Varnost je na prvem mestu! Otroške čelade sedaj s 50 % dodatnim popustom

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
29. maj'17

Varnost na cestah ni prioriteta le za odrasle, temveč tudi za otroke. Na to mislimo tudi mi, zato smo za vas pripravili edinstveno ponudbo. Pri nakupu katerekoli igrače iz kategorije, Vozimo se zunaj, boste prejeli 50 % popust na otroško čelado, Janod po vaši izbiri. Pomembno nam je, da bi bili vaši dirkači vedno varni.

Ali se vaši otroci radi vozijo z otroškimi vozili? Poganjalci, tricikli ali skiroji zagotavljajo odlično zabavo za vse aktivne otroke in zdaj je pravi čas zanje. Če želite, da bi bili vaši otroci med vsako vožnjo varni, jim ne bi smela manjkati otroška čelada. Dizajnerska, čudovita in kakovostna otroška čelada, Janod je lahko sedaj vaša po ugodnejši ceni. Med 1.6. in 1.8. kupite svojemu malčku katerokoli poganjalec, tricikel, skiro ali otroški traktor znamke BIG, Janod, ali smarTrike iz priljubljene kategorije, Vozimo se zunaj v minimalni vrednosti 30 € in za čelado, Janod, boste od nas prejeli dodaten 50 % popust. Otroške čelade, Janod bodo zahvaljujoč svojemu francoskemu dizajnu všeč ne le staršem, ampak tudi otrokom. Ti si jih bodo z veseljem nadeli na glavo pred vsako vožnjo na svojem priljubljenem vozilu. Starši pa si bodo s tem oddahnili, saj bodo njihovi otroci varni.

820x420 celada

Kako prejmete dodatni 50 % popust na čelado, Janod?

To je povsem preprosto! Od 1. junija do 1. avgusta kupite pri nas kateri koli tricikel, skiro, poganjalec ali otroški traktor znamke BIG, Janod, smarTrike ali Smoby v minimalni vrednosti 30 € in na čelado, Janod po lastni izbiri boste prejeli 50 % popust. Celotno ponudbo najdete v kategoriji vozimo se zunajČelado dodajte v nakupovalno košarico in med procesom nakupa vpišite kodo CELADA.

Otroška čelada bikloon janod

Dogodivščine na kolesih se lahko začnejo

Kateremu otroku pa ne bi bil všeč veter v laseh in svoboda pri vsaki vožnji? V priljubljeni kategoriji, Vozimo se zunaj, boste našli otroška vozila vseh vrst. Oglejte si tudi naše namige za vsa možna vozila s pedali, tricikle, skiroje in priljubljene poganjalce, ki bodo razveselili otroke od enega leta starosti pa vse do starejših šolarjev. Tako, vzemite svoja koleščka, nadenite čelade na glavo in se podajte za dogodivščinami.

Otroški leseni poganjalec My First Pink Little Bikloon Janod

Otroški poganjalec, Little Bikloon je čudovita igrača iz lesa, primerna za otroke od 2. leta starosti, h kateremu se lepo poda zaščitna čelada, Janod. Otroški poganjalec je brezčasna lesena igrača, ki bo všeč več generacijam. Vozilo za otroke je izdelano iz kakovostnega lesa in zdravju neškodljivih barv in lakov. Kakovosten otroški poganjalec, Janod izpolnjuje vse varnostne predpise in je poleg tega še čudovito dizajnersko otroško vozilo.

Lesen otroški poganjalec

Tricikel Boutique Blue Touch Steering 4v1 smarTrike

Otroški tricikel, Boutique Blue Touch Steering 4 v 1 je najmodernejši model tricikla, ki omogoča maksimalno udobje, ne le za otroka, temveč tudi za starše. Edinstvena lastnost tricikla, smarTrike, je patentirana tehnologija Touch Steering, ki staršem olajšuje obvladovanje tricikla. Zahvaljujoč temu lahko tricikel uporabljate kot voziček in ko bo otrok zrastel, se bo lahko vozil samostojno.

Otroški skiro T3 smarTrike s T-lock sistemom

Skiro, T3 smarTrike je popolno vozilo za vašega malega navihanca. Otroški skiro je izjemen zaradi svojega T-lock sistema, ki blokira krmilo skiroja. Šele kasneje, ko bo pridobil samozavest, lahko starši krmilo skiroja sprostite in na njem se bo peljal kot na pravem skiroju. Vožnja na skiroju, T3 posnema smučanje z zarezno tehniko, zato je ta še zabavnejša in bolj vznemirljiva kot vožnja na klasičnem skiroju.

Otroški skiro smartrike t lock system

Vozimo se zunaj

Poletje je pravi čas za to, da bi na plan potegnili skiroje, tricikle in vsa druga vozila za otroke. V naši kategoriji, Vozimo se zunaj, bodo na svoje prišli vsi otroci. Pri izbiri katere koli igrače iz te kategorije, vam bomo v času med 1.6. do 1.8. podarili 50 % dodatni popust na vse čelade, Janod. V nakupovalno košarico vpišite kodo CELADA.