Opremljamo otroško sobo: kaj v njej ne sme manjkati?

  Kategorije: Namigi za igrače,
5 min.
10. jan'18

Otroška soba je prostor, kjer otroci preživijo največ časa. Tam imajo svoje kraljestvo igrač, tam spijo, kasneje pa za mizo delajo domače naloge. Še pred tem pa jim starši prebirajo pravljice za lahko noč. Največ prostora zavzema posteljica, previjalna mizica in morda kakšen fotelj za dojenje. Za vas imamo nekaj reči, ki ne smejo manjkati v sobi malčka ali pa že šolarja.

Vsi starši vedo, da je postelja osnoven del vsake otroške sobe. K njej spada še omara za oblačila in seveda, nekaj igrač. Poleg teh smo za vas pripravili nekaj zanimivih reči, ki bodo z otroške sobe vašega otroka naredile malo kraljestvo. Za spanje ali pa igranje. V svoji sobi otroci preživijo največ časa, zato poskrbimo, da se bodo tam najbolje počutili.

Miren spanec za najmlajše

Med prvimi meseci po rojstvu dojenčki prespijo večji del dneva. Zato jim je treba priskrbeti dolg in miren spanec, ki ga prav nič ne bo zmotilo. Ravno na to so se osredotočili oblikovalci dveh novih znamk iz naše ponudbe, Red Castle in Beaba. S pogledom na sladki spanec boste svojim malčkom zagotovo zavidali.

Gnezdo za spanje Cocoonababy® Red Castle za dojenčke od 0-4 meseca z dodatki belo

Prepoznavno gnezdo Cocoonababy® znamke Red Castle pomaga otrokom zaspati hitreje kot v večji postelji in prav tako podaljšuje spanec. Zahvaljujoč gnezdu se dojenčki manj zbujajo z morojevim refleksom in ne muči jih refluks. Spanec v gnezdu Red Castle občutno zmanjša tveganje za plosko glavico in spodbuja pravilen in zdrav otrokov razvoj.

Dojenček je med spanjem v gnezdu v pravilnem položaju, z glavico ne dela hitrih gibov, nogice pa ima višje kot zadnjico – prav tako kot v trebuščku. Gnezdo Cocoonababy® je primerno tudi za nedonošenčke, vanj lahko brez strahu položite dojenčka s težo 2,8 kg. Otroci lahko v gnezdu spijo približno do tretjega ali četrtega meseca, dokler se ne začnejo sami obračati.

Gnezdo za spanje red castle

Otroška lučka Beaba Pixie Stick

Vaš malček ne more zaspati brez svetlobe? Otroška lučka Beaba Pixie Stick bo pomagala zaspati vsem otrokom, ki se bojijo teme. Lučka Beaba modre barve ima ljubko obliko in kar dve intenzivnosti svetlobe – manj intenzivna, ki je primerna za uspavanje in spanec ter intenzivnejša za branje. Moč svetlobe spremenite povsem preprosto, s pritiskom na gumb. Lučko lahko primete za držalo in jo prenašate kot svetilko. Lučka Beaba bo svetila 35 ur in se polni s pomočjo USB priključka na spodnjem delu, ki služi kot stojalo.

Otroška lučka Beaba

Varno in neprekinjeno igranje

Popolne pogoje za igro je kdaj pa kdaj treba ustvariti. Otrokom ne zadostuje le igrača v rokah, v sobi se morajo tudi počutiti udobno. Nekaj mehkega za sedenje, svež zrak in red po koncu igre ne bi smeli manjkati.

Vlažilnik zraka Beaba Silenso

Vlažilnik zraka Beaba Silenso bo navlažil zrak v vsaki sobi vašega stanovanja in enkrat za vselej premagal suh zrak, ki se ga ne da dihati. Vlažilnik zraka spušča hladno paro. Vlažilnik Beaba je tih, njegova glasnost znaša 35 decibelov in zato ne moti otroškega spanca. Dizajn vlažilnika se popolnoma poda v vsako otroško sobo in je tudi čudovita dekoracija. Aparat ima tudi praktično držalo, tako da ga lahko prenesete kamorkoli.

Vlažilnik zraka Beaba

Otroška blazina Bamboo toTs

Otroška blazina Bamboo toTs smartrike je priročna blazina in gnezdo v enem, ki je primerna za malčke in novorojenčke. Otrok, ki je izpostavljen te preprosti, dvobarvni kombinaciji, se bo počutil zelo udobno in zadovoljno. Zahvaljujoč različnim črno-belim vzorcem se bolje razvijajo posamezni čuti in otrokovo dojemanje. Otroška blazina je prijetna na dotik in izdelana s poudarkom na potrebe najmlajših otrok. Lahko jo uporabite pri dojenju kot mehko podlogo za dojenčka.

Blazina tots

Košara za igrače toTs smarTrike

Otroška košara je brezčasne črno-bele barve z vzorcem gozda in je primerna tako za dečke kot tudi deklice. Košara za otroke toTs ima dva ročaja, s katerima jo lahko obesite na posteljico, omaro ali pa jo preprosto prenašate v rokah. Košara za oblačila in igrače Bamboo proizvajalca toTs smarTrike je priročna košara za otroško sobo vsakega malčka. Na vrhu košare je poleg dveh držal še zatezna vrvica, ki bo vsebino košare zaščitila pred prahom.

Košara črno bela tots

Za male umetnike

Se vam zdi, da je vaš malček glasbeno ali umetniško nadarjen? Ne prepuščajte tega naključju in to podprite že od majhnega. Z leseno klopjo in klavirjem znamke Janod boste v otrocih prebudili male genije ali pa jih vsaj zamotili z edinstveno igračo.

Lesena klop s stolčkom Janod

Lesena šolska klop s stolčkom Pink&Pink francoske znamke Janod je čudovita klop za risanje, ki je primerna za deklice od 3. leta starosti. Otroška šolska klop rožnate barve in barve svetlega lesa je odlično darilo za vse male princeske. Mizica za risanje prihaja v kompletu s priročnim stolčkom. Delovno površino mize tvori pregibna tabla. S šolsko klopjo se lahko najmlajši otroci igrajo učitelje v šoli in se tako pripravljajo na dneve, ko bo prava šolska klop pripadala prav njim. Šolsko klop boste našli v naši ponudbi tudi v modri barvi, primerna predvsem za dečke.

Lesena klop Janod

Leseni klavir Cinfetti Grand Piano

Leseni klavir Cinfetti Grand Piano je čudovito leseno glasbilo, primerno za otroke od 3. do 8. leta starosti. Če imate doma malega glasbenika, je to zanj idealno darilo. Igranje preprostih melodij ali tonov bo pritegnilo pozornost vaših malčkov in jim približalo svet glasbe. Z dotikom na tipkovnico bodo urili koordinacijo oko-roka, razvijali bodo čut za glasbo in smisel za ritem, pa tudi domišljijo, ustvarjalnost in umetnost. Otroški klavir zagotavlja ogromno zabavo za celo družino. Otroci si z nastopom pred bližnjimi gradijo svojo samozavest in pogum.

Otroški klavir Janod

Ni pomembno to, ali je otroška soba v vašem stanovanju velika ali majhna in ali jo malček deli s sestrico ali bratcem. Obstajajo stvari, ki v njej ne bi smele manjkati, saj spodbujajo zdrav in pravilen otrokov razvoj. V naši ponudbi boste našli vse, čemur bodo starši in otroci hvaležni, to pa niso le odlične igrače za vse starostne kategorije.

Opremite otroško sobo