Začnite šolsko leto z nasmehom in novo tablo!

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
10. avg'18

Začetek šolskega leta se neizprosno približuje, kar pomeni le eno – nakupi, nakupi, nakupi. Na novo šolsko leto se z nami pripravite ne le praktično, ampak tudi igrivo, Medvedki pa vam bodo pri tem z veseljem pomagali. Berite naprej in izvedeli boste, kako lahko prejmete črke za vaše šolarje popolnoma brezplačno.

V času od 10.8. do 10.9. boste do nas prejeli magnetne črke Smoby povsem brezplačno. Dovolj je, da v tem času naročite šolsko tablo ali klop priznanega proizvajalca v minimalni vrednosti 30 € in naši pridni Medvedki vam bodo k naročilu samodejno priložili še barvne magnetne črke! Tako pa se šolsko leto lahko začne, kajne?

Šolsko leto začnite tudi tako

Šolsko leto se začne in konča v šolski klopi. Nekateri otroci komaj čakajo, da se spet srečajo s sošolci in se usedejo na svoje priljubljeno mesto, spet drugi pa bi radi počitnice podaljšali še za dva meseca. Nekaj pa je le gotovo – z novo šolsko tablo in klopjo Smoby ter magnetnimi črkami se bo šole veselil prav vsak otrok! Tukaj so naše vroče ideje na najboljše, kar boste pri nas našli.

Dvostranska šolska klop Modulo Space Smoby

Ta šolska klop francoskega proizvajalca Smoby je izdelana iz masivnega lesa, mali šolarji pa jo bodo takoj vzljubili. Klop ima dve strani, na njo lahko pišejo s kredo in tudi z barvnimi flomastri. Pod pisalno površino se skriva prostoren predalček, kamor lahko otroci skrijejo vse krede, flomastre in magnetke. Klop Modulo Space znamke Smoby je tako prostorna, da lahko nanjo sedeta dva otroka, desko pa je mogoče nastaviti tako, da bi na tablo lahko pisali z obeh strani. Klop lahko kadar koli zelo hitro zložite in ne bo zavzemala skoraj nobenega prostora.

Lesena šolska tabla Tableau Bois Smoby

šolska tabla smoby

Rdeče-zelena magnetna tabla Tableu Bois znamke Smoby predstavlja elegantno zasnovano leseno konstrukcijo s plastičnimi detajli. Skupna višina table, ki dosega 110 cm, je primerna tudi za starejše otroke, ki so že začeli hoditi v šolo. Dvostranska šolska tabla je na eni strani magnetna, drugo stran pa tvori klasična šolska tabla, na katero lahko otroci pišejo s kredo. Pod tablo lahko otroci najdejo praktičen predalček, ki bo hkrati tudi ujel ves prah, ki bo padel s krede. Ta tabla je kot narejena za vajo pisanja in seštevanja – domače naloge bodo zahvaljujoč njej opravljene z levo roko.

Set šolskih klopi Activity Smoby z dodatki

šolska klop smoby

Šolsko atmosfero ustvarite svojim malčkom kar doma! S setom šolskih klopi Activity Smoby  vam bo to uspelo en, dva, tri. V tem setu boste našli kar dve šolski klopi, v modri in rožnati barvi, s čimer boste razveselili kar dva otroka hkrati. Kakovostna plastika in prvovrstna izdelava omogočata klopema stabilnost, hkrati pa sta lahki za prenašanje. Udoben sedež bo zagotovil, da se bodo otroci na klopeh naučili pravilno sedeti in bo tako preprečili bolečine v hrbtu. Tabla je prav tako dvostranska, pod ploščo za pisanje pa se nahaja prostoren predalček. Zahvaljujoč njemu bo klop pospravljena, saj bodo imeli otroci vse pripomočke za pisanje na enem mestu.

Nastavljiva šolska tabla Smoby s predalčkom

Magnetna šolska klop smoby

Le kaj je lahko v otroški sobi boljše kot šolska tabla? Po višini nastavljiva šolska tabla! Tablo znamke Smoby lahko nastavite na kar 5 položajev, od 80 cm pa do 125 cm. Ta odlična šolska tabla bo otroke pripravila na šolo in jih hkrati neverjetno zabavala. Tabla ni namenjena le pisanju in risanju, ampak jo lahko otroci uporabijo tudi za sestavljanje besed in računanje z magnetnimi črkami in številkami. Kar 80 dodatkov, ki bodo prispeli skupaj s tablo, lahko otroci pospravijo na priročno poličko in nikoli jih ne bodo izgubili. Ta nastavljiva dvostranska tabla je preprosto popolna!

Otroška šolska klop Smoby z dodatki

Klop tabla rožnata smoby

Otroška šolska klop Smoby je prav narejena za vse predšolarje, ki jih prvi razred še čaka. Ta klop iz kakovostne prvorazredne plastike je čudovite kombinacije rožnate in zelene barve, vendar to ni vse, kar je na njej popolnega! Otroška klop Smoby je hkrati tudi šolska tabla, na katero lahko otroci pišejo s flomastrom ali kredo. Tablo za risanje, pisanje in računanje lahko nastavite na različne kote, po otrokovih željah in nemotena zabava se lahko začne!

Ustvarite otrokom pristno okolje šole tudi doma in jih z igro pripravite na prave šolske klopi! Ne pozabite, če jih naročite od 10. avgusta do 10. septembra, boste otroke razveselili s klopjo in tablo Smoby v minimalni vrednosti 30 €, boste od nas za darilo prejeli magnetne črke Smoby. Naj se šolsko leto začne z nasmehom na obrazu!