Toplo in varno: to prinaša otrokom nova znamka Red Castle

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
27. dec'17

Oblikovalci znamke Red Castle so mislili prav na vse. Na prvem mestu zanje ni le varnost in otrokovo udobje, ampak tudi udobje staršev. Kakovostne francoske odejice, zimske vreče, rute za nošenje in previjalne torbe so zasnovali največji strokovnjaki za nego otrok.

Oblikovalci znamke Red Castle gradijo svoje izdelke na treh osnovnih stebrih – inovativnost, strokovno znanje in varnost. Pri izdelavi vsakega novega izdelka mislijo na potrebe najmlajših in njihovih staršev. Njihov cilj je proizvesti izdelke najvišje kakovosti, ki bodo kot novi tudi po več letih. Vsi izdelki so izdelani z maksimalnim ozirom na potrebe najmlajših. Kakovostno blago je prijetno na dotik, ki otrokom omogoča svobodo pri gibanju in toploto hkrati ter nudi zaščito pred dežjem in mrazom.

Red Castle zimska vreča

Inovativnost

Vsi starši želijo, da bi bili njihovi otroci zdravi in zadovoljni. S tem sovpada tudi primeren razvoj, za katerega otroci stalno potrebujejo nove in nove vzgibe. Nenehno morajo raziskovati, odkrivati in spraševati. Izdelki znamke Red Castle niso le čudoviti, ampak hkrati pripomorejo tudi k zdravi otrokovi rasti. Oblikovalci se stalno premikajo naprej, raziskujejo najnovejše trende in se o svojih izdelkih posvetujejo tudi z zdravniki in strokovnjaki. Rezultat tega je na primer gnezdo za spanje Cocoonababy®, ki je bilo na začetku zasnovano za nedonošenčke. Dandanes pa ga uporabljajo že mnogi starši, ki jim je pomemben zdrav otrokov spanec.

Blazina za dojenje Red Castle

Strokovno znanje

Dolgoletne izkušnje na področju nege dojenčka omogočajo proizvajalcem znamke Red Castle izdelavo le najboljših izdelkov. Oblikovalci te znamke redno komunicirajo s strokovnjaki, ki jim pomagajo proizvajati vedno boljše in boljše pripomočke za nego otrok. Starši se zahvaljujoč temu lahko zanesejo na to, da bo za njihove otroke popolnoma poskrbljeno. Vse, kar nastane v delavnici Red Castle, je maksimalno udobno, s čimer bodo zadovoljni otroci in tudi njihovi starši.

Potrebščine za dojenčke

Varnost

Najvišjih varnostnih norm nima znamka Red Castle le na papirju, ampak njihovi izdelki resnično izpolnjujejo vse stroga merila. Pri izbiri najboljših materialov proizvajalci nikoli ne delajo kompromisov, ampak zmeraj izberejo le to najboljše. Uporabljeno blago na oblačilih in dodatkih ne vsebuje nobenih težkih kovin, azo barvil ali ftalatov in je prav tako podvrženo rednemu strogemu nadzoru, ki ga izvajajo v neodvisnih certificiranih laboratorijih. V primeru znamke Red Castle varnost ni le prazna beseda, ampak nekaj, čemur oblikovalci in proizvajalci posvečajo veliko pozornost. Varnost otrok je skupaj z inovacijami in strokovnostjo na prvem mestu.

V široki ponudbi kakovostnih izdelkov Red Castle boste našli zimske vreče tudi za potovanja, spalne vreče za dojenčke, odejice za novorojenčke, tople otroške kombinezone in tudi druge priročne pripomočke, kot so blazine za dojenje, gnezda za spanje, previjalne torbe za vozičke in nosila za otroke. Katerikoli izdelek iz delavnice znamke Red Castle boste izbrali, zagotovo ne boste razočarani.

Nakup izdelkov Red Castle