Šolsko leto se končuje! Nagradite svoje otroke za njihov trud

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
13. jun'17

Junij spada med najbolj priljubljene mesece otrok. Konča se šola in z njo vse skrbi in začne se poletje, ki je polno počitniških dogodivščin. Proslavite konec šolskega leta skupaj s svojimi uspešnimi otroki in jih za spričevalo ljubeznivo nagradite.

Nagrada za spričevalo

Mnogo otrok prihaja domov z navdušenjem in so veseli, ker so dosegli odlične rezultate, s katerimi bodo razveselili svoje starše. So pa tudi otroci, ki so se med šolskim letom trudili na vso moč, vendar njihove ocene ne sodijo med najboljše. Imejte v mislih, da je vsak otrok edinstven in vsak izstopa pri nečem drugem. Če se vaš šolar muči z matematiko, ga zaradi tega ne kaznujte. Pomagajte mu pri reševanju nalog in ga podpirajte pri predmetih, ki ga zanimajo. Osnova za uspeh pri malih otrocih je vsakodnevna spodbuda in pohvala.

Konec šolskega leta

Zabava, kot se spodobi

Konec šolskega leta sodi med težko pričakovane trenutke vseh otrok, in prav zato bi ga morali spodobno proslaviti. Pripravite svojim malčkom praznovanje, zaradi česar bodo dva meseca brez šolskih obveznosti in jutranjega vstajanja še bolj uživali. Svojega šolarja pohvalite za dosežene uspehe in mu priredite zabavo v družinskem krogu. Odpeljite svoje otroke na bazen ali pa jim kupite igračo, ki si jo tako želijo. Med poletjem se bodo najbolje zabavali z vodnimi igračami vseh vrst ali pa kakovostnimi otroškimi vozili. Zahvaljujoč tem igračam ne bodo po cele dneve sedeli doma pred računalniki, ampak bodo uživali v poletju.

Družabna igra za otroke

Otroška družabna igra, Master Mime Janod, je zabavna igra, zahvaljujoč kateri bodo otroci izboljšali svoje znanje angleškega jezika in si širili svoj besedni zaklad. Ta družabna igra za otroke je kot narejena za igranje med dolgimi poletnimi dnevi, s seboj pa jo bodo preprosto odnesli tudi na počitnice k babici. Igra za otroke je osredotočena na razvoj spomina, pri tem pa spodbuja ustvarjalno mišljenje in podpira timski duh. Ima preprosta pravila, z njo se bodo igrali otroci že od svojega 6. leta starosti.

Družabna igra master mime janod

Poganjalec štirikolesnik in dodatki za male dirkače

Kakovosten komplet igrač, BIG, je pravo darilo za vse male šolarje. Otroški štirikolesnik, Quad BIG, v črni barvi je v tem kompletu dopolnjen s čudovitim elektronskim zaganjalnikom in led svetilko. Ker je varnost na prvem mestu, so v kompletu tudi ščitniki za čevlje. Logo proizvajalca BIG je bivol, ki predstavlja moč, trpežnost in robustnost. In prav takšen je tudi otroški poganjalec v obliki motorja in dodatki zanj.

Komplet otroški štiriolesnik zaganjač zaščita

Komplet za male vrtnarje in sladoledarje

S šolskim letom se učenje ne konča. Otroška vrtnarska mizica, Smoby in sladoledarski voziček, Écoiffier v enem kompletu sta čudoviti igrači, zahvaljujoč katerima se bodo otroci tudi med počitnicami naučili ogromno novih stvari. Pri igri z otroško mizico se bodo otroci učili skrbeti za lasten vrt in ugotovili, čemu služijo posamezna orodja. Sladoledarski voziček je zasnovan za otroke, ki se radi igrajo igre poklicev in stalno želijo poskušati kaj novega.

Komplet miza vrtnar sladoledarski voziček

Delovna orodja za male gradbenike

Ali imajo vaši otroci radi velike stroje in bi jih lahko opazovali ure in ure? Podarite jim lastne tovornjake in bagre, BIG, ki so kot narejeni za številne poletne igre. Otroški tovornjak in otroški bager, Power BIG sta popolni igrači, ki spodbujata otroško fantazijo. Zahvaljujoč takšnim igračam, otroci gradijo nova spoznanja o svetu in se učijo ceniti vsak poklic posebej. Rumena vozila iz visokokakovostne plastike bodo poskrbela za ure in ure zabave vaših otrok.

Komplet bager tovornjak maxi power

Otroški napihljiv bazenček Reševanje malega Nema

Kakšno pa bi bilo poletje brez skakljanja po bazenčku? Triprekatni otroški bazenček, Smoby ima motiv legendarne risanke, Reševanje malega Nema, ki jo verjetno pozna prav vsak otrok. Bazenček za otroke je stabilen, voda iz njega ne uhaja. Med vročimi poletnimi dnevi se lahko vaši otroci hladijo v prijetni vodi v bazenčku.

Otroški napihljivi bazenček nemo

Darila za otroke

Ne le rojstni dan ali god, tudi konec šolskega leta za otroke pomeni veliko praznovanje in kopico veselja. Uspešen zaključek šolskega leta v vrtcu ali šoli predstavlja velik korak, ki ga starši ne bi smeli zanemarjati. Praznovanje in drobno darilo otrok ne bo le razveselilo, temveč odlično motiviralo.