Z Medvedki poletja še ni konec: Nakupujte igrače še ugodnejše

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
09. sep'21

Lepo se imej, poletje. Adijo poletje, se vidimo čez eno leto. Tako sta se septembra od poletja poslovila Mila in Bruno in iz omar že vlekla jesenske dekoracije. Ne bi bil Oli, naš najbolj navihan Medvedek, če v tistem ne bi nič rekel: »Počakajta, ni treba, da se poletje že konča, poskusimo ga podaljšati!«

In ker dobro vemo, da se z Olijem nima smisla prerekati, smo mu pritrdili in iz skladišča spet povlekli najljubše poletne igrače in prosili Medvedke, da bi jim znižali cene. Ste pripravljeni na neskončno poletje z igračami, ki jih lahko zdaj kupite še ugodnejše? Namreč poletje se z nami ne konča!

Cene se topijo

Poleti se nam je topil sladoled, zdaj pa se bodo stopile še cene! Ne čakajte na naslednje leto in razveselite svoje otroke z novimi zunanjimi igračami že zdaj. Čaka nas čudovita jesen, ki bo poskrbela za zabavo v naravi, naj je to na domačem vrtu, v parku ali na igrišču. Za nas in naše Medvedke se poletje še ni končalo in vsi trije so se strinjali s tem, da je zdaj najboljši čas za nakup igrač po izjemnih cenah.

Podajte se z nami in našimi tremi Medvedki na razburljivo potovanje, na katerem vas bodo čakale čudovite igrače za vaše otroke, po ugodnih cenah. Ponudbo igrač bomo redno menjali, zato se lahko veselite zmeraj novih, posebnih popustov, s katerimi ne bo nepozabno le poletje, ampak kar celo leto.

Najljubše igrače še bolj ugodno

Poletne počitnice so se res zaključile, vendar to ne pomeni, da se mora končati tudi zabava. Sončna in topla jesen, ki je nedvomno najbolj pester letni čas, prav tako kot poletje, ponuja otrokom veliko možnosti za igro. Ravno zato smo znižali cene najljubših igrač, s katerimi se bodo vaši otroci igrali tudi v naslednjih tednih. Izbiro igrač bomo redno spreminjali, aktualno ponudbo igrač najdete tukaj. Tokrat so Medvedki za vas pripravili naslednje odlične igrače. Ste pripravljeni na neskončno poletje?

Tobogan z vodometom Funny Toboggan Smoby

Smoby tobogan poletna akcija

Zabavo na toboganu še vedno odkrije vsaka nova generacija otrok in nič drugače ne bo tudi pri vaših. Tobogan z vodometom Funny Toboggan spada med najmodernejše in najkakovostnejše tobogane, otroke pa bo razveselil z drsno površino dolžine kar 2 metra. Zabavno in tudi varno vožnjo na toboganu bodo poudarili tudi lestev s protizdrsno zaščito, masivna zelena držala in ergonomska površina za spuščanje. V poletnih mesecih lahko na tobogan namestite vrtno cev, s čimer se bo v trenutku spremenil na vodni tobogan, dolge ure smeha in zabave pa bo otrokom prinašal celo leto.

Hišica za vrtnarja Garden House Smoby

Smoby hišica poletna akcija

Po lastni hiši ne hrepenijo le odrasli, ampak tudi otroci, ki sanjajo o svojem posebnem mestu za igro. Prvorazredna hišica za vrtnarja Garden House otrokom ponuja veliko več kot le prostor za igro. Hiško sestavlja tudi moderni 21-delni set vrtnih dodatkov, s katerimi se bodo otroci igrali prave vrtnarje, gojili svoje lastne rožice in zelišča. Ne manjkajo cvetlični lončki, okrasna mreža, ptičja krmilnica, vrtno orodje in tudi knjižica s sličicami, ki vsebuje pomembne predloge in namige za sajenje.

Dvostranska gugalnica Blue Dog Smoby

Smoby gugalnica poletna akcija

Največje otroško veselje bo priskrbela tudi gugalnica Blue Dog znamke Smoby. Barvita modra gugalnica v podobi kužkov je dvostranska in ponuja otrokom kar 3 mesta za sedenje – dve mesti na psičkih in eno na sredini gugalnice. Sedeži na gugalnici so ergonomski in spodbujajo pravilen razvoj otroških kolkov in mišičja. Konstrukcija gugalnice je stabilna in trpežna in bo skupaj s trdnimi držali otrokom zagotovila maksimalno varnost.

Šotor Indoor&Outdoor Teepee Evolutive Smoby

Smoby teepee poletna akcija

Šotor Teepee Evolutive znamke Smoby bo vaše najmlajše v trenutku ponesel v fantastični svet divjega zahoda in Indijancev. Edinstveni šotor ima robustne dvojne stene in je proizveden iz trpežne plastike, videti pa je skoraj nerazpoznavno od tradicionalnih indijanskih teepee šotorov. Starši boste zagotovo cenili tudi možnost, da lahko šotor prilagodite otrokovi višini, ki bo znašala od 159-184 cm. Ne manjkajo pa niti popolnoma dodelani detajli in tekstilna zavesa, ki bo otrokom priskrbela več zasebnosti in med vročimi poletnimi dnevi tudi prijeten vetrič. Dizajnerske odprtine pa bodo poskrbele za neverjeten učinek sončnih žarkov.

Trikolesni skiro Corolle Smoby

Smoby skiro poletna akcija

Kaj nastane, ko svoje moči združita dve priljubljeni francoski znamki Corolle in Smoby? Nastane čudoviti trikolesni skiro z očarljivim dizajnom, na katerem se bodo vaši otroci zabavali poleti in tudi v drugih letnih časih. Kovinsko ogrodje in stabilni trikolesni sistem je dopolnjen z nežnim in ljubkim rožnatim vzorcem, ne manjka pa niti prikupna košarica za dojenčka Corolle. Krmilo tricikla lahko nastavite po višini vašega otroka, zahvaljujoč čemur bo skiro rastel skupaj z njim.

Z nami uživajte poletje celo leto in ne pozabite, da vam bodo naši Medvedki redno prinašali posebne popuste na poletne igrače. Pri nas nakupujte ugodno celo leto, zahvaljujoč čemur lahko svoje otroke stalno presenečate z novimi igračami.