Izbiramo otroško hišico

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
11. apr'17

S pomladjo prihaja sonce in toplejši dnevi. Otroci se radi igrajo na svežem zraku in tekajo po travi. Idealna igrača za na vrt je prav otroška hišica, ki bo popestrila spomladanske igre in spodbujala domišljijo malih navihancev. Če želite kupiti otroško hišico za na vrt, preberite naše namige, zaradi katerih vam ne bo žal, da ste jo kupili.

Hišice za na vrt spodbujajo otroško domišljijo in prinašajo ogromno zabave. Otroška fantazija ne pozna meja, hišica pa ponuja mnogo idej za razvoj njihove bujne domišljije. Otroške hišice iz naše ponudbe so zasnovane tako, da bi se v njih lahko igralo več otrok skupaj. Zahvaljujoč temu, krepijo socialne vezi in se učijo vzajemne komunikacije. Svetovali vam bomo, kako izbrati hišico, ki bo izpolnjevala vaše zahteve in h krati razveselila otroke.

Hišica za otroke Smoby

Hišica, ki je ne podre nobeno vreme

Med toplejšimi meseci bo hišica kljubovala vremenskim spremembam, ki bi lahko pustile sledi na njenem videzu. Če se trudite izbrati temu primerno hišico, izberite takšno, ki ima kakovosten UV filter. Hišice, ki so obdelane na tak način bodo dlje obdržale žive barve, material pa se bo obrabljal počasneje. Ta prilagoditev vam bo pomagala privarčevati čas za popravilo hišice in barvanje.

Zahvaljujoč UV filtru se bodo barve na otroški hišici igrivo spoprijele z dežjem in tudi s soncem. Tako se boste izognili prezgodnjemu barvanju hišice. UV zaščita na hišici varuje tudi otroško kožo, tako da so otročki med igrami v hišici popolnoma varni.

Vrtna hišica za otroke

Material kot zagotovilo kakovosti

Ko gradite lastno hišo, pazite da izberete najkakovostnejše materiale in se ne zadovoljite s čimer koli. Tako bi morali ravnati tudi v primeru izbire otroške hišice. Nekateri starši so skeptični do plastičnih igrač, vendar lahko dandanes na trgu najdete visokokakovostno plastiko, ki ne škodi zdravju, je kakovostne izdelave in bo zdržala tudi najbolj nore otroške igre. Prav zato izbirajte hišice s čvrsto konstrukcijo, ki bodo kljubovale tudi močnemu vetru. Stabilnost hišice ni pomembna le zaradi vremenskih razmer, temveč tudi zaradi varnosti otrok.

Odločilen dejavnik za mnoge starše so tudi različni certifikati kakovosti in država porekla. Pri nas boste našli le hišice proizvajalcev, ki jim zaupamo tudi mi, saj izpolnjujejo tudi te najstrožje varnostne norme in merila Evropske unije.

Pazite na malenkosti

Za postavitev vrtne hišice potrebujete ravno in čisto površino vidno z vaše hiše. Pri nas boste našli hišice različnih velikosti zato je dobro, da izmerite, koliko mesta lahko namenite taki hišici. Pazite na to, da se hišica ne bo nahajala blizu ostrih robov in orodja, večje umazanije in potencialno nevarnih delov, kot so na primer jaški. Premislite tudi, ali želite v zimskih mesecih hišico prenesti v otroško sobo in temu prilagodite tudi njene dimenzije.

Komplet hišica Prijateljev Smoby s kuhinjo in zvoncem ter zelenjavna stojnica

Etažna hišica za otroke Smoby

Na izbiro imate hišice v številnih barvnih kombinacijah, velikostih in tudi take, z motivi priljubljenih risanih junakov. Pri izbiri bodite pozorni tudi na starostna priporočila. Vsekakor pa ne spreglejte niti kompletov s hišicami in dodatki. Tako boste svojemu otroku kupili hišico s toboganom ali pa gugalnico po ugodnejši ceni. Nekatere hišice iz naše ponudbe imajo še kuhinjo ali mizico za piknik, tako da predstavljajo multifunkcijsko igračo, s katero se bo lahko igralo več otrok naenkrat. Edinstveni elementi, ki bodo zanimali otroke so tudi cvetlična korita, zahvaljujoč katerim se bodo otroci učili o vzgoji rastlin ter kako poskrbeti zanje.

Otroško veselje je na prvem mestu

Zadnjo besedo pri izbiri hišice pa bi morali imeti naši mali navihanci. Saj so vendarle otroci tisti, ki se bodo v hišici igrali in tam preživljali ogromno časa. Dovolite otrokom, da si izberejo priljubljene barve in risane junake, ki jim bodo polepšali vsako igro. Hišice s pravljičnim motivom pomagajo otrokom, da se poistovetijo s priljubljenim junakom. Tako bodo imeli vaši otroci priljubljenega risanega junaka zmeraj pri sebi. 

Komplet hišica za otroke Maša in medved Smoby in košarica za piknik

Hišica za otroke Maša in Medved

Tudi zahvaljujoč takim malenkostim se bodo vaši otroci v hišici počutili kot pravi gostitelji. Tako, zdaj pa že veste, kako izbrati popolno hišico za svojega otroka, pa kar pogumno! V naši e-trgovini boste našli hišice v kategoriji Otroške hišice.

Otroške hišice