Najboljše igrače za božič za vse otroke

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
02. nov'21

Božič je praznik miru, spokojnosti in prijetnega vzdušja v družinskem krogu. Ne bo pa šlo brez daril, predvsem v družinah z otroki. Trenutka v navdušenih otrokovih očkah se zagotovo veselijo vsi starši. Poskrbite, da bo tudi letošnji božič radosten. Pri tem vam bodo pomagale naše ideje za čudovite igrače, ki lahko pričakajo pod smrečico.

Znajti se v poplavi igrač in izbrati tisto pravo kuhinjico, dojenčka, otroško delavnico, hiško ali drugo igračo je za starše kdaj pa kdaj prav naporno. Naši božični pomočniki – trije pridni Medvedki, to zelo dobro vedo. Zato so za vas tudi letos pripravili seznam najlepših božičnih igrač, s katerimi boste zagotovo zadeli terno.

Vesel božič v znamenju najljubših igrač

Kmalu bo povsod polno lučk, kmalu bo tu božič! Pristno božično vzdušje bo že v kratkem ovilo naše domove. Še preden se bomo zavedeli bodo otroci pod božično smrečico že odvijali svoja sanjska darila. Po dogovoru z Božičkom morajo zanje poskrbeti starši, ki se ob nakupovanju nemalokrat spotijo.

V spletni trgovini Medvedkiigrace.si zelo dobro vemo, da izbira popolnega darila za otroke še zdaleč ni preprosta. Ravno zato smo skupaj z našimi Medvedki spisali seznam najboljših daril, ki jih pod smrečico želijo najti vsi otroci.

Kuhinja z zvoki Cherry Kitchen Green Smoby

Eden izmed najlepših daril, ki jih pod smrečico otroci lahko najdejo, je nedvomno otroška kuhinja. Ta s studia znane in priljubljene francoske znamke Smoby je modernega videza, dizajn pa še nikakor ni vse, kar ponuja. Kuhinja Cherry Kitchen je opremljena s potrebnimi pripomočki, v njej se skriva kar 25 dodatkov in pri kuhanju daje zvoke, ki jih otroci poznajo s prave kuhinje. Če iščete darilo za male navdušence nad kuhanjem, je to prava izbira.

Božična darila kuhinja

Restavracija z elektronsko kuhinjo Chef Corner Restaurant Smoby

Ali želite svoje otroke razveseliti s prav edinstvenim darilom, ki v sebi združuje več igrač? Restavracija z elektronsko kuhinjo Chef Corner Restaurant predstavlja popolno združitev otroške kuhinje in restavracije in zato omogoča igro več otrokom hkrati. Na male kuharje, natakarje in tudi kupce čaka več kot 70 dodatkov in tudi številne funkcije. S kuhinjske pipe resnično teče voda, elektronska blagajna razpolaga s funkcionalnim kalkulatorjem, zvoke pa daje tudi pečica za peko. Ogromna prednost restavracije je to, da je nastavljiva po višini, zato jo lahko prilagodite višini vaših otrok.

Božična darila restavracija

Poganjalec Bobby Car Next Turquoise BIG

Ali je vaš otroček navdušen nad vsem, kar ima štiri kolesa in volan? Poganjalec Bobby Car Next vsebuje tudi elektronsko hupo in luči z LED žarometi, ki bodo otrokom razsvetlili pot. Poganjalec je primeren za otroke od 12. meseca starosti in je originalnega dizajna, otroke pa bo prevzel tudi prostor za shranjevanje, ki je kot nalašč za prevažanje najljubših igrač. Ergonomski sedež, ki spodbuja pravilen razvoj kolkov omogoča otrokom najvišje udobje, prednost pa je tudi snemljiva podloga iz blaga, ki jo lahko po potrebi operete.

Elektronski simulator vožnje Vesolje Space Driver Smoby z vrtljivim zemljevidom z zvokom in lučko

So vaši otroci pripravljeni na pristno vesoljsko pustolovščino? Elektronski simulator vožnje Vesolje Space Driver znamke Smoby pomaga malim astronavtom odkrivati skrivno vesolje, ki nas obkroža. S simulatorjem vesoljske ladje bodo otroci doživeli pravo vesoljsko pustolovščino in neskončno vesolje bo s tem darilom za odtenek bolj dosegljivo. Otroci se lahko veselijo elektronskega volana, ki je opremljen z animiranim vesoljskim zemljevidom. Simulator ima 2 hitrosti in kar 15 zvočnih efektov, zahvaljujoč čemur igra z njim spominja na let v pravi vesoljski ladji.

Božična darila simulator

Dojenček Lucille Interactive Mon Grand Poupon Corolle

Dišeči dojenček pod smrečico res ne sme manjkati. Čudoviti dojenčici z delavnice francoske znamke Corolle je ime Lucille, ima čudovite modre mežikajoče očke in lahko zahvaljujoč interaktivnim funkcijam reagira na nego vašega malčka. Dojenček z nežnim vonjem po vanilji daje kar 20 zvokov in ima 8 interaktivnih funkcij. Godrnja, se smeji in joka, kiha in govori, lahko podre kupčka, daje zvok poljubčka in se prisesa k steklenički ali dudi. To pa še ni vse – dojenčica bo k vašemu otročku pripotovala s 4 dodatki, s katerimi bo igra z njo resnično nepozabna.

Božična darila dojenček

Voziček 3v1 Cybex Landau 3in1 Priam Corolle

Vsi otroci vedo, da k dojenčku nedvomno spada tudi čudoviti voziček. Saj, le kako pa bodo male mamice in očki odšli z dojenčkom na sprehod? Čudoviti voziček 3v1 Cybex Landau 3in1 Priam znamke Corolle je na prvi pogled videti kot pravi voziček za dojenčka. To, da je zvesta kopija pravega vozička poudarjajo tudi sprednja kolesa, ki se obračajo in otrokom omogočajo lepše krmarjenje vozička. Voziček je prav ustvarjen za sprehode z dojenčkom in otrokom omogoča, da si izberejo med tremi možnostmi uporabe: športni voziček, globoki voziček ali pa ga uporabljajo kot košaro, ki je primerna tudi za prenašanje dojenčkov. Voziček v sivi unisex barvi je preprosto dodatek, ki jo potrebuje vsak dojenček.

Božična darila voziček

Izbira najboljšega božičnega darila lahko povzroča preglavice tudi staršem, ki svoje otroke najbolje poznajo. Z našim seznamom pa boste imeli božične nakupe v mezincu. Opravite nakupe božičnih daril že prej, z udobja doma in uživajte v božičnem vzdušju v prijetnem družinskem krogu.