5 igrač BIG, zahvaljujoč katerim bo poletje vaših najmlajših nepozabno

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
30. maj'22

Dolgi, toplejši popoldnevi in prihajajoče poletne počitnice silijo starše, da razmišljajo o tem, kako zapolniti prosti čas njihovih otrok. Katere igrače jih bodo resnično razveselile in zabavale? Na medvedkiigrače.si imamo za vas 5 rešitev v podobi petih čudovitih igrač z delavnice proizvajalca BIG, ki ga odraža moč, trpežnost in robustnost.

Aktivni otroci polni energije potrebujejo med dolgimi poletnimi dnevi, predvsem med počitnicami, dober odmerek zabave. Če iščete igrače, ki bodo otroke v trenutku navdušile in jim priskrbele dovolj gibanja, ste na pravem mestu. Z zunanjimi igračami nemškega proizvajalca BIG bodo vaši najmlajši deležni nemotene zabave celo poletje in še mnogo dlje.

Poganjalec Bobby Car Neo Rosé

V poletje se je treba pravilno pognati in zahvaljujoč poganjalcu Bobby Car Neo Rosé bo to povsem preprosto. Očarljivi poganjalec BIG v rožnati barvi je na prvi pogled videti nežno, vendar pod pokrovom skriva pravo dirkalno moč. Otroci bodo že pri prvi vožnji odkrili pristne zvočne učinke, ergonomski sedež, tiha 3-slojna gumirana kolesa pa tudi hupo, ki jo bo slišati že od daleč. Nenadomestljiv element pa je podloga za koleno, ki bo starejšim otrokom omogočila, da se bodo lahko poganjali z eno nogo. Nizka teža rožnatega poganjalca in hkrati visoka nosilnost do 50 kg naredita iz tega otroškega vozila popoln avtomobilček za vse otroke od 12. meseca starosti.

Poganjalec rose big igrače

Vrtna fontana v obliki školjke Splash Shower

Osvežitev v poletju otroci potrebujejo bolj kot sol. Poskrbite za to, da bi otroci med vročimi poletnimi dnevi popili dovolj tekočine, pa tudi da bi se ohladili tudi na drugačen način. Vrtna fontana v obliki školjke Splash Shower je opremljena s senzorjem na dotik, ki se sproži vsakič, ko otroci nanjo stopijo. Vodno igro BIG priklopite na vrtno cev in za vse ostalo bodo poskrbeli mali nadobudneži. Nosilnost fontane znaša 100 kg in je proizvedena iz čvrste, trpežne in stabilne umetne mase, ki odlično ponazarja lastnosti nemške znamke BIG – moč, trpežnost in robustnost.

Fontana shower big igrače

Dvostranska gugalnica s 360 ° rotacijo Water Seesaw

Za nepozabno zabavo in osvežilno doživetje bo poleti poskrbela dvostranska gugalnica s 360 ° rotacijo Water Seesaw. Fantastična gugalnica BIG za dva otroka deluje na principu tradicionalne gugalnice, ki jo vsi zelo dobro poznamo z otroških igrišč, vendar v sebi skriva odlično presenečenje. Sestavlja jo osvežilni vodomet, ki ga ustvarite s priklopom gugalnice na vrtno cev, za njegovo aktivacijo pa bodo poskrbeli otroci, ko se bodo med zibanjem dotaknili tal. Robustno kovinsko plastično ogrodje je na sredinskem delu premično in se obrača za 360 °, zato dolgčas zagotovo nima nobene možnosti.

Gugalnica big igrače

Poganjalec v podobi avtodoma Camper

Odlična novost med igračami znamke BIG bo razveselila vse otroke od 2. leta starosti. Poganjalec Camper BIG je še veliko več, kot le običajni poganjalec – ima obliko avtodoma, pod pokrovom pa lahko otroci prevažajo svojo najljubšo figurico ali pa mini dojenčka. Pod odpirajočim sedežem otroci ne bodo odkrili le praznega prostora, ampak polno opremljeni avtodom, ki je že pripravljen na pustolovsko vožnjo. Edinstveni poganjalec z zabavnimi nalepkami ima protizdrsna kolesa in hupo na volanu, ki se obrača za 30 °.

Poganjalec camperbig igrače

Peskovnik z vodnim kanalčkom Sandy

Si vaši otroci ne znajo predstavljati poletja brez peska? Nobenega problema! Peskovnik z vodnim kanalčkom Sandy v pestrih odtenkih zelene barve jim bo priskrbel ure in ure iger s peskom. Peskovnik z notranjimi dimenzijami 100x100 cm je primeren za do 383 kg peska, zato bo za polnovredno zabavo zagotovo priskrbljeno. Sestavlja ga tudi priročen preklopni pokrov, ki bo zaščitil pesek pred vremenskimi vplivi in živalskimi iztrebki. Igra v peskovniku prebuja otroško ustvarjalnost in zato vam bodo otroci s pomočjo pravih igrač s svojimi kreacijami zagotovo vzeli dih.

Peskovnik big igrače

Odkrijte igrače BIG