Vstopite! Vrt poln igrač odpira svoja vrata

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
19. mar'22

Sonce sveti, trava je po dolgi zimi končno spet zelena, drevesa šumijo, vrtne igrače pa želijo ven! V naši e-trgovini medvedkiigrace.si jih najdete vse na enem mestu, in to dobesedno. S pomočjo interaktivnega zemljevida vrta in otroškega igrišča boste našli prave igrače za vaše otroke, hitro in preprosto.

S klikom na to povezavo se boste znašli visoko v oblakih, od kjer se boste spustili na vse pomembne igrače za vsak vrt. Želite izvedeti, kaj vse se nahaja pod sončnimi žarki? Podrsajte nižje in odkrijte čudovite igrače, ki bodo vse otroke prihajajoče tedne izjemno zabavale.

S klikom na posamezno igračo se vam prikaže cela kategorija, vi pa se lahko podate v iskanje igrač, ki bi bile vašemu nadebudnežu kot krojene po meri. Ne ustavljajte se le pri hiškah in toboganih, ampak skupaj z nami odkrijte cel svet zunanjih igrač. Na otroke čakajo plezala, otroška vozila, gugalnice, peskovniki, vrtni otroški žari in kuhinjice, otroško pohištvo, vodne steze, pripomočki za male vrtnarje in tudi poganjalci in tricikli, ki bodo otroke varno pripeljali na otroško igrišče.

Odličen interaktivni zemljevid vas bo popeljal čez celotni vrt in otroško igrišče in vam ponudil odlične kakovostne igrače za vaše otroke, h krati pa tudi navdih. Kako in kam na vrt namestiti vse igrače? Katere igrače se odlično funkcionalno dopolnjujejo? Se otroško pohištvo poda toboganu ali bolj vrtnemu žaru? Kaj vse imajo vaši otroci lahko na vrtu in s katerimi igračami se bodo tam najraje igrali?

Igrače vrt smoby

To najboljše za vaš vrt

Prihod pomladi pomeni, da se bodo otroci dlje časa igrali zunaj, na to pa se je treba dobro pripraviti. Otrokom zato doma ustvarite lastno otroško igrišče, kjer se bodo lahko varno igrali skupaj s svojimi bratci, sestricami in prijatelji. Mi dobro vemo, katere igrače so funkcionalna okrasitev vsakega vrta.

Prostorna hišica Neo Friends House z vrtičkom

Ob vstopu na naš medvedkov vrt bodo vas in vaše otroke pozdravile otroške hišice, med katerimi ne manjka niti prostorna hišica Prijateljev z vrtičkom. Igralna hiška Neo Friends House je izboljšana in ji lahko dokupite razširitve, h krati pa ponuja izjemno velik prostor za igro več otrok. Del hiške je tudi piknik mizica, ki se lahko uporabi izven in znotraj nje ter predhišni vrtiček s cvetličnimi koriti, v katerih lahko otroci gojijo lastna zelišča in rožice. Posebnost hiške je prav v njeni možnosti razširitev. Hiško lahko z več dodatki izboljšate neposredno v naši e-trgovini, mednje pa spadajo letna kuhinja, senčnik, trdna plastična podloga, žleb, solarna lučka in polna vrata z odprtino za pošto.

Hišica neo friends

Igralni center Multisport Fun Center

Na pomladnem vrtu e-trgovine medvedkiigrace.si ne manjka niti vrhunski igralni center Smoby, ki otrokom ponuja cel spekter različnih iger. Malčki se lahko veselijo tobogana, košarkarskega koša, nogometnega gola, plezalne stene in lestve, del igrala pa je tudi piknik mizica, ob kateri si lahko otroci spočijejo in načrpajo energijo za nove igre. Zabavni otroški center je izjemno funkcionalen in hkrati tudi priročen. Otrokom pomaga razvijati njihove socialne vezi, domišljijo in predstavnost, z njim lahko odkrivajo svoje nove, skrite talente. S športom se otroci naravno združujejo in se učijo zdrave tekmovalnosti in sodelovanja ter prosti čas preživljajo na svežem zraku. Na tem igralnem centru bi le s težavo našli kakšno slabo stran.

Pustolovska steza Adventure Course

Del vsakega pravega vrta mora biti tudi naša ekskluzivna novost znamke Smoby – pustolovska steza Adventure Course za razvoj gibalnih čutov. Pustolovska steza bo otrokom priskrbela priložnost za vajo gibalnih spretnosti, refleksnih gibov, izboljšanje dojemanja prostora in koordinacije celega telesa. Se to sliši dolgočasno? Niti pod razno! Štiri steze in štiri oporne točke lahko otroci postavijo po svoji domišljiji, ki pa med samo igro nima meja. Na kakšen način se bodo pa vaši otroci lotili steze? Bodo imeli na poti ovire? Bodo morali skakati po eni nogi ali pa hoditi z iztegnjenimi rokami? Kaj pa hoja na slepo? No vidite, to še zdaleč ne zveni kot dolgočasno preživljanje časa.

Pustolovska steza

Vstopite na naš vrt