Poletni dnevi brezplačne dostave so tu!

4 min.
18. avg'18

Avgust se počasi približuje h koncu, za nas pa se poletje še ni končalo! Z nami uživajte v zadnjih poletnih dnevih in se pridružite poletnim dnevom brezplačne dostave. Nekaj dni v avgustu na vas čaka dostava novih igrač neposredno na vaš dom. Berite naprej in izvedeli boste več.

To, da je dostava prelepih igrač preko kurirske službe ekološka, zahvaljujoč tudi našim rednim zelenim ponedeljkom, zagotovo že veste. Zato smo se odločili, da bomo naše zveste kupce še dodatno razveselili, in to tako, da jih bomo vključili v naše poletne dneve brezplačne dostave! Ne dovolite, da vam ta edinstvena priložnost spolzi skozi prste, zato se nam pridružite tudi vi! Dovolj je, da v času od 19. do 23. avgusta naročite katere koli igrače v minimalni vrednosti 15 € in dostava bo za vas popolnoma brezplačna.

Konec poletja z novimi igračami

Šolsko leto že potiho trka na vrata, vendar vseeno ostaja še nekaj dni počitnic. Razveselite otroke z novimi igračami, zahvaljujoč katerim bodo zadnje dneve počitnic na polno uživali. Nove igrače bodo hkrati edinstvena motivacija, zahvaljujoč kateri bo začetek šole ali vrtca še bolj zabaven. Naj vas navdihnejo naše odlične ideje za najboljše igrače priznanih proizvajalcev.

Zeleni tricikel Baby Balade Blue Smoby

Zeleni tricikel baby balade

Tricikla Baby Balade Blue francoskega proizvajalca Smoby ne bodo otroci uporabljali le med počitnicami – družbo jim bo delal tudi jeseni. Ta kakovosten tricikel v pestri zeleni barvi je robustne konstrukcije in ima kovinski okvir, zahvaljujoč čemur je stabilen in maksimalno varen. Mnogi elementi so nastavljivi prav za potrebe vašega otroka, kar mu bo priskrbelo udobje kjer koli in kadar koli. Za to bodo poskrbeli ergonomski sedež, varnostni pas in posebna EVA kolesa. Ta tricikel otrokom ne bo priskrbel le zabave, ampak tudi gibanje na svežem zraku.

Plezalo s peskovnikom Adventure car Smoby

Plezalo adventure car

Dogodivščine zadnjih dni počitnic si otroci zmeraj najbolje zapomnijo! Plezalo Adventure Car znamke Smoby predstavlja popolno kombinacijo različnih vrtnih iger. Ta avtomobilček v zeleni, beli in rdeči barvi je hkrati plezalo, nato tobogan in spet drugič peskovnik. Le stežka boste našli podobno multifunkcijsko plezalo, še posebno v tej zabavni zasnovi. Tobogan avtomobilčka lahko tudi priklopite na vodo in s tem otrokom ustvarite vodni tobogan, ki ga bodo naravnost oboževali. Peskovnik, ki se skriva pod pokrovom avtomobilčka, lahko kadarkoli postane predalček za vse vrtne igrače.

Hišica Prijateljev s kuhinjo in zvončkom Smoby

Ali veste, kako razveseliti otroke in njihove prijatelje? S hišico Prijateljev znamke Smoby, seveda! Velika prostorna hiška v čudovitih poletnih barvah ima popolnoma opremljeno kuhinjico s piknik mizico in klopcami, ne manjka pa ji niti elektronski zvonček, s katerim se naznanijo obiski. Samoumeven pa je tudi UV filter, zahvaljujoč kateremu bo kljubovala vremenskim vplivom, otroci pa se lahko v njej igrajo tudi med slabšim vremenom in ne le med lepim, sončnim. Hiško krasi nevpadljiv, ampak ljubek relief v podobi ptičkov, mucke in rožic, njen del pa je tudi pravo korito za rože, ki že čaka na prve rožice in sadike.

Vodna steza AquaPlay Amphie World

Steza aquaplay amphie world

Ni treba, da se vodna zabava z avgustom konča! Za to bo poskrbela izjemna vodna steza AquaPlay Amphie World, ki jo sestavljajo jez, vodna črpalka in mostovi. Vodna steza Amphie World predstavlja enega izmed največjih vodnih sistemov AquaPlay in prinaša igro več otrokom hkrati. Mali radovedneži se bodo zahvaljujoč njej naučili vse o tem, kako deluje jez, opazovali bodo premik vode in odkrivali njene skrivnosti. Za zabavo bodo poskrbele tudi prikupne figurice medvedka Boja, povodnega konja Wilme, račke Loti in žabca Nilsa. Ta edinstvena vodna steza AquaPlay bo otroke zabavala ure in ure, ne da bi ob tem vedeli, da so se pravzaprav nekaj novega naučili.

Hišica na stebrih Pilings House Smoby

Hišica pilings house

Vsi otroci potrebujejo svoje lastno kraljestvo, v katerem se lahko nemoteno igrajo in se vsaj za trenutek skrijejo pred pogledi staršev. Hišica Pilings House znamke Smoby je za to prav narejena! Stoji na stabilnih in trdnih stebrih, tako da omogoča prostor za igro tudi pod samo hiško. K vsaki hišici je pripet tudi dolg tobogan, ne manjkajo pa tudi funkcionalne naoknice in vratca. Zahvaljujoč UV filtru se vam za zdravje svojih otrok ni treba bati, saj se lahko v hiški igrajo tudi v sončnih dnevih.

Pomagajte otrokom zaključiti poletje z veseljem in jih pripravite na šolsko leto z novimi igračami. Ne pozabite, naročite pri nas med 19. in 23. avgustom v minimalni vrednosti 15 € in za dostavo vam ne bo treba plačati niti centa!