Radodarni Medvedki spet delijo darila

  Kategorije: Akcije in popusti,
5 min.
30. mar'23

Ah, ta darila. Vsi jih radi dobivamo in podarjamo, še posebno otrokom. Darila pričarajo nasmeh na otroški obraz in ga napolnijo z neskončnim veseljem. Naši trije Medvedki to dobro vedo, saj v trgovini z igračami delajo že zelo dolgo. Zato so se spet odločili deliti čudovita darila, ki bodo poskrbela za sijaj v otroških očkah in z novimi igračami prinesla dvojno veselje. Skupaj z nami si oglejte, katera spomladanska darila so za vas pripravili Oli, Mila in Bruno.

Otroci rastejo, dan za dnem so močnejši in pametnejši in temu je treba prilagoditi tudi njihove igrače, ki jim bodo pomagale pri njihovem razvoju. Ravno zato je igrače kdaj pa kdaj treba zamenjati, morda za tiste zahtevnejše, kar pa ni zmeraj najcenejša naloga. Zato smo se spet odločili, da k posameznim kategorijam igrač priložimo tematska darila, ki bodo veselje v igri še povečala. Oglejte si našo bogato ponudbo in med igračami poiščite tiste, ki so označene s tem simbolom:

Darilo naročilo

in prejmite čudovito darilo za svoje otroke. Ob vsakem naročilu bomo priložili eno darilo po vaši izbiri. To bo vaše najmlajše razveselilo kar dvojno – z igračo in darilom. Želeli bi vas opozoriti, da posameznih daril, promocijskih kod in akcij, ki v naši e-trgovini potekajo sočasno, ni mogoče združevati. To pomeni, da se odločite bodisi za prejem darila ali pa izkoristite morebitno promocijsko kodo.

Več igrač, več veselja

Več igrač, več veselja – o tem ni dvoma. Darila ob nakupu pa ne bodo veseli le otroci, ampak tudi starši, ki bodo na tak način prihranili in otrokom hkrati priskrbeli veliko več zabave. Igra z igračami, ki se funkcionalno dopolnjujejo, spodbuja pravilen razvoj otrok in razvoj njihovih motoričnih in čutnih spretnosti in veščin. Brez odvečnih besed, predstavljamo vam NAJ darila.

Vrtno orodje ali kosilnica za darilo ob nakupu hišk

Otroške hišice bodo spomladi napolnile številne vrtove, terase in balkone in bodo otrokom služile kot skrivališče ali prostor za počitek, v prvi vrsti pa prostor za igro. Za polnovredno preživete trenutke na svežem zraku bo poskrbelo tudi čudovito darilo ob nakupu hišk – vrtno orodje Garden&Seasons, priljubljenega francoskega proizvajalca Écoiffier. Zahvaljujoč vozičku z orodjem bodo otroci lahko skupaj s svojimi starši poskrbeli za vrt, zeliščne gredice in dišeče rože. Naučili se bodo, kako delati z grabljicami in motiko, vso orodje pa bodo imeli zmeraj shranjeno v priročnem vozičku. K tematskim hiškam lahko za darilo izberete odlično odlično kosilnico, ki daje mehanski zvok kot prava kosilnica!

Banner SI 1 domcekyPeskovnik za darilo ob nakupu toboganov

Ali veste, kaj gre z roko v roki s tobogani? Nedvomno peskovnik! Takšnega vam bomo k naročilu tobogana priložili za darilo. Vsaka zabava na toboganu bo zahvaljujoč darilu v podobi peskovnika Smoby nepozabna in edinstvena. Neposredno z našega odličnega tobogana se lahko otroci spustijo v peskovnik v obliki školjke in polnovredno uživajo v igri na svežem zraku. Prednost peskovnika, ki vam ga bomo priložili za darilo, je njegova majhna in kompaktna velikost, zato lahko peskovnik otrokom postavite tudi na balkon.

Banner SI 6 smyklavky

Športni set za darilo ob nakupu plezal

Na plezalih se bodo otroci dodobra znoreli, se spotili in utrudili. Vsi aktivni otroci, ki obožujejo gibanje, se bodo poleg novega plezala zagotovo razveselili tudi darila v podobi športnega centra znamke Écoiffier. Ta bo spodbudil njihov športni duh in jih seznanil z novimi nepoznanimi športnimi igrami. Otroci se bodo zahvaljujoč ekipnim športom naučili zdravo zmagovati in tudi izgubljati, izboljšali svojo kondicijo in okrepili mišice. Fizična aktivnost ima pozitivni vpliv tudi na duševno zdravje, in to že v rani mladosti. S plezalom in darilom v podobi športnega seta zato zagotovo ne boste zgrešili.

Banner SI 4 preliezacky

Darilo ob nakupu žara in bara

Začetek pomladi je v številnih družinah povezan tudi z začetkom sezone piknikov, ki bo letos pravo doživetje tudi za otroke. Dovolj je, da jih razveselite z otroškim žarom ali barom iz naše ponudbe in mi vam bomo v zahvalo priložili tudi darilo dodatke za otroško kuhinjo iz nove kolekcije Vert Azur znamke Écoiffier. S temi živili in posodicami bo igra v otroški kuhinji še bolj zabavana in otroci bodo za svoje goste lahko poskrbeli na resnično visoki ravni. Otroški vrtni žari v naši e-trgovini bodo otroke razveselili in med igro se bodo počutili pomembno in odgovorno.

Banner SI 11 grill bar

Jadrnica za darilo ob nakupu vodnih stez

Vodne steze se že nekaj sezon uvrščajo med naše in vaše najljubše igrače in vse bolj so priljubljene predvsem v prihajajočem toplejšem in sončnem vremenu. Vsak pravi mornar ve, da so del vodne steze tudi jadrnice. In ravno jadrnico boste prejeli za darilo ob nakupu fantastične vodne steze AquaPlay ali BIG. Skupaj z otroki se podajte na nepozabno plovbo po fantastičnih jezovih, odkrivajte fizikalne zakone in opazujte, kako delujejo vodni mlini. Z jadrnico AquaPlay z žabcem ali račko bo to še večja zabava.

Vrtno orodje, športni seti, jadrnice in peskovniki so le drobec daril, ki jih lahko z nakupom igrač na naši spletni trgovini, prejmete. V bogati ponudbi na vaše otroke čaka več kot 20 daril, s katerimi vas bodo naši Medvedki nagradili za nakup. Izbirate lahko med kakovostnimi igračami, ki bodo vaše najmlajše razveseljevale v vsakem letnem času, in to skozi njihovo celo otroštvo.

V naši e-trgovini poiščite igrače s posebno oznako +DARILO in ob oddaji naročila v 1. koraku svojega darila ne pozabite tudi označiti. Opozarjamo, da je akcija vezana le na določene izdelke in ne na celotno kategorijo, za eno naročilo lahko izberete le eno darilo. Pokukajte v Medvedkov seznam daril in se prepustite nakupom še danes. Naj bo pomlad vesela in polna odlične zabave!

Delimo darila!