Toplim dnem še ni odzvonilo! Čas je za nove tricikle in poganjalce

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
15. sep'18

Z začetkom šole se otroške pustolovščine še ne končajo! Skupaj z otroki doživite barvno jesen v polnem pomeni in to zahvaljujoč novim poganjalčkom in triciklom. Pokukajte k nam in razveselite svojega malega dirkača s čarobnim vozilom s super popustom. Ampak pazite, čas se izteka!

Skupaj z otroki izkoristite možnosti zadnjih toplih dni in zamudite niti enega toplega jesenskega dneva. Kako boste pa vi s svojimi otroki preživljali prosti čas med šolskim letom? Priskrbite jim prve dogodivščine s sedeža tricikla ali poganjalčka. Oglejte si našo široko ponudbo kakovostnih triciklov in poganjalčkov ter odnesite tega svojega s popustom vse do - 47 %.

Popeljite otroke čez jesen

Je popolnoma razumljivo, da z naše ponudbe ne boste mogli kar tako izbrati najboljšega tricikla ali poganjalca za svojega malčka. Poleg super popustov vam za to prinašamo najboljše namige za čudovita otroška vozila, s katerimi boste zagotovo zadeli sredino. Na vaše otroke ne čaka le veter v laseh, ampak tudi ure in ure aktivne zabave na kakovostnih triciklih in poganjalcih priznanih proizvajalcev.

Zložljiv tricikel smarTfold 7v1 z EVA kolesi

Tricikli smart fold

Ste že spoznali revolucionarni tricikel z družine smarTrike? To je zložljiv tricikel smarTfold, zahvaljujoč kateremu boste dobili popolnoma drugačen pogled na otroške tricikle. Ta tricikel se ponaša z nizko težo in ko je sestavljen, spominja na majhen potovalni kovček, tako da ga lahko brez težav pospravite med prtljago. Tricikel smarTrike raste skupaj z vašim otrokom, in to že od 9. meseca pa vse do 3. leta otrokove starosti. Tricikle iz kolekcije smarTfold boste pri nas našli v različnih barvah, le poiščite svojo najljubšo.

Poganjalec motor Sport Bike BIG z elektronsko hupo

Poganjalec sport bike big

Ali vašemu malčku zmeraj zastane dih, ko mimo prifrči motor? Presenetite ga z lastnim motorjem Sport Bike iz delavnice nemške znamke BIG! Ta odličen črno-oranžen motor – poganjalec ima elektronsko hupo, ki daje realistične zvoke in je prav tako realističnega videza, kot pravi motor. Sedenje na njem je maksimalno udobno in je prilagojeno otrokovi anatomiji, s čimer podpira pravilen razvoj kolčnih sklepov. Široka kolesa pa po drugi strani pomagajo pri ohranjevanju stabilnosti, zahvaljujoč čemur je vožnja na tem poganjalcu neizmerno zabavna.

Poganjalec Bubble Go 2v1 s senčnikom

Poganjalec Bubble Go 2v1 spada v naši ponudbi med stalnice, saj vsakega malčka prevzame že na prvi pogled. Ta rožnato-zeleni poganjalec lahko starši vodijo s pomočjo palice za starševski nadzor, tako da lahko otroci med prvimi meseci počivajo in nadzor nad vožnjo prevzamejo šele kasneje. Otroško vozilce z delavnice Smoby in le čudovitega dizajna, ampak je tudi priročen – ima tudi senčnik, ki varuje otroke pred soncem in je hkrati opremljen z držalom za stekleničko, s čimer spodbuja pitne navade staršev in tudi otrok.

Tricikel Zip Plus 4v1 smarTrike TouchSteering

Naslednja novost v naši ponudbi je tricikel Zip Plus 4v1 priznanega proizvajalca triciklov smarTrike. Ta tricikel v veseli barvni kombinaciji predstavlja kompromis med vozičkom in tradicionalnim triciklom. Če vaš malček še ni pripravljen zapustiti voziček, je tricikel Zip Plus zanj popolna izbira. Poleg moderne tehnologije TouchSteering je opremljen tudi z varnostnim pasom v obliki črke Y in otroku zahvaljujoč ergonomskemu sedežu prinaša maksimalno udobje tudi med daljšimi vožnjami. To novost preprosto morate imeti.

Poganjalec Maša in medved 2v1 Smoby

Poganjalec masa medved smoby

Ali med najboljše prijatelje vašega malčka spada tudi modrooka Maša in njen prijatelj Medved? Poganjalec 2v1 Smoby v motivu te priljubljene risanke potem vašemu nadobudnežu ne sme manjkati. Manjši otroci lahko poganjalec uporabljajo kot gugalnik in skakalček in se niti za korak ne bodo ločili od svojega priljubljenega pravljičnega junaka. Medvedkov hrbet služi kot udoben in ergonomsko oblikovan sedež, zahvaljujoč čemur bo skakanje na poganjalcu udobna zabava. Skakalček se hkrati vrti v loku 45°, kar še povečuje veselje pri gibanju.

Pričakajte z otroki jesen v velikem stilu in se podajte na pustolovsko pot na novem poganjalcu in triciklu. Če boste naročilu ustvarili do 30.9., jih boste lahko prejeli s popusti vse do 47 %! Že veste na čem se bo vaš malček vozil prihodnje mesece?

Poiščite tu