Uprizorite lutkovno gledališče z lutkami Kaloo, zdaj 2+1 brezplačno

  Kategorije: Akcije in popusti,
2 min.
03. okt'17

Je vašim otrokom všeč lutkovno gledališče? Z našo pomočjo ga lahko uprizorite kar sami doma. Za vas imamo namreč odlično akcijo. Izberite tri lutke in eno izmed njih boste prejeli popolnoma brezplačno.

Iz naše ponudbe izberite tri mehke lutke francoske znamke Kaloo in eno izmed njih boste prejeli popolnoma brezplačno. Vse tri dodajte v košarico in vpišite kodo NOPNOPSI. V košarici se vam bo odštela cena ene plišaste lutke. Akcija velja do konca oktobra. Pohitite in izberite, dokler je še kaj na voljo. Kar oglejte si.

Kaloo plišasta lutka Lisička

Lisička

Lisičke so pametne, spretne in zvite. V mnogih pravljicah in basnih niso bile kar tako. Lisička se lepo poda vsakemu lutkovnemu gledališču in se bo zagotovo domislila odličnega nauka. Ta ljubka lutka je velika 25 cm in je izdelana iz mehkega pliša. Všeč bo večjim otrokom in tudi najmlajšim.

Kaloo plišasta lutka Opica

Plisasta opica

Opice so igrive in stalno kaj izumljajo. Še en odličen lik za lutkovno gledališče. Plišaste lutke pozitivno vplivajo na razvoj otroške domišljije. Malim otrokom bodo všeč čudovite barve in material, mehak na dotik.

Kaloo plišasta lutka Volk

Kaloo plisati volk

Volkce poznamo s pravljic kot hudobce. Saj so hoteli pojesti Rdečo kapico, kozličke in odpihniti hišico trem prašičkom. Zahvaljujoč Maši pa danes vemo, da volkov ne razumemo in lahko postanejo žrtev okoliščin ali pa male navihanke. Kakšno vlogo bo volk igral v vašem lutkovnem gledališču?

V naši ponudbi boste našli še več lutk. Kliknite sem in odkrijte še druge odlične plišaste lutke.

Plišaste lutke Kaloo