Prihranite na desetine evrov s kuponom s popustom!

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
20. okt'17

Razmišljate, kakšno darilo bi kupili svojim malim navihancem? Naši medvedki poznajo te najbolj priljubljene igrače za vse ljubke otroke. Za vas smo pripravili posebne popuste, ki jih lahko koristite že danes.

Naši trije medvedki so za vas pripravili ekstra popuste, zahvaljujoč katerim boste prihranili kar na desetine evrov. Dovolj je, da pri izbranih igračah v nakupovalni košarici med nakupom vpišete kodo s popustom MEDVEDKI. 5 % popust bo samodejno odštet s skupne vsote. Poleg tega je pri nakupu nad 40 € dostava brezplačna! Razveselite najmlajše člane vaše družine in jih presenetite s temi najboljšimi darili. Razveselite svoje otroke za njihov rojstni dan, za Miklavža ali Božička in jih presenetite z najboljšimi darili! Pozor, akcija je časovno omejena!

Popust medvedki

Otroška kuhinja CookMaster Verte Smoby elektronska z zvoki, ledom, popečenimi živili in 36 dodatki zelena

CookMaster Verte je ena izmed najmodernejših kuhinj za otroke, na trgu. Mali kuharji lahko v pečici spečejo si okusne kolačke ali pa s pomočjo avtomata za led izdelajo ledene kocke za pijače. Pri kuhanju bo štedilnik dajal zvoke kot v resnični kuhinji. Otroci lahko uporabljajo tudi mikrovalovno pečico in espresso kavni avtomat s kapsulami.

Popust medvedki zelena kuhinja

Želim kuhinjo

Komplet kuhinja za otroke Tefal Studio XL Smoby z zvokom in pekač za vaflje z mešalnikom, kavnim avtomatom in vaflji

Brezčasna kuhinja vijolične barve je dostopna iz vseh strani. Je popolna imitacija resnične kuhinje, otroke bodo razveselile njene čarobne funkcije. Štedilnik in aparat za gaziranje pijač dajeta resnične zvoke, zato bo kuhanje testenin kot resnično. Mali kuharji si lahko skuhajo tudi kavico v espresso kavnem avtomatu po svojem okusu.  

Popust medvedki kuhinja

Želim kuhinjo

Otroška delavnica Avtomobili 3 Bricolo center Smoby s stezo in avtomobilčkom za sestavljanje ter 94 dodatki

Z delavnico Avtomobili 3 Bricolo center bo vaš mali fantek avtomehanik in dirkač v enem. Na delovni površini se poleg drugih dodatkov nahaja tudi parkirno mesto za avtomobilček McQueen iz priljubljene risanke. Del delavnice je različno orodje in tako lahko otroci brez težav sestavijo svoj legendarni avtomobilček.

Popust medvedki delavnica

Želim delavnico

Poganjalec Maestro Confort Smoby z gugalnico, s sedežem iz blaga in elektronskim volanom od 6 mesecev rdeč

Poganjalec Maestro Confort je odličen avtomobilček, ki bo razveselil vse male otroke. Zahvaljujoč snemljivim delom raste skupaj z njimi kar do tretjega leta starosti. Plošča na volanu daje melodije, okoli poganjalca pa je tudi varnostni obroč, ima pa tudi trotoškovni varnostni pas.

Popust medvedki poganjalec avto

Želim poganjalec

Tricikel Baby Driver Smoby s strehico od 10 mesecev moder

Ta tricikel je eden izmed najmodernejših in najbolj dodelanih triciklov na trgu. Razpolaga s kolesi iz kakovostne gume in raste skupaj z vašim otrokom. V petem mesecu starosti služi kot športni voziček. Palica za starševski nadzor je nastavljiva po višini in ima držalo za steklenico. Nad triciklom se nahaja tudi senčnik z UV filtrom.

Popust medvedki tricikel

Želim tricikel

Otroška trgovina Supermarket Smoby elektronska s tehtnico, blagajno, živili in 41 dodatki turkizna

V supermarketu Smoby se lahko otroci do sitosti naigrajo. Zahvaljujoč vgrajeni blagajni s številčnico in ekranom lahko mali trgovec izračuna ceno za blago. Izdelke lahko celo poskenira in stehta, točno tako kot na pravi blagajni.

Popust medvedki trgovina

Želim trgovinico

Poganjalec za otroke avto Next Bobby Car BIG z zvokom in lučko od 12 mesecev rdeče-siv

Poganjalec v obliki luksuznega avtomobilčka ima originalni dizajn in bo vzbudil zanimanje otrok s svojimi svetlobnimi efekti med vožnjo. Delujoča hupa in luči bodo iz vožnje naredile še večjo zabavo. Njegova kolesa so tiha, trpežna in se dobro držijo na cesti. Vožnja s poganjalcem podpira pravilen razvoj kolčnih sklepov.

Popust medvedki poganjalec

Želim poganjalec

Otroški traktor na pedala Builder Max Gradbenik Smoby z bagrom in nakladačem oranžen

Kateri fantek pa se ne bi rad igrač traktorista ali pa gradbenika? Traktor Builder Max Gradbenik razpolaga s prikolico, bagrom in delujočim nakladalnikom. Deluje na verižni pogon in je robustne konstrukcije, izdelane iz najkakovostnejših materialov.

Popust medvedki traktor

Želim traktor