Kako so k nam prišli Medvedki

  Kategorije: Prigode medvedkov,
3 min.
17. maj'17

Oli, Bruno in Mila. Tako je ime trem medvedkom, ki nam pomagajo izbirati najboljše igrače za otroke. Preizkusijo čisto vse. Tudi škatlice! Te so še posebej všeč Brunu, v katerih podnevi tudi kdaj pa kdaj zaspančka. Oli pa rad leta gor in dol na triciklu, rolerjih in skiroju. Najmanjši član naše medvedje družinice pa je mala Mila. Rodila se je točno dve minuti za Brunom in je za tri minute starejša od Olija. Izmed trojice medvedkov je najpametnejša in se strašno rada uči novih stvari. Zahvaljujoč našim igračam, že zna angleško. Vendar pa se tudi taka mala gospodična ne more upreti igračam z Elso in Ano. Verjemite, mamico medvedko zaradi tega, kar glava boli.

Medvedki zgodbica

Oli, Bruno in Mila. Tako je ime trem medvedkom, ki nam pomagajo izbirati najboljše igrače za otroke. Preverijo čisto vse. Tudi škatlice! Te so še posebej všeč Brunu, v katerih podnevi tudi kdaj pa kdaj zaspančka. Oli pa rad leta gor in dol na triciklu, rolerjih in skiroju. Najmanjši član naše medvedje družinice pa je mala Mila. Rodila se je točno dve minuti za Brunom in je za tri minute starejša od Olija. Izmed trojice medvedkov je najpametnejša in se strašno rada uči novih stvari. Zahvaljujoč našim igračam, že zna angleško. Vendar pa se tudi taka mala gospodična ne more upreti igračam z Elso in Ano. Verjemite, mamico medvedko zaradi tega, kar glava boli.

Iz hišice v gozdu pa ne odmeva le pesmica "Zaživim", ampak tudi veliko smeha in vriskanja. Naši Medvedki so pravi sorojenci. Znajo se lepo igrati, imajo se radi, vendar pa se kdaj pa kdaj tudi podražijo. Mama medvedka je morala prebrati veliko knjig o vzgoji. Obvladati samo enega otroka je kar zahtevno opravilo, predstavljajte si, da bi jih imeli naenkrat kar tri! Ampak več o tem kasneje. 

Kako pa smo sploh spoznali naše Medvedke? Nekega čudovitega dneva, je k nam prispelo tole pismo: 

Draga trgovina z igračami! 

Ime mi je Oli, sem medvedek. Imam sestrico Milo in bratca Bruna. Vsi trije prebivamo v gozdu. Radi se igramo. Jaz sem pustolovec, in ko bom velik, bom prepotoval celi svet. Mamica pravi, da se moram na potovanje najprej pripraviti, se naučiti tujega jezika in zrasti še najmanj en meter. Poskušal sem pojesti več kot Bruno, ampak nisem zrastel. Samo trebušček je postal bolj okrogel. 

Za pot potrebujem tudi nekaj denarja. Za vozovnico za vlak ali letalo. Nekaj sem že privarčeval. Babica mi za rojstni dan ali pa god vedno podari nekaj denarja. Včasih pa kar tako, ampak pssssst. Mamica bi se ujezila. Drugače za na pot ne bi nikoli dovolj prihranil. Zato želim delati za vas. Igranje mi gre najbolje od rok. Mila in Bruno se prav tako znata igrati. Bruno si želi nekega dne kupiti panj s čebelicami. Mila želi postati predsednica, zdravnica ali pa astronavtka. Zato mora prebrati veliko knjig in se učiti.

Radi bi delali za vas. Obljubimo, da se bomo igrali od jutra do večera.

Zelo se veselimo vašega odgovora.

Oli, Mila in Bruno

Bi se lahko uprli tem medvedkom? Takoj smo jih obiskali in se naravnost zaljubili v te male navihance. Vsak dan doživijo kopico pustolovščin. Mi pa jih ne bomo imeli le zase! Upamo, da vas bodo njihove prigode zabavale tako kot nas.