Huraaa, ven! Neprecenljive počitnice na vrtu

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
21. jul'19

Polovica počitnic je že skoraj mimo, to pa pomeni le eno – pred nami je še cel mesec počitnic! Priskrbite otrokom zabavo, ki si jo po marljivem delu v šoli zaslužijo, in jih razveselite z novimi igračami, s katerimi bodo v sončnem avgustu na polno uživali. Za vas imamo ideje za najboljša počitniška doživetja, ki jih bodo priskrbele le najboljše igrače.

Imate doma tudi vi »moderne« otroke, ki večino počitnic presedijo pred računalnikom ali z mobitelom v roki? Povlecite jih na svež zrak! Odlična motivacija zanje bodo nove igrače, ki so bolj zanimive kot računalniške igrice ali pa najnovejše mobilne aplikacije, brez katerih si ne znajo predstavljati svojega dneva. Predstavljamo vam le najboljše med najboljšim!

Doživetje na vrtu

Deset mesecev v letu otroci sedijo pred domačimi nalogami, se pripravljajo za šolo ali vrtec in veliko časa preživijo v otroški sobi. Zato ne obstaja idealnejši letni čas za lenarjenje v objemu narave, kot pa poletje. Pokažite jim, da se zabava niti zdaleč ne začne in niti ne konča s pametnimi telefoni. Poletje bodo vaši najmlajši najbolj okusili prav na vrtu z novimi igračami, ki jih bodo odlično zabavale. Na tablice in mobitele pa niti pomislili ne bodo!

Vodna steza AquaPlay MegaBridge

Vodna steza aquaplay megabridge

Poletje brez vode je kot zima brez snega – preprosto to ni to. Priskrbite otrokom poletno zabavo, katere se bodo še dolgo spominjali in zahvaljujoč vodni stezi AquaPlay MegaBridge osvežite njihove igre. Ta fantastična vodna igra z mnogimi dodatki bo otroke zabavala, vendar jih tudi nekaj novega naučila. Najpomembnejši detajl cele vodne steze je velik premičen most, po katerem lahko vozijo avtomobilčki.

Most ni dovolj visok, da bi pod njim ladjica lahko peljala, zato ga je treba dvigniti in promet na kolesih mora malce počakati. Vaši mali mornarji se bodo poleg tega naučili veliko zanimivosti s sveta vodnih naprav, zahvaljujoč čemur bodo načrpali nova znanja tudi med počitnicami.

Poganjalec Bubble Go 2v1 Smoby

Nima prav vsak lastnega igrišča na vrtu, vendar pa lahko vsak pride na bližnje igrišče. Za to pa je prav ustvarjen poganjalec Bubble Go 2v1 znamke Smoby. Udoben im maksimalno varen poganjalec za otroke od 6. meseca starosti je poseben po svoji igralni plošči, tako da se otroci ne bodo dolgočasili niti med vožnjo na igrišče ali pa med sprehodi. Poleti bodo otroci zagotovo hvaležni senčniku poganjalca in držalu za steklenico, ki jih bo spomnila, da morajo popiti nekaj tekočine.

Za otrokovo udobje bosta poskrbela ergonomsko oblikovani sedež in tritočkovni varnostni pas, ki ga lahko kasneje tudi snamete. Velika prednost poganjalca je ta, da se lahko prilagodi otrokovi starosti – na začetku imajo poganjalec pod nadzorom starši, kasneje, ko pa malček že pridobi nove spretnosti, pa vodenje prevzame sam.

Hiška Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby

Hisica neo jura deluxe

Kakšen pa bi bil vrt brez prave hiške? Hiška Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby predstavlja funkcionalno dekoracijo vsakega vrta, ki bo otrokom priskrbela tudi želeno skrivališče in zasebnost. V prostorni hiški se lahko otroci igrajo, tudi če jih starši ne spremljajo ves čas, kar bo všeč predvsem otrokom, ki bi radi bili malce sami. Hiška Neo Jura Lodge DeLuxe ne ponuja le prostora med štirimi stenami – njena prednost so tudi predhišni vrtiček, letna kuhinja in piknik mizica, zahvaljujoč čemur je hiška realističnega videza.

Igra v tej hiški bo otrokom priskrbela veliko novih doživetij in možnosti za igro. V predišnem vrtu bodo otroci skrbeli za svoje rastlinice, v kuhinjici pripravili nekaj okusnega zase in svoje obiske ter na piknik mizici priredili zabavo. Del hiške z realističnim francoskim dizajnom je tud žleb, ki med dežjem ujema vodo, ki se steka neposredno v kanglico. Veselje pa bo otrokom zagotovo priskrbel tudi funkcionalni zvonček, s katerim se bo najavil vsak obisk.

Otroški traktor John XL BIG

Otroški traktor john big

Med počitnicami bi se otroci morali spočiti, vendar se tudi naučiti discipline in pomagati staršem. Pomaga pa se zagotovo lažje, če je na voljo traktor John XL znamke BIG, ki v sebi združuje igračo in vrtnega pomočnika. Otroški traktor z nosilnostjo kar 50 kg je opremljen s protizdrsnimi pedali in verižnim pogonom. Veliko zabave pa bo mali kmetovalec doživel tudi zahvaljujoč sedežu in ergonomskim ročicam, največje veselje pa bo zagotovo priskrbela funkcionalna nakladalna roka.

Traktor, ki deluje realistično, lahko malčki po potrebi tudi »popravijo« – dovolj je le, da dvignejo pokrov traktorja in pogledajo, kje je nastala okvara. Ko bo odpravljena, lahko spreten kmetovalec in mehanik v enem spet nadaljuje z delom. Svoj prihod pa bo naznanil tudi s hupo.

Ne mislite na to, da se počitnice počasi bližajo koncu in jih uživajte skupaj z otroki tako, kot da bodo trajale večno! Ne pozabite pa na počitek v senci in dovolj tekočine – tudi zahvaljujoč temu bodo te počitnice zares sanjske!

Igrače za na vrt