Ustvarite otrokom Otroško kraljestvo s popusti vse do -48 %!

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
01. mar'18

Dolgo in hladno zimo bo prav kmalu nadomestila cvetoča pomlad, na katero se je treba dodobra pripraviti. Kar doma ustvarite otrokom veliko Otroško kraljestvo, v katerem bodo prevladovale igrače za na vrt. Te boste pri nas od 1.3. do 31.3.2018 lahko kupili s popusti kar do 48 %. Potem pa se pomlad na vrtu lahko resnično začne!

Ustvarite svojim malčkom Otroško kraljestvo na svežem zraku zahvaljujoč igračam za na vrt priznanih proizvajalcev. Lastno igrišče lahko otrokom ustvarite z igračami s popusti vse do -48 %. Posebna spomladanska akcija velja v času od 1. marca do 31. marca, na vas pa čakajo izjemne igrače za vse otroke. Izkoristite pomlad na polno in se veselite nasmejanih otroških obrazkov.

Top igrače za na vrt

V široki ponudbi igrač se je kdaj pa kdaj težko orientirati in izbrati tiste prave igrače. Pri tem vam bomo z veseljem priskočili na pomoč! Za vas imamo najboljše igrače za na vrt priznanih evropskih proizvajalcev, ki se ponašajo s kakovostnimi materiali, odpornimi proti zobu časa in vremenu. Otroci se bodo z njimi odlično zabavali, starši pa boste vedeli, da so vse igre svojih malčkov popolnoma varne.

Otroški plezalni center Multi-Activity Tower

Ni treba, da ena igrača izpolnjuje samo eno namen. Prav to je značilnost plezalnega centra Multi-Activity Tower, ki je resnično večnamenski. Otroci bodo na njem našli plezalo, plezalno steno kot tudi tobogan. Zahvaljujoč temu je to idealna igrača za več otrok, ki si z gibanjem izboljšujejo kondicijo in krepijo mišice, hkrati pa razvijajo svoje komunikacijske sposobnosti in se socializirajo. Otroški plezalni center Mulzi-Activity Tower je stabilen in tako omogoča maksimalno varnost pri igrah.

Vodna steza AquaPlay Aquaplay 'n Go v kovčku

Vrt vodna steza aquaplay

Čudovite vodne pustolovščine bodo otroci doživeli zahvaljujoč vodni igri AquaPlay. Vodna steza z mnogimi funkcijami in možnostmi bo otrokom približala lastnosti vode, njeno moč in hitrost. Del paketa niso le 4 ljubke figurice, ampak tudi avtomobilček, ladjice in predvsem vodna črpalka, s katero bodo otroci črpali vodo iz kanala v kanal. Ta igra ni le poučna, pomembno vlogo igra tudi pestra otroška domišljija, ki se z igranjem z vodo in ladjicami še intenzivneje razvija.

Otroška miza Vrtnar De Jardinage 2v1

Mizica vrtnar smoby

Imate doma malega strastnega vrtnarja? Razveselite ga z vrtnarsko mizico De Jardinage znamke Smoby, ki bo pripadala le njim. Mizica je razdeljena na dve polovici, kjer je v eni izmed njiju prostor za glino in rožice. Zahvaljujoč tej odlični igrači bodo otroci spoznavali svet rastlin in začimb, z delom z glino pa bodo razvijali občutek za tip. Ta mizica Vrtnar 2v1 Smoby s čudovitim vzgledom vrnitve k naravi bo všeč vsem otrokom, ki se raje igrajo zunaj kot pa notri.

Otroško plezalo Adventure Car Smoby s peskovnikom

Plezalo avto smoby

Kako bi združili plezalo, tobogan in peskovnik tako, da bi bili stalno skupaj? V avtomobilček! Čudoviti multifunkcijski avtomobilček Adventure Car znamke Smoby ima pod pokrovom skrit peskovnik, zadnji kolesi služita kot plezalo, na zadnjem delu pa se nahaja tudi tobogan s stopničkami. Ta pa skriva tudi presenečenje – odprtino za vodo, zahvaljujoč kateri se bo poleti hitro spremenil na vodni tobogan. Kaj bi si sploh še lahko želeli?

Otroški stolček KidChair z UV filtromStolček kidchair smoby

Po vsaki igri si je treba tudi malce odpočiti in nabrati moči za naslednjo igro. Za to je kot narejen otroški stolček KidChair z visokim naslonjalom, ergonomskim sedežem in 4 stabilnimi nogami. Zahvaljujoč UV filtru je primeren za zunaj, popolnoma pa se poda tudi tabureju KidStool, ki lahko služi tudi kot mizica. To malo pohištvo za sedenje je idealno za vsak vrt, v katerem bo malček preživel veliko časa.

Igrače za na vrt spadajo med najljubše otroške igrače. Združujejo gibanje, svež zrak, zabavo in prijatelje v eno. To vse lahko otrokom od 1.3. do 31.3. priskrbite s popusti kar do 48 %. Kar doma jim ustvarite Otroško kraljestvo, katerega del boste tudi vi. Čudovita plezala, originalni stolčki, vodne steze in še mnoge druge igrače že čakajo!

Ustvarite otroško kraljestvo