Pozabite na predbožično naglico. Kupite igrače za najmlajše s 15 % popustom

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
17. okt'17

Božič bo kot bi mignil pred vrati. Prihranite svoj čas in denar in darilo izberite že zdaj. Z našim kuponom s popustom boste prihranili kar 15 %.

Ni pomembno, ali želite razveseliti malčka v trebuščku, nečaka ali vnukinjo. Izberite katero koli igračo iz naše ponudbe, pri nakupu uporabite kodo KALOOSI in nekaj bo ostalo tudi za vas. Akcija je časovno omejena, priporočamo, da nakupa ne prestavljate na zadnji trenutek.


Kaloo božič

Plišasta ropotuljica Les Amis Kaloo piskajoča za najmlajše 4 vrste

Podarite malčku najboljšega prijatelja. Prijateljstvo s plišasto ropotuljico s kolekcije Les Amis temelji na zaupanju, zato jo bodo otroci takoj vzljubili. V svojo mehkobo bo ujela edinstven dojenčkov vonj in s prijetnim zvokom ropotuljice prevzela vsakega malčka. Otrok lahko z njo spi in se igra, s takim prijateljem je strah odveč.

Kaloo plišasta ropotuljica

Plišasti Plišasti pingvin Les Amis- Pingouin Kaloo v darilni embalaži za najmlajše

 V ljubkega pingvinčka se bo vsak otrok zaljubil na prvi pogled. Mehki pingvinček bo razveselil vsakega dojenčka, pa naj je to novorojenček ali pa večji malček. Prav tako kot vse igrače Kaloo je tudi ta primerna za grizenje in okušanje. Zapakirana je v darilni embalaži, tako da jo lahko brez težav postavite pod smrekico za vnučko ali pa za pričakovanega novega družinskega člana.

Kaloo plišasti pingvinček

Gugalni plišasti konjiček Les Amis Kaloo z naslonjalom, od 12 mesecev

Otrok, ki je ravno začel odkrivati svet, se bo zagotovo razveselil takšnega prijatelja. Pomagal mu bo pri razvoju fine motorike in ga zabaval ure in ure. Plišasti konjiček je opremljen z udobnim naslonjalom in bo zaradi svojih dimenzij primeren za otroke od 12. do 36. meseca starosti.

 Kaloo plišasti gugalni osliček

Otroški sedež plišasti medvedek Perle-Maxi Sofa Bear Kaloo za najmlajše krem

Le kaj več bi si malček lahko želel? Medvedek, s katerim se lahko igra in na njegovem mehkem trebuščku tudi zaspi. Plišasti medvedek Perle je primeren za otroke od 0 mesecev, sprednji del je oblikovan kot sedež, zato se lahko na njem najmlajši otroci učijo sedeti. Medvedek je nevtralne krem barvne zasnove, zato je primeren tudi kot darilo za starše, ki spola otroka ne želijo izvedeti, ampak ga prihraniti za presenečenje.

Kaloo plišasti medvedek sedež

Plišasti zajček za crkljanje Neon Doudou Kaloo 20 cm v darilni embalaži za najmlajše vijoličen

Plišastemu zajčku iz kolekcije Neon se preprosto ne boste mogli upreti. Za malčka izberite ljubkega zajčka ali medvedka v čudovitih pestrih barvah. Mehka igračka za crkljanje je zavita v darilno embalažo, tako da jo lahko takoj podstavite pod smrečico. Všeč bo prav vsem deklicam in dečkom.

Kaloo plišaste igrače neon

Brisača s kapuco za najmlajše Zen-Bath Kaloo s krpico belo-siva

 Z brisačko Zen-Bath bo kopanje vedno zabava. Po dišečem kopanju zavijte svoje otroke v mehko brisačko, ki je primerna za te najmlajše otroke. Del kompleta je tudi rokavička, ki je nežna za otroško kožo in bo služila tudi kot igračka. Oprema za najboljše kopanje je zapakirana v čudoviti darilni embalaži, zato je primerna tudi kot ljubko darilo.

Kaloo plišasta brisačka

Že slutite, kaj bo božiče prinesel malčkom v naši okolici? Z igračo Kaloo boste razveselili novorojenčke in tudi večje otroke. Dovolj je, da se razgledate, od idealne igrače vas loči le nekaj klikov.