Namig za odlično darilo: otroška kuhinja Smoby

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
06. dec'17

Imate doma malo pomočnico ali pomočnika, ki vam pomaga pri pripravi kosila? Kaj pa, če bi malemu kuharju priskrbeli lastno kuhinjo, v kateri bo lahko ustvarjal po svoje? Otroška kuhinja francoske znamke Smoby bo razveselila vsakega otroka, ki se rad igra kuharje in peke. Ali veste, kaj vse se lahko zahvaljujoč kuhinji naučijo? Odgovore boste našli v tem članku.

Pred božičem si vsi starši belijo glavo s tem, kaj bodo otrokom postavili pod smrečico. Če veste, kaj vaše otroke zanima in s čim se lahko igrajo tudi dlje časa, je to za vas mala malica. Vse male kuharje in kuharice boste zagotovo razveselili s čudovito otroško kuhinjo, v kateri se bodo počutili kot odrasli in vam pripravili najbolj okusen zajtrk na svetu.

Kuhinja tefal smoby

Mali odrasli

Otroška kuhinja Tefal Studio XL Bubble znamke Smoby zmore veliko stvari. V prvi vrsti pomaga otrokom z njihovim razvojem. Otroci se bodo naučili, katera posoda je čemu namenjena in naučili se bodo, da morajo kuhinjo za seboj vedno pospraviti. S kuhinjo se lahko igra tudi več otrok skupaj, zato se s tem učijo komunicirati, deliti svoje igrače, h krati pa razvijajo svojo fino motoriko. Učijo se samostojnosti in se zahvaljujoč temu približujejo svetu odraslih. Zagotovo se tudi vi spominjate svojega otroštva in tega, kako smo se vsi radi igrali različne poklice. To je pomemben korak v razvoju otrok, ki ga zahvaljujoč tej kuhinji ne boste preskočili.

Kaj vse zmore?

Otroška kuhinja Smoby je večnamenska, otroci se bodo z odkrivanjem njenih funkcij izredno zabavali. Ima kar 34 dodatkov, med katerimi bodo malčki našli pribor, krožničke, skodelice in kozarčke, solnico in poprnico in tudi mleko, kosmiče in druga živila. Vsi spretni otroci od 3. leta starosti dalje, ki jim je kuhinja namenjena, bodo očarani nad njenimi funkcijami.

Kuhinja v sebi skriva čarobni lonec s pokrovko, ki po pritisku začne dajati zvoke, ki spominjajo na kipečo vodo. Poleg tega lahko otroci v kuhinji pripravijo kavo in si zahvaljujoč aparatu za izdelavo ledu pripravijo okusne limonade. Tudi aparat za led daje realistične zvoke, s čimer bodo otroci imeli občutek, da v kozarec padajo prave kocke ledu. In še najbolje za na konec – del kuhinje je tudi ponvica s palačinkami, ki jih lahko vržete tudi v zrak.

Kuhinja Smoby oranžna

Edinstveni francoski dizajn

Še bolje za konec? Otroška kuhinja kuhinja Smoby vas ne bo razočarala s svojim videzom. Originalna oranžna barva v kombinaciji s sivo odraža najnovejše trende kuhinj. Nežna oranžna in siva barva se popolnoma dopolnjujeta in ustvarjata harmonično celoto dveh barv, zahvaljujoč čemur je primerna za deklice in dečke. Edinstveni dizajn kuhinje za otroke se bo odlično podal v vsak interjer in zaradi velikosti, tudi v večjo kuhinjo, tako da bodo otroci lahko kuhali skupaj s starši.

Prvorazredni francoski dizajn, kvaliteta, ki nima konkurence in znana znamka iz Francije, Smoby. Verjetno bi težko našli bolj kakovostno kuhinjo za otroke, ki zmore tako veliko stvari. Zagotovo bo poskrbela za otroško veselje in okusne jedi. V predbožični naglici lahko pri nas to kuhinjo Smoby dobite samo za 89,99 €, dostava pa je brezplačna.

Želim kuhinjo Smoby