Z enim izmed dveh triciklov – poganjalec Springo le 1 €!

  Kategorije: Akcije in popusti,
2 min.
08. avg'17

Spoznavanje in raziskovanje sveta je na koleščkih bolj preprosto. In če koleščkov nikoli ni dovolj, otroška radovednost pa nima meja, imamo za vas posebno akcijo. Pri nakupu tricikla smarTrike DX boste dobili poganjalec Springo samo za 1 €! Kar tako, da bi bilo poletje še boljše.

Izberite enega izmed dveh triciklov smarTrike DX rožnate ali oranžno-zelene barve v vrednosti 79,99 € in zraven boste dobili poganjalec Springo v vrednosti 59,99 €, samo za 1 €. Med opombe vpišite SPRINGO in želeno barvo (zelena ali rožnata). Akcija velja do razprodaje zalog.

Sl springo 820x420px

Tricikel DX smarTrike od 10 mesecev oranžno-zelen unisex

tricikel SD smarTrike

Nakup tricikla

Rožnati tricikel DX smarTrike od 10 mesecev za deklice

tricikel DX rožnat

Nakup tricikla

Tricikel smarTrike DX je primeren za otroke že od njihovega 10. meseca starosti. Sestavlja ga snemljiv ročaj za starševski nadzor, s katerim lahko nadzorujete hitrost in smer vožnje. Ko vaš otrok že zraste, jo lahko preprosto snamete. Poleti bo dobrodošel tudi priročen senčnik, ki bo vašega otroka obvaroval pred nevarnimi sončnimi UV žarki. Za udobje vašega otroka vam ni treba skrbeti, saj je sedež ergonomsko oblikovan. Varnost zagotavljata pas in obroč okoli pasu. V ponudbi ga boste našli v dveh barvah, v rožnati in v zeleno-oranžni.

Kupite enega izmed dveh triciklov smarTrike Dx in prejmite poganjalec Springo v vrednosti 59,99 € samo za 1 €.

Otroški poganjalec smarTrike Springo

Poganjalec z veselimi očkami je primeren za otroke od njihovega prvega leta starosti. Ta kombinacija poganjalca in skakača je pri otrocih še posebno priljubljena. Na poganjalcu bodo razvijali motoriko in gradili svojo stabilnost in samozavest. Kolesa na poganjalcu kar požirajo tresljaje, kar zagotavlja nemoteno vožnjo na prostem in tudi po notranjih prostorih. Starše bo razveselilo to, da lahko igračo preprosto zložite na del njene velikosti in jo s seboj vzamete kamorkoli. Na primer na počitnice.

7 razlogov, zakaj smarTrike:

  • Z vožnjo na triciklu in poganjalcu si otroci razvijajo fino in grobo motoriko, hkrati pa se učijo pravilnega sedenja in krepijo gibalni sistem.
  • Otroci so po naravi radovedni, otroško vozilo pa jim omogoča svobodo pri gibanju. Tako lahko veselo raziskujejo in preučujejo svojo okolico.
  • Sedeži so ergonomsko oblikovani, zato je vožnja na triciklu in poganjalcu za otroke izjemno udobna.
  • Tricikli in poganjalci smarTrike so izdelani iz kakovostnih, varnih in zdravju neškodljivih materialov.
  • Patentirana tehnologija zagotavlja najboljše doživetje v vožnji.
  • Otroški tricikli smarTrike rastejo skupaj z vašimi otroki. Tricikli vsebujejo snemljive dele in bodo tako uporabni že od 6. meseca oz. 10. meseca pa vse do 3. leta starosti.
  • Znamka smarTrike vodi v svetu v svoji kategoriji, za kakovost izdelkov je pridobila mnogo prestižnih nagrad, hkrati pa je nosilec mnogih certifikatov kakovosti.

Nakup tricikla