Iskanje velikonočne nagrade: Poiščite skrite predmete in zmagajte

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
07. mar'22

Velika noč je pred vrati, mi pa bomo njen prihod proslavili tako, kot se spodobi. Za vas smo pripravili velikonočno igro, v kateri bo vaša naloga poiskati svojo nagrado. Ne odlašajte in vključite tudi vaše najmlajše, saj to ne bo prav nič enostavno!

»Velika noč mora biti vesela in tega nam nič ne bo preprečilo!«, so bili neomajni naši medvedki in na obisk poklicali vse okoliške živalske prijatelje. Načrtovali so le manjšo pogostitev v krogu najbližjih, a glej ga zlomka, za velikonočno zabavo so izvedeli vsi, prav vsi prebivalci gozda, ki so se prav tako želeli pozabavati.

Kot je to za Olija, Milo in Bruna v navadi, so stvari nekoliko (zelo) ušle izpod nadzora in ob obisku je zavladal ogromen kaos. Zajčki, veverice, ptički, ježki in miške so iz skladišča povlekli vse barvice, čopiče in vodenke ter začeli s pripravo na veliko noč.

Medvedki so le zmajali z glavo in razmišljali, kako bi v tem neredu našli to, kar potrebujejo. Potem pa so dobili odlično idejo! Pobarvali so celotno platno in nas prosili, da bi jim vi in otroci pomagali najti izgubljene zaklade. Seveda, za nagrado. Vam bo uspelo?

Velkonocna odmena blog si

Kako se vključiti v iskanje?

Se sprašujete, kako medvedkom pomagati pri iskanju? Za to vam ni treba nikamor oditi, dovolj je, da si z udobja doma pozorno ogledate samo eno sličico in se podate za iskanjem. Medvedki so spisali kratka navodila:

  • Obiščite to stran, kjer najdete pisano sličico polno živali, velikonočnih jajčk, barvic in rožic.
  • Pozorno si oglejte predmet, ki ga je treba poiskati. Vse do velike noči boste lahko našli 4 nagrade. Prvi teden na primer iščemo modrozeleno pisanico in če ga najdete, prejmete prvo nagrado.
  • Vaša naloga in naloga vaših najmlajših je, da poiščete iskani predmet na barvasti sličici, ki ga boste našli nižje na omenjeni spletni strani.
  • Ko ga najdete, kliknite nanj. Vendar pazite, predmet je lahko zelo dobro skrit, na primer za kakšno živalco.
  • Je bilo vaše iskanje uspešno? Na ekranu se vam bo pojavilo okence s čestitko in promocijsko kodo, ki jo lahko uveljavite pri nakupu v naši e-trgovini. Opozarjamo pa vas, da promocijske kode in daril za nakupe žal ni mogoče združevati.

Med naslednjimi tedni vse do velike noči na vas čakajo nove nagrade, ki jih boste lahko uveljavili neposredno v naši e-trgovini. Iskanje velikonočnih nagrad bo trajalo 6 tednov, skupaj s svojimi otroki pa boste lahko do 18.4.2022 v igri poiskali 4 različne nagrade. Vse lahko prejmete v naši spletni trgovini z igračami, kjer vas poleg kopice igrač čaka tudi posebna velikonočna ponudba. Kaj pravite, so si Medvedki to dobro zamislili?

Naj se iskanje začne