Novoletna odprodaja se začenja: popusti kar do 80 %

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
20. jan'20

Novo leto s seboj prinaša nove začetke, pa tudi novoletne odprodaje, na katere že nepotrpežljivo čakajo mnoge mamice in očki. Naši Medvedki vas ne bodo razočarali niti letos. Pred vstopom v novo leto so natančno počistili celo skladišče in v njem našli ogromno igrač, na katere so prilepili oznake s popusti kar do 80 %. Ne čakajte na naslednji božič in svoje otroke razveselite že danes.

25. december, 2019 do 31. januar, 2020 – ta datum ne bi smel manjkati v vašem dnevniku. Za vrati naše spletne trgovine vas ne pričakujejo le fantastični popusti, ampak tudi čudovite igrače visoke kakovosti priznanih evropskih proizvajalcev. Svoje bodo našli otroci vseh starosti, ne glede na to ali si želijo mehke plišaste igrače ali hitrega avtomobila. Vstopite v naše kraljestvo igrač, v katerem se je raztreščila ogromna vreča s popusti in naročite nove igrače še ugodnejše.

Vypredaj blog novy si

Novoletna odprodaja z odličnimi popusti

Nasmeške na otroških obrazih pri odvijanju daril bi najraje opazovali kar vsak dan. Z družino si priredite božič še enkrat in otroke razveselite s čudovitimi igračami, ki jih boste v naši novoletni odprodaji nakupili še ugodneje. Tako boste ubili dve muhi na en mah – otroci se bodo zabavali z novimi igračami, vas pa bo razveselilo dejstvo, da ste prihranili kar do 80 %. Oglejte si, kaj so naši Medvedki med novoletnim čiščenjem skladišča znižali in česa se lahko v nekaj trenutkih veselijo vaši najmlajši. Novoletna odprodaja se začenja 25. 12. 2019 in bo trajala do 31. 1. 2020.

Globoki in športni voziček Trio Pastel Maxi Cosi & Quinny Smoby

Voziček globoki športni smoby

Tako kot otroci, tudi dojenčki potrebujejo kakovostni voziček, v katerem jih bodo mali starši lahko prevažali naokoli. Voziček Trio Pastel z izdaje Maxi Cosi & Quinny, priznanega proizvajalca Smoby bo enako razveselil deklice kot tudi dečke, ki skrb za svojega najljubšega dojenčka jemljejo resno. Voziček 3v1 lahko uporabljajo kot klasičen globoki voziček, športni voziček in kot lupinico za prenašanje dojenčka. Voziček v modernih pastelnih barvah je skoraj nerazpoznaven od pravega vozička za otroke, o čem se lahko prepričate zahvaljujoč prvovrstnemu dizajnu in popolnoma dodelanih detajlih. Z vozičkom Smoby bo igra z dojenčki končno popolna, za vse otroke od 3. leta starosti.

Poganjalec Fulda Bobby Car BIG

Poganjalec big črn

Široke in trpežne pnevmatike, udoben sedež, tiha vožnja ... Ne, to ni model novega avtomobila luksuzne znamke, to je poganjalec Fulda Bobby Car, nemškega proizvajalca BIG, ki ga odlikuje moč, trpežnost in robustnost. Poganjalec v črno-rdeči barvni kombinaciji ima ergonomsko oblikovani sedež, ki spodbuja pravilni razvoj kolkov in poleg zabave prispeva tudi k pravilnemu razvoju gibanja in motorike. Z redno vožnjo na poganjalcu BIG si bodo otroci okrepili mišice na nogah in se do sitega naigrali na svežem zraku in tudi v notranjih prostorih.

Trgovina s hladilnikom Fresh City Market Smoby

Trgovina fresh city market blog

Ali spada igra prodajalcev in kupcev med vsakodnevne igre vaših otrok? Razveselite otroke z njihovo lastno trgovinico, ki je popolnoma opremljena in bo to klasično otroško igro povzdignila na višjo raven. Trgovini z živili ne manjkajo niti nakupovalni voziček za kupce, delujoča blagajna s skenerjem kod in plačilni terminal s plačilno kartico ter mnogo živil, ki jih bodo lahko otroci kasneje uporabili tudi pri igri s kuhinjicami. Hladilnik naredi trgovinico še posebno edinstveno, prav tako pa k temu pripomorejo zvočni in svetlobni efekti, ki spominjajo na pravo trgovino.

Interaktivni robot TIC Smart Smoby

Interaktivni robot tic blog

Sicer so zdaj v modi tradicionalne lesene igrače, ki so jih otroci oboževali v preteklosti, vendar v ospredje prihajajo tudi interaktivne igrače s prilastkom smart. Takšna igrača je tudi robot TIC smart znamke Smoby, ki bo otroke navdušil z mnogimi svetlobnimi in zvočnimi učinki. Z robotom bodo otroci preživeli ogromno zabave, se naučili prepoznavati dele telesa in osnovne barve, na koncu pa bodo še zaplesali. Robot TIC z veselim obrazkom spada med moderne igrače, ki dandanes otroke v trenutku navdušijo.

Hiška Neo Jura Lodge DeLuxe Smoby

Hišica neo jura blog

Ko otroška soba ni več dovolj, prihaja na sceno kar cela hiška! Konkretno je to hiška Neo Jura Lodge DeLuxe znamke Smoby. Lastna hiška bo najmlajšim otrokom priskrbela dovolj zasebnosti za različne igre, zahvaljujoč večjemu prostoru pa igra ni omejena le na enega otroka. Hiška v čudovitih barvah bo otrokom priskrbela mnogo novih idej. V hiški se bodo naučili nekaj o pripravi jedi in pogrinjanju in prav tako o skrbi za vrt, ki je del hiške ter nenazadnje o hranjenju ptičkov. Realistična hiška z razširitvami je preprosto najboljša izbira za vse otroke.

Naj vam ne pobegne novoletna odprodaja, kjer vas čakajo otroške igrače s popusti kar do 80 %. Bogato ponudbo kakovostnih in čudovitih igrač lahko pri nas izkoristite od 25. 12. 2019 do 31. 1. 2020.

Nakupujte ugodneje