NAJ otroške hišice za vse otroke

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
25. maj'22

Dovolite otrokom, da odkrijejo povsem nov svet, ne da bi jim bilo treba zapustiti lasten vrt! Največja doživetja prihajajočega poletja se lahko zgodijo v igralni hiški. Tam postanejo kralji in kraljice svojega kraljestva in glava družine, počutili se bodo pomembno in odgovorno. Katera hišica pa je tista prava za vašega otroka? Spoznajte skupaj z nami NAJ otroške hišice, v katere se lahko vaši otroci v hipu preselijo.

Vsak otrok si želi lastne hiške, kjer bo imel dovolj zasebnosti za igro, počitek in obiske prijateljev. Na trgu obstaja veliko otroških hišk z različnimi domiselnimi elementi, aparati in dodatki, zato ni nič čudnega, da se starši v tej bogati ponudbi izgubljajo. Mi vam bomo iskanje popolne otroške hiške olajšali! Za vas smo poiskali tiste NAJ hišice za vse otroke.

Hišica Corolle Playhouse

Hišica Corolle Playhouse priljubljenega in preverjenega proizvajalca Smoby bo navdušila predvsem deklice, v njej pa se bodo z veseljem igrali tudi dečki. Nežna belo rožnata fasada z rožicami, brezčasna siva streha, okna z žaluzijami in polovična vrata z vzorcem rož bodo v hipu prevzeli srce novega lastnika ali lastnice. V notranjosti ponuja hiška veliko prostora za igro več otrok, ki jim nič ne bo preprečevalo, da bi v hiško vselili tudi svojo novo dišečo punčko Corolle.

Hisica playhouse corolle blog

Prostorna hišica Prijateljev Neo Friends House

Ima vaš otroček veliko prijateljčkov, ki ne smejo manjkati pri nobeni igri? Prostorna hišica Prijateljev Neo Friends House vas bo očarala z bogatim igralnim prostorom, ne le v notranjosti, ampak tudi izven nje. Del hiške sta piknik mizica in vrtiček, zahvaljujoč čemur se bodo otroci v hiški počutili kot pravi odrasli. Dovršenemu ogrodju hiške ne manjka veliko oken, čez katere bodo v notranjost pritekali svež zrak in sončni žarki, ne manjkajo pa niti vrata z režo za pošto. Hišico Neo Friends House znamke Smoby lahko zahvaljujoč edinstvenemu konfiguratorju prilagodite po meri vašim otrokom.

Hisica neo friends blog

Hiška z vrtno restavracijo Chef House Smoby

Kaj pa če bi bivalni prostor združili z restavracijo? Hišica Chef House znamke Smoby bo od prvega trenutka dalje postala najljubši prostor za igro. Sestavlja jo restavracija s kuhinjico in blagajno, zato otrokom ne bo nič branilo, da bi se igrali lastnike restavracije, kuharje, natakarje, blagajnike in goste. Inovativni koncept hiške Chef House s številnimi dodatki in čudovitimi detajli bo otrokom omogočil, da bodo svoje ustvarjalne ideje izražali v polnosti.

Hisica restavracija otroci blog

Hiška Neo Jura Lodge

Kakovostna in originalna hišica Neo Jura Lodge predstavlja moderni in razširitveni koncept igralne hiške, ki ga v trenutku prilagodite otrokovim sanjam. Prostoren interjer in domiseln dizajn dopolnjujejo dvoje polovičnih vrat, dve okni z odpirajočimi naoknicami in krmilnica za ptičke. Je to premalo? Osnovni model hiške lahko nadgradite s kar 12 dodatki, ki bodo poskrbeli za še večjo zabavo. Boste k hiški dodali še kuhinjico, piknik mizico ali vrtiček? Ali pa bodo vaše otroke bolj razveselili set družabnih iger, tuš za poletno osvežitev in senčnik? Z našim konfiguratorjem hišic Neo Jura Lodge to ne bo nobena težava.

Hišice smoby blog

Hiška s kuhinjo Nature

Hišica s kuhinjo Nature že leta in leta spada med najbolj priljubljene otroške hiške in bo nedvomno razveselila tudi vas. Opremljena je s tremi okni in polovičnimi vrati, njena glavna značilnost pa je zunanja kuhinja s 17 dodatki, kjer bodo otroci preživeli večino časa. Mali kuharji in kuharice bodo s štedilnikom in vrtljivimi gumbi lahko izpolnili svoje sanje in bodo svoje goste razvajali z okusnimi jedmi. Potem jih lahko povabijo tudi v notranjost in se igrajo v prostornem interjerju hiške.