Nova znamka Beaba: kjer se združita kakovost in dizajn

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
13. dec'17

Najvišja kakovost in moderni dizajn – takšna je nova francoska znamka Beaba, ki je niso vzljubili le starši v Franciji, ampak v celi Evropi. Inovativni izdelki staršem olajšujejo nego svojih malčkov že od leta 1989. Zdaj pa boste te kreativne pripomočke našli tudi v naši trgovini.

Zgodovina znamke Beaba se je začela pisati v Franciji, leta 1989. V tem času je nastal prvi parni kuhalnik Babycook, zahvaljujoč kateremu so otroci jedli kakovostne domače kašice različnih okusov. Ena izmed mnogih prednosti oblikovalcev znamke Beaba je njihov kreativni dizajn, zato so izdelki del toliko gospodinjstev z malimi otroci.

Grelnik stekleničk Beaba

Mislijo na vse

Vse izdelke francoske znamke Beaba bi lahko opisali z mnogimi besedami. So edinstveni, inovativni, ergonomski, dizajnerski, kakovostni, praktični, preprosti za uporabo ... Znamka Beaba se že skoraj 30 let osredotoča na potrebe najmlajših otrok in staršev. Iščete zanesljiv kuhalnik, otroški stolček, vlažilnik zraka za otroško sobico, ali pa kahlico? Oblikovalci in proizvajalci znamke Beaba mislijo čisto na vse in vam prinašajo izdelke za popolno nego dojenčkov, ki jih boste uporabljali vsak dan.

Otroška banjica Beaba

Revolucionarni parni kuhalnik

Časa, ki ga preživite z otroki, ne morete primerjati z ničimer. Proizvajalci znamke Beaba so na to mislili tudi pri zasnovi znamenitega parnega kuhalnika, ki pluje pod zastavo te znamke. Ta kompaktni kuhinjski robot bo v nekaj minutah pripravil okusne kašice za malčke, ne glede na to, ali se odločite za sadne ali zelenjavne kašice. Zahvaljujoč pripravi na pari, jedi ne bodo izgubljale vitaminov, zato lahko skrbni starši z gotovostjo vedo, kaj njihovi malčki jedo.

Preprosta in predvsem hitra uporaba kuhalnika in mešalnika v enem bo prihranila čas, ki ga boste lahko posvetili otrokom. Priprava jedi s pomočjo tega robota vam ne bo vzela več kot 15 minut, pri tem pa je najboljše to, da vam poleg kuhalnika ni treba stati kot pri štedilniku, saj se bo ugasnil sam.

Parni kuhalnik Beaba

Za otroke in tudi starše

Oblikovalci Beaba se osredotočajo predvsem na to, da bi bili njihovi izdelki praktični in preprosti za uporabo. S tem izpolnjujejo zahteve staršev, vendar ne pozabljajo niti na potrebe najmlajših malčkov. Ergonomsko oblikovani prvi pribor se bo v otroške roke usedel kot vliti, prav tako pa je tudi s krožniki, lončki in stekleničkami za mleko. Z znamko Beaba boste otrokom ustvarili varen dom, v katerem se bodo udobno počutili. Pri tem vam bodo pomagali tudi elektronske varuške, lučke za posteljice, ali pa ergonomsko oblikovani ležalniki.

Visoka kakovost izdelkov Beaba je dopolnjena s čudovitimi ilustracijami, ki spodbujajo otroško domišljijo. Edinstveni francoski dizajn izdelkov Beaba se bo lepo podal vsakemu modernemu gospodinjstvu, v katerem se bo lepo usklajeval z drugimi aparati. V široki ponudbi te znamke boste našli vse, kar boste pri negi otrok potrebovali, pa naj gre za kopanje, hranjenje, previjanje ali pa spanec.

Nakup izdelkov Beaba