Novoletna odprodaja se začenja že danes!

  Kategorije: Akcije in popusti,
5 min.
27. dec'21

Novo leto, novi začetki in novoletne odprodaje. Le zakaj bi na jutri odlašali nekaj, kar lahko storimo že danes? Povprašali smo naše tri Medvedke, kaj pravijo na novoletno odprodajo še pred začetkom novega leta, oni pa so se s tem z navdušenjem strinjali! Pripravite se, novoletna odprodaja v e-trgovini medvedkiigrace.si se začenja ZDAJ!

Oli, Mila in Bruno, naši trije pridni Medvedki so se po letu dni spet lotili velikega pospravljanja skladišča, opravili so podrobno inventuro in s širokimi nasmehi in dolgim seznamom prikorakali v našo pisarno. Zadovoljni sami s seboj in rezultatom čiščenja so predlagali začetek ogromne novoletne odprodaje še danes, česar seveda nismo mogli odkloniti! Le zakaj bi čakali še nekaj dni, če pa lahko popuste izkoristite že zdaj? Oglejte si, kaj vse so za vas pripravili v okviru novoletne odprodaje. Vse popuste najdete na enem mestu, tukaj.

Staro leto, novi popusti

Ne odlašaj na jutri, kar lahko storiš že danes, so si rekli skupaj z našimi Medvedki, zato imamo za vas odlične novoletne popuste, še v letu 2021! Naj vam ne pobegne novoletna odprodaja polna čudovitih igrač, družabnih iger in šolskih potrebščin in izpolnite otrokom sanje o dvojnem božiču, ki se nikoli ne konča. Vstopite v kraljestvo igrač, v katerem se je z novoletnimi popusti in čudovitimi igračami sodu izbilo dno.

Ekstra popusti na šolske potrebščine

Otroci še uživajo v počitnicah, vendar morajo januarja v šolo stopiti pripravljeni. Z 10 % popustom na vse šolske potrebščine bodo ob odhodu v šolo najmlajših uživali tudi starši. Originalne in brezčasne šolske aktovke znamk Jeune Premier in Jack Piers so nastale po navdihu klasičnih usnjenih aktovk, zato bodo vaši otroci zahvaljujoč njim v šoli prave modne ikone. Prihranite že danes s posebnimi novoletnimi popusti ob nakupu čudovitih peresnic in luksuznih škatlah za malico. Otrokom ne smejo manjkati niti trpežne steklenice za vodo iz 100 % nerjavečega jekla, vrečke za copate in športno opremo ter škatle za malico, ki jih zdaj prejmete z 10 % popustom.

šolska torba jack piers otroci

Družabne igre z 10 % popustom

Družabne igre združujejo družino, ki med prazniki preživi več časa skupaj. Ta čas izkoristite za zabavo, in tudi za učenje in se skupaj v družinskem krogu igrajte zabavne družabne igre. 10 % popusta na vse družabne igre bo razveselilo celo družino. V široki ponudbi družabnih iger bodo na svoje prišli otroci od 2. leta starosti in tudi starši ter stari starši. Družabne igre bodo preizkusile spomin in poskrbele za vsestranski razvoj vaših otrok.

Oblačila za punčko Corolle s 15 % posebnim popustom

Nežne, dišeče in originalne punčke Corolle prihajajo iz romantičnega francoskega mesteca Langeais in so vedno v koraku z modnimi trendi. Otroke razveselite s stilskimi oblačili za punčke Corolle in vsako igro spremenite na modno revijo. Oblačila za prosti čas, romantične oblekice, tople jakne, udobni čeveljci in druga oblačila punčki Corolle v garderobni omari ne smejo manjkati. Vsak modni kos izpolnjuje najnovejše modne trende in zato bo igra z njo še bolj zabavna. V novoletni odprodaji prejmete oblačila za punčko Corolle z ekstra 15 % popustom.

Novoletna odprodaja corolle

Kocke s popusti za male gradbenike

Cene gradbenega materiala rastejo, cene za male gradbenike pa padajo! S kockami BIG, kockami za najmlajše in kockami Abrick znamke Écoiffier boste z našo novoletno odprodajo prihranili 5 % od brednosti. Otroci bodo med zlaganjem kock povadili svoj pincetni prijem, izboljšali finomotorične spretnosti in logično mišljenje, hkrati pa bodo dali mesto ustvarjalnosti in domišljiji. Z našimi kockami se bodo otroci ponesli na kmetijo, si postavili družinsko hišo, gasilsko in policijsko postajo, ki jim ne bodo manjkale niti pravljične figurice. Izkoristite novoletni 5 % popust na kocke že danes.

Najljubši seti po novoletnih cenah

Priljubljeni seti, ki združujejo več igrač, spadajo med najbolje prodajane igrače pri nas, od zdaj pa jih lahko kupite še ugodneje. Izkoristite akcijsko ponudbo več igrač v enem setu in otroke v trenutku razveselite kar večkratno. Na vaše otroke že čakajo seti s kuhinjicami in hišicami, pa tudi z drugimi igračami, ki bodo otrokom narisale nasmeh na obraz, vi pa boste z nakupom prihranili. Ponudbo setov s posebnimi novoletnimi cenami lahko preverite na tej povezavi.

Vodne steze BIG in AquaPlay z odličnim popustom

Vodne steze BIG in AquaPlay spadajo med najbolj priljubljene in najzanimivejše igrače v naši ponudbi, ki navdušujejo otroke in starše. Otroci se bodo z njimi izjemno zabavali in hkrati pridobili veliko novih znanj. Pri igri s temi originalnimi vodnimi sistemi se otroci učijo, kako voda teče ali pa kako se vodna gladina dviga in spušča pri pravih jezovih. Razlaga fizikalnih principov vode bo zahvaljujoč vodnim stezam AquaPlay in BIG resnično mala malica. Vodne steze AquaPlay lahko pri nas kupite s 50 % popustom (v setih z 10 % popustom) in steze BIG z ekstra 15 % popustom.

Novoletna odprodaja aquaplay

Priljubljene igrače Mondo in Dohány

Cenovno dostopne igrače evropskih proizvajalcev bodo starše vedno razveselile. Italijanski proizvajalec Mondo in madžarski Dohány prinašajo vašim otrokom že več desetletij čudovite igrače po konkurenčnih cenah. Igrače za notranje in zunanje prostore, otroške hišice, skiroji, poganjalci, tobogani in vodne igrače, igrače za peskovnike in športne igre teh proizvajalcev so v naši e-trgovini v okviru zdajšnje novoletne odprodaje za vas na voljo z dodatnim 10 % popustom. Ne odlašajte in razveselite otroke z novimi igračami po še bolj ugodnih cenah.

Igrače za vas

Se ne morete odločiti, katera igrača bi vas razveselila takoj po božiču? Stavite na naše ideje in preizkusite igrače z naše novoletne kategorije Igrače za vas. Za vas smo skrbno izbrali najljubše igrače, ki jih lahko v času trajanja akcije kupite z dodatnim popustom vse do 10 %. Razveselijo vas lahko tricikli, simulatorji vožnje, otroške trgovinice, kocke, kuhinjski aparati za otroške kuhinje in še mnoge druge igrače. Pestro ponudbo igrač pri nas najdete tukaj.

Ne zamudite novoletne odprodaje in fantastičnih ekstra popustov vse do 50 %. Ali vam ni uspelo nakupiti vseh božičnih igrač, ki so si jih otroci želeli? Priredite jim drugi božič in razveselite njih in tudi svoje denarnice. Velika novoletna odprodaja z Medvedki se začenja že danes!

Novoletna odprodaja se začenja