Kuhinja Smoby po meri: opremite jo samo pri nas!

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
31. okt'19

Izjemni otroci si zaslužijo izjemne igrače! Le kaj je bolj edinstvenega in originalnega kot igrače po meri? Skupaj s svojimi otroki se za trenutek poigrajte notranje oblikovalce in svojim malim kuharjem opremite njihovo lastno sanjsko kuhinjico! Bosta njen del tudi palični mešalnik ali kavomat? Ali pa morda vaši otroci dajejo bolj prednost pripomočkom za čiščenje? Z našim konfiguratorjem bo otroška kuhinja Smoby videti točno po vaših željah!

Vsem staršem se je pri nakupovanju že zgodilo, da so med izbiranjem naleteli na znamenito besedico »ampak«. Ta hiška je odlična, ampak ... nekaj ji manjka. Ta dojenček je prikupen, ampak ... bolje bi bilo, če bi imel rjave očke. Tem težavam smo napravili konec, zdaj in za vedno in po uspešni akciji hiška po meri smo za vas ustvarili edinstveni konfigurator, s katerim boste zasnovali otroško kuhinjico Smoby natanko po potrebah vašega malčka. Do idealne kuhinje, opremljene po meri vas loči le nekaj klikov. Pa začnimo!

Kuhinja konfigurator blog

Popolna kuhinja na dosegu roke

Ste vedeli, da obstaja popolna kuhinja? Prihaja iz Francije s podjetja Smoby in kupite jo lahko samo pri nas! Kuhinje Tefal Evolutive v rdeči ali sivi barvni kombinaciji imajo edinstveno lastnost, da se prilagodijo višini vašega otroka. Rastoče kuhinje Smoby bodo igro podaljšale za nekaj let, vse to zahvaljujoč podstavkom z višino 8 cm. Te lahko kadarkoli nastavite in jih po potrebi tudi snamete. Izjemnost kuhinjic Tefal Evolutive pa temelji tudi na čudovitem dizajnu, barvni kombinaciji in prvovrstnih materialih, ki bodo vašim najmlajšim priskrbeli varno igro, polno novih doživetij.

Ste si mislili, da originalne kuhinjice Smoby z več kot 40 dodatki ne morejo biti še boljše? Mi smo popolnost teh treh kuhinjic Tefal Evolutive Smoby dvignili še na višjo raven! Samo pri nas lahko od zdaj naprej ustvarite sanjsko kuhinjico, ki je ne najdete nikjer drugje. Spoznajte naš intuitivni konfigurator kuhinjic Smoby, ki bo poskrbel za to, da v kuhinji vaših malčkov ne bi manjkalo prav ničesar.

Kako do kuhinjice?

Oprema kuhinjice Smoby po lastnih željah je povsem preprosta in zabavna. Najpomembnejši je prvi korak – izbira kuhinjice z osnovnimi dodatki. Izbirate lahko med tremi možnostmi, in samo na vas je, katero »osnovo« boste izbrali. Vas je očarala moderna siva kuhinja ali pa boste dali priložnost raje izraziti rdeči barvi? Ali pa si želite odločitev še poenostaviti in začeti z opremljanjem kuhinjice, ki že ima v osnovni opremi tudi mikrovalovko? Z našim konfiguratorjem to ni noben problem. Med tremi kuhinjicami Tefal Evolutiv Smoby izberite eno, ki bo vaše najmlajše razveselila najbolj in začnite z opremljanjem!

Starši zelo dobro vedo, da popolnoma opremljena kuhinja prihrani čas, energijo in v mnogih primerih tudi živce. Pri kuhi in peki je vedno dobro imeti ob sebi praktične kuhinjske pripomočke, ki vam olajšajo delo, priprava jedi pa gre z njimi z roko v roki. Samoumevnost vsake moderne kuhinje so štedilnik, pečica za peko in korito, vendar to še zdaleč ne zadostuje. Kaj pa bi vaši mali kuharji rekli še na opekač in mešalnik? Zagotovo jim bo prav prišel tudi grelnik za vodo, spregledali pa ne bodo niti espresso kavomata. Vsi pa vemo, da je kuhinja po vnetem kuhanju videti kot bi vanjo treščila bomba, zato je dobro imeti pri roki tudi sesalnik.

Igro v kuhinji lahko vašim najmlajšim popestri kar 12 dodatkov, s katerimi bo igra neprecenljiva. Med opremljanjem kuhinje v našem konfiguratorju je dovolj, da izberete dodatek, ki se takoj pojavi na seznamu izbranih dodatkov in tudi na sliki na novo opremljene kuhinje. Zahvaljujoč temu odličnemu konfiguratorju lahko kuhinjico vaših otrok opremite udobno na enem mestu. Zagotovo pa vas bo razveselilo tudi dejstvo, da boste s tem prihranili na desetine evrov!

Opremljanje kuhinje še nikoli ni bilo zabavnejše! Razveselite svoje otroke z edinstveno kuhinjo, opremljeno po meri. Od tega vas loči le nekaj klikov. S klikom na eno izmed spodnjih sličic, izberite kuhinjo z osnovno opremo. Potem pa pride na vrsto opremljanje!

Kuhinja Tefal Evolutive Grand Chef

Kuhinja Tefal Evolutive

Kuhinja Tefal Evolutive Gourment