Izbirate igrače za na vrt? Ne pozabite na te!

  Kategorije: Namigi za igrače,
5 min.
11. apr'17

Dnevi so vse daljši in toplejši, trava zeleni, ptički pojejo in svojih malčkov kar ne morete spraviti z vrta v njihove sobe. To je scenarij, ki prihaja skupaj s pomladjo in otroškimi igrami na vrtu. Vemo, da je včasih praktično nemogoče najti igračo, ki bi izpolnjevala merila otrok in tudi njihovih staršev. Za vas smo staknili glave skupaj in izbrali igrače za na vrt, ki ne bodo razveselile le vaših malih navihancev, temveč tudi vas. Želite izvedeti, po katerih merilih smo izbirali? Preberite si.

Varna, kakovostna, zanimiva, čudovita ...

To so merila, ki bi jih po mnenju staršev morala izpolnjevati vsaka igrača, ki jo kupijo otroku. Najti idealno igračo pa je včasih kar zahtevno. Igrače uglednih proizvajalcev pa izpolnjujejo vse varnostne kriterije in stroge evropske standarde. Zahvaljujoč tem igračam, se vam ni treba bati za zdravje vaših otrok. Na kaj vse pa je treba biti pozoren pri nakupu igrač?

  • Kupujte le igrače, na katerih je jasno označena država porekla. Igračam, izdelanim izven Evropske unije ni treba izpolnjevati naših varnostnih kriterijev. Vsaka država ima namreč svoje predpise, ki z našimi ne sovpadajo zmeraj.
  • Kakovostne igrače so označene z oznako CE (Communauté Européenne). Ta certifikat pomeni, da igrača izpolnjuje evropske norme in se med njeno izdelavo upošteva niz uredb določenih s strani Evropske unije.
  • Kot kazalnik služi tudi oznaka varnosti GS. To je nemška oznaka kakovosti, ki zagotavlja redno neodvisno pregledovanje izdelka. Igrače s to oznako so neodvisno testirane in zagotavljajo varnost pri vsaki otroški igri.
  • Vse vrtne in outdoor igrače bi morale vsebovati UV filter, zahvaljujoč kateremu barve na izdelkih ne bodo zbledele in zato bodo dolgo ostale živahne in čudovite. Tudi po letih uporabe bodo zahvaljujoč UV zaščiti, igrače videti kot nove.
  • Pri izbiri igrač za na vrt je pomembno, da so izdelane iz kakovostne plastike z zaobljenimi robovi in vsebujejo protizdrsne elemente. Take igrače bodo zagotovile vašim otrokom ure in ure varne in neprekinjene zabave.

Namigi za kakovostne vrtne igrače

S prihodom toplih mesecev, boste z otroki preživljali več in več časa na vrtu. Sončni žarki bodo dolgo greli vaše otroke, oni pa se bodo zabavali na svežem zraku. Zato vam prinašamo namige za kakovostne vrtne igrače, zahvaljujoč katerim se bo vaš vrt spremenil v čudovito otroško igrišče.

Otroško plezalno igralo Adventure Car Smoby s peskovnikom in toboganom

Otroško igralo Adventure Car

Plezalno igralo Adventure Car je tako izjemno, da boste kar zavidali svojim otrokom. Ima podobo avtomobila, zato mu ne manjka niti elektronski volan, odpirajoča vrata in 4 kolesa, zaradi česar spominja na pravi avto. Odličen dodatek tega modernega avtomobilčka je tobogan na zadnjem delu. Ima odprtino za vodo, zaradi česar se enostavno spremeni v otroški vodni tobogan. Pod pokrovom avtomobilčka se skriva tudi peskovnik. Ker bo igralo na prostem z vašimi otroki preživelo celo poletje, mu ne manjka niti kakovosten UV filter, da bo tudi po dolgih mesecih na soncu bilo videti kot novo.

Plezalna igrala

Otroška hišica Prijateljev Smoby

Hišica za otroke Smoby

Otroška hišica Prijateljev Smoby je prostorna hišica, ki je kot narejena za na vrt. Pred glavnim vhodom hišice je majhen vrtiček s cvetličnim lončkom, kamor lahko otroci posadijo rožice, skrbijo zanje in opazujejo, kako rastejo in cvetijo. Številna okna otroške hišice zagotavljajo svež zrak in senco tudi med najbolj vročimi dnevi. Poleg vrat hišice se nahaja elektronski zvonček, na vratih pa je poštni nabiralnik, kamor bodo otroci dobivali svojo pošto. Nadstropna otroška hišica Smoby, je čudovito barvita, kar spodbuja otroško fantazijo, igrivost in v njih prebuja domiselnost.

Otroške hišice

Traktor s pedali za otroke Jim Loader BIG

Otroški traktor na pedala BIG

Otroški traktor Jim Loader je fantastičen traktor zelene barve s prikolico, ki bo vašim otrokom zagotovil ure in ure polne zabave. Primeren je za otroke od 3. leta starosti. Sedež traktorja je ergonomsko zasnovan in ga lahko nastavite na 3 različne položaje, kar omogoča prilagoditev potrebam vsakega malega kmetovalca. Traktor ima tudi prikolico, kamor lahko naložite tovor s težo do 25 kg. V sprednjem delu traktorja se nahaja tudi nakladalna roka, zahvaljujoč kateri deluje traktor še posebno realistično. Traktor vsebuje tudi mehansko hupo, ki bo naznanjala prihod otrok na njihovo delovišče.

Otroška vozila

Otroški peskovnik Sandy BIG s pokrovom

Otroški peskovnik Sandy BIG

Otroški peskovnik Sandy vodilnega nemškega proizvajalca BIG ne sme manjkati na nobenem vrtu! V velik peskovnik lahko natresete kar 389 kg peska, tako da bodo otroci imeli veliko prostora za grajenje gradov, peko kolačkov iz peska in mnogo drugih iger, ki si jih bodo izmislili. Peskovnik je priročno zasnovan tako, da ga lahko hitro in enostavno zložite in prestavite na drugo mesto. Del paketa sestavlja tudi zložljiv pokrov, v katerem so vdolbene steze, tako da se bo vaš otrok lahko igral tudi z avtomobilčki. Ko se bodo otroci nehali igrati, s pokrovom prekrijte peskovnik, da v pesek ne bo zašla umazanija.

Peskovniki za otroke

Otroška miza Vrtnar De Jardinage 2v1 Smoby

Otroška mizica Vrtnar Smoby

Otroški mizici Vrtnar De Jardinage se ne bo mogel upreti noben mali vrtnar. Čudovita mizica za vrtnarjenje je opremljena z ograjico in 15 dodatki, s katerimi se ne bodo igrale le deklice, temveč tudi dečki. Mizici pripada 5 cvetličnih lončkov živih barv, v katere lahko otroci posadijo svoje rožice. Otroško mizico deli ograjica, kamor lahko mali vrtnarji obesijo cvetlične lončke. Zahvaljujoč tej edinstveni mizici, se bodo otroci naučili skrbeti za rože in vrt in h krati razvijali ustvarjalnost in fantazijo ter urili fino motoriko.

Igrače za na vrt

Vodna steza za otroke AquaPlay MegaBridge

Vodna steza AquaPlay MegaBridge

Vodna steza za otroke AquaPlay MegaBridge je edinstvena vodna igrača, s katero se bodo zabavali otroci od 3. do 7. leta starosti. Odličen dodatek za vodno stezo je MegaBridge velik most, po katerem se lahko pelje avtomobilček nad vodnim kanalom. Premišljeni detajli in različne možnosti igre naredijo iz steze AquaPlay eno izmed najbolj zabavnih igrač za najmlajše otroke. Vodna steza AquaPlay bo priskrbela neskončno možnosti za razširjanje in premikanje posameznih delov, kar bo stimuliralo otroško fantazijo in ustvarjalnost.

Vodne steze

Naj bo pomlad polna otroškega smeha in veselja. Privoščite svojim otrokom mirno in varno zabavo in jim kupite kakovostne igrače, ki se jih bodo veselile tudi naslednjo sezono. Naložba v kakovostne igrače se resnično izplača.