Igrače Tender Leaf Toys: ko les oživi

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
17. sep'19

Kaj nastane, ko se združijo naravni material, originalnost, čut za estetiko in poslanstvo tradicije iz Britanskega otočja? Odgovor so edinstvene lesene igrače Tender Leaf Toys, ki v rokah najmlajših v hipu oživijo in začnejo pripovedovati svojo zgodbo. Spoznajte novo znamko v naši ponudbi, katere mnogoletne izkušnje niso edino, s čimer se lahko pohvali. Odkrijte skupaj z nami edinstvenost in originalnost igrač Tender Leaf Toys.

Les se spet vrača v modo, o tem ni dvoma. Včasih so bile preproste, vendar čudovite lesene igrače del vsake otroške sobe in tudi danes se mnogim ob spominu na priljubljene lesene avtomobilčke, živalce in hiške prikrade nasmeh na obraz, poln nostalgije. Priskrbite enak občutek tudi svojim otrokom in jih obdarite z igračami britanske znamke Tender Leaf Toys. Podarite jim več kot le tradicionalno leseno igračo.

Tlt voziček blog

Vračanje k tradicijam

Zadošča en sam pogled na katero koli igračo z delavnice Tender Leaf Toys in takoj je vsem jasno, da te prečudovite lesene igrače širijo poslanstvo, ki se predaja iz generacije v generacijo. Nič se ne more primerjati igri z igračo, izdelano iz lesa, ki v otroških rokah oživi. Ustvarjalci igrač Tender Leaf Toys verjamejo, da je v tem hitrem in pospešenem svetu pomembno otroke privesti nazaj k naravi in delček nje vnesti tudi v igre, ki so vsakodnevni del otroštva.

Oblikovalci in ustvarjalci vsakodnevno spreminjajo preproste ideje na osupljive igrače, ki nas in naše otroke zabavajo že nekaj desetletij. Ideja, ki je botrovala nastanku znamke Tender Leaf Toys, je bilo prenesti dolgoletne izkušnje, znanja in ustvarjalnosti spretnih ljudi v originalne lesene igrače, ki bi ustrezali britanski tradiciji. Od tu je bil je korak k temu, da so nastale prvorazredne lesene igrače, polne energije in čustev, ki so v domove z otroci spet prinesle navdušenje v igri s tradicionalnimi lesenimi igračami.

Tlt lesene igrače blog

Ustvarjeno za otroke

Oblikovalci in ustvarjalci igrač Tender Leaf Toys so ponosni na vsako igračo, ki zapusti njihovo delavnico, in to z vso pravico. Edinstvenost igrač temelji v čudovitih in modernih vzorcih, čudovitih barvah in izjemnih ilustracijah, ki spodbujajo razvoj otroške domišljije in ustvarjalnosti. Za stvaritvijo nove igrače se vedno skriva ročni načrt, ki ga nato izkušeni ustvarjalci potem spremenijo v prvi 3D model. Lesena igrača kasneje oživi zahvaljujoč kakovostnim barvam in še preden jo otroci prejmejo v svoje roke, opravi natančen preizkus kakovosti. Oblikovalci tega prestižnega britanskega podjetja mislijo tudi na te najmanjše detajle in se enako kot na sam izdelek osredotočijo tudi na njegovo embalažo, ki takoj prevzame pozornost otrok in tudi staršev.

Premišljene in privlačne igrače Tender Leaf Toys se ponašajo s posebnim čarom in globoko miselnostjo, ki bo otroke spremljala med vsako igro. Skupaj z lesenimi igračami otroci stalno odkrivajo nove možnosti za igro in kombinacije, zato se z njimi lahko igrajo leta in leta in razvijajo tudi svoj občutek za estetiko. Poleg naravnega materiala so samoumevne tudi očarljive in polne barve, ki pri otrocih vzbujajo radovednost in željo po raziskovanju novih materialov, oblik in vzorcev v klasičnem angleškem stilu.

Lesena zibelka tlt blog

Prijazno do narave

Nezakonita sečnja gozdov, ki vpliva na celotno atmosfero našega čudovitega modrega planeta vpliva tudi na kakovost našega življenja na Zemlji in se tiče predvsem prihodnjih generacij. Oblikovalci znamke Tender Leaf Toys se zavedajo tega problema in zato aktivno sodelujejo pri obnovi gozdov, v katerih se izvaja pridobivanje lesa za izdelavo njihovih igrač. Visoki ekološki in etični standardi podjetja se odražajo na kakovosti igrač že več kot 30 let.

Vsaka igrača, ki pride v roke vaših otrok, je izdelana iz kavčukovega lesa, ki raste v Indoneziji. Vsako drevo, ki se spremeni na čudovito leseno igračo, dobi nadomestilo v podobi novega drevesa. Z nenehnim posajanjem novih kavčukovcev v indonezijskih gozdovih in s tem stalni obnovi gozdov prispeva tudi znamka Tender Leaf Toys, zahvaljujoč čemur te čudovite lesene igrače niso le prijazne do okolja, ampak tudi do gospodarstva in ekonomike. Ni naključje, da se lahko podjetje Tender Leaf Toys pohvali s prestižnim certifikatom ICTI, ki ga prejmejo le igrače, ki izpolnjujejo visoko raven kakovosti izdelkov ter izpolnjujejo etične pogoje pri njihovi izdelavi.

Tlt hišica blog

Domišljija skrita v lesu

V tradicionalnih lesenih igračah Tender Leaf Toys z modernim videzom se odraža očarljiva narava in arhitektura Velike Britanije, ne manjka pa niti dobra količina domišljije, ki se skriva v vsakem, ki sodeluje pri izdelavi igrač. Dokaz za to so popolne hiške za figurice, ki so nastale po navdihu pravih britanskih domov. Otroška srca bodo v trenutku prevzele miniaturne figurice, ki spadajo med stalne prebivalce hišk, pa tudi ljubko pohištvo v miniaturni različici.

Z nakupom igrač Tender Leaf Toys boste razveselili dečke in deklice od 18. meseca starosti, ki bodo lahko že od zgodnjega otroštva s svojimi malimi prstki preiskovali dragoceni leseni material. Na svoje ne bodo prišli le navdušenci nad otroškimi hiškami, ampak tudi mali vrtnarji, astronavti, vitezi in princeske, ljubitelji živali ter mali kuharji in kuharice. Edinstveni in očarljiv dizajn igrač neposredno z Velike Britanije bo poskrbel za to, da bodo vaši otroci nad igračami Tender Leaf Toys navdušeni že od prvega trenutka dalje in bodo z njimi ustvarili trdno vez, na katero se bodo z ljubeznijo in nasmehom spominjali tudi v odraslosti.

Odkrijte igrače Tender Leaf Toys