spuščanjem po toboganu, ki je del nje. V hišico bodo malčki vstopali po stabilni in varni lestvi, ki bo otroke takoj privedla k vhodnim vratom in tudi k toboganu. Stebri hiške so visoki 70 cm, zahvaljujoč čemur bodo imeli otroci dovolj prostora tudi za igro pod samo hiško. Igra več otrok se lahko začne že zdaj, in to zahvaljujoč popustu kar 29 %.

Otroška hišica Jura Lodge z vratci in naoknicami

Vrtna hišica Jura Lodge za otroke je zasnovana v tradicionalnih barvah francoskega proizvajalca Smoby – rdeči, zeleni in beli. S temi barvami se bo popolnoma podala vsakemu vrtu in poživela vsako otroško sobico. Hiška Jura Lodge je manjše velikosti, vendar je kljub temu dovolj prostorna za igre več otrok skupaj. Vrata hiške krasi poštni nabiralnik in vsebuje še nekaj, kar bo malčke naravnost navdušilo – ključ! S popustom 30 % jo lahko zdaj prejmejo tudi vaši malčki.

Hišica Medvedek Pu z gugalnico in toboganom

Imate doma malega ljubitelja Medvedka Puja in njegovih prigod? Otroška hišica Disney Medvedek Pu bo vaše malčke v trenutku prevzela in le stežka jih boste spravili stran. Povišana etaža hiška zagotavlja stabilnost in tudi čvrsta tla pod nogami. Na tla se lahko preprosto spustijo po toboganu, nanj pa splezajo po varnih stopničkah. Hišica ima poleg tobogana še nekaj – gugalnico, ki je zahvaljujoč posebnemu sedežu primerna tudi za najmlajše otroke. Ta čudovita in multifunkcijska hiška bo vaše otroke razveselila s popustom vse kar 31%.

Otroške hišice niso le za zabavo in okras vrta. Otrokom omogočajo mnogo novih idej in hkrati pomagajo navezovati prijateljstva in razvijati komunikacijske in socialne veščine. Razveselite svoje otroke tudi septembra z novo hišico ali setom in izkoristite edinstvene popuste vse do 50 %!

Vstopite v hiško