8 predlogov daril za dojenčke

  Kategorije: Namigi za igrače,
5 min.
20. dec'21

Dojenček je že sam po sebi najlepše darilo, štručka sreče, veselja in ljubezni. Staršem popolnoma spremeni celo življenje in čeprav pravijo, da so najlepše darilo že prejeli, se bo našlo nekaj reči, ki bodo prav prišle njim in tudi dojenčku. Ne veste, kaj podariti najmlajšim otrokom? Našim idejam za darila dojenčkom boste zagotovo hvaležni.

S čim obdariti najmlajše otroke, ki jim je najbolj od vsega pomembna bližina in pozornost staršev? Izbira darila za dojenčka ni nikakor lahka, vendar tudi ni nemogoča. Pri izbiri mislite na otrokove potrebe, pa tudi na starše in na to, katere igrače jim bodo olajšale starševstvo. Bo to mehka ninica, ki jo lahko dojenček kadar koli objame? Ali pa vrtiljak za posteljico, ki bo zahvaljujoč prijetnim zvočnim in svetlobnim učinkom pomagal uspavati dojenčka? Zahvaljujoč našim idejam za darila dojenčkom ne boste tavali po temi, ampak razveselili dojenčka in starše z igračo, ki ji bo hvaležna cela družina.

Dojenček, ki se sveti v temi Corolle

Mehki dojenček, ki sveti v temi, bo vsakemu dojenčku prinesel sladke in nemotene sanje. Ljubki dojenček na prvi pogled spominja na plišasto igračo, to pa predvsem zahvaljujoč prijetnim in mehkim materialom ter barvni zasnovi. Velik bonus je tudi nežen vonj po vanilji, ki deluje pomirjujoče, pozabiti pa ni treba niti na omenjeni material, ki je prav ustvarjen za crkljanje in objemanje med spanjem. Čudoviti dojenček Babipouce z modrimi očki in našobljenimi ustnicami bo že od prvega trenutka dalje neločljiv prijatelj vsakega malčka, ki se bo v odraslosti spominjal na svojega prvega dojenčka Corolle, s katerim se bo vedno počutil varno.

Dojenček corolle babipounce

Vrtiljak za posteljico Star Cotoons Smoby

Nad vsako otroško posteljico se mora vrteti zanimiv vrtiljak, ki bo dojenčku pomagal hitreje zaspati, vendar ga bo hkrati zabaval takoj, ko se bo prebudil. Vrtiljak za posteljico Star Cotoons 2v1 znamke Smoby vsebuje zvočne in svetlobne učinke, igra 4 melodije in na steno in strop predvaja čudovite rožice in zvezdice. Pritajena svetloba menja barvo, s čimer se prav tako stimulirajo dojenčkovi čuti, njegovo pozornost pa bodo prevzele tudi barvite sovice, ki se vrtijo nad posteljico. Vrtiljak bo s svojimi funkcijami pregnal strah zaradi teme, ki ga dojenčki pogosto občutijo in poskrbel za sladke sanje in prijetno prebujanje. Prednost vrtiljaka je snemljiva rožica, ki jo lahko svojim otrokom položite tudi na nočno omarico.

Vrtiljak lučka

Sprehajalček z didaktičnim kovčkom Trott Cotoons Smoby

Prvi samostojni otrokovi koraki so za celo družino velik dogodek, otroci pa bodo vseeno rabili nekaj časa, da bo njihova hoja stabilna in bolj zanesljiva. Trdni koraki in kar najmanjše število padcev bo otrokom zagotovil sprehajalček Trott Cotoons 2v1 znamke Smoby, ki ni samo običajen sprehajalček. Del sprehajalčka je tudi didaktični kovček z 8 funkcijami, ki ga lahko snamete, otroci pa se lahko z njim samostojno igrajo. Didaktična plošča vsebuje mnogo iger, ki pomagajo pri otrokovem razvoju na več ravneh. Sprehajalček je resnično večnamenski pripomoček in hkrati igrača, ki bo razveselila vse otroke od prvega leta dalje.

Sprehajalček cotoons smoby

Sedež za kopanje Žaba Baby Bath Time Cotoons Smoby

Higiena dojenčka je neizmerno pomembna, vendar kdaj pa kdaj staršem povzroča sive lase. Za udobno kopel brez kričanja in joka bo poskrbel sedež za kopanje Žaba iz izdaje Cotoons znamke Smoby. Priročen sedež za kopanje z interaktivno mizico bo med kopanjem odvrnil pozornost od umivanja. Ko se bodo starši ukvarjali z umivanjem, se bo malček igral z zanimivimi igračami in se v njihovi družbi postopoma navadil na vodo in večerno rutino. Sedež v pestrih barvah je zahvaljujoč priseskom stabilen in ergonomsko oblikovan, zato je tudi izjemno udoben.

Sedež banjica

Snemalnik zvoka Kidcorder Smoby

Iščete originalno igračo, ki bo otroke razveseljevala leta in leta? Avdio snemalnik Kidcorder znamke Smoby je unikatna igrača, primerna za otroke od 12. meseca do 10. leta starosti. Na snemalnik lahko svojim najmlajšim posnamete svoj glas, uspavanko ali drug zvočni posnetek, ki ga lahko otroci kadarkoli in kjerkoli poslušajo. Snemalnik shrani kar 9 zvočnih posnetkov z maksimalno dolžino 5 minut, ki jih lahko otroci s pomočjo 9 barvnih tipk po želji predvajajo. Snemalnik znamke Smoby ima več možnosti uporabe, lahko ga uporabljate za uspavanje, pripovedovanje zgodb in tudi učenje in vajo otrokovega spomina.

Snemalnik otroci

Dojenček Bébé Calin Maria Corolle's Flowers Corolle

Prikupna dojenčica Bébé Calin Maria z delavnice francoske znamke Corolle je najlepši dojenček pod soncem, ki bo v trenutku prevzel vse otroke. Dojenčica je velikosti 30 cm in je oblečena v mehko rožnato pižamico, njeno telo pa je prijetno na dotik in objemčke tudi zahvaljujoč majhnim bunkicam. Dojenčica Maria ima edinstvene asimetrične obrazne poteze in mežikajoče očke, ki se zaprejo vedno, ko jo otroci položijo v posteljico. Dojenčica ima ljubek izraz na obrazku in je zahvaljujoč prvorazredni zasnovi videti kot prava, kar bo še okrepilo vez dojenčka in malčka.

Dojenček corolle

Didaktična mizica Activity Table Cotoons Smoby

Didaktične igrače so odlična združitev zabave in učenja in miza Activity Table Cotoons znamke Smoby ni nobena izjema. Barvita didaktična miza je polna aktivnosti, ki bodo otroke nemudoma navdušile in prevzele pozornost za dlje časa. Mizica, ki stoji na štirih stabilnih nogah, bo na igriv način pripomogla k razvoju kognitivnih in motoričnih spretnosti otrok že od 12. meseca dalje. Sestavljajo jo priljubljene vstavljanke, nizanje obročkov, toboganček z žogico, katapult in vrtljivo ogledalce. Ne manjkajo pa ji niti svetlobni in zvočni učinki, ki še bolj poudarijo doživetje v igri.

Didaktična mizica

Sedež z igralno mizico Cotoons Smoby

Udobje in zabava – le kaj še otroci potrebujejo za srečo? Sedež z igralno mizico Cotoons znamke Smoby odlično izpolnjuje obe zahtevi. Udoben napihljiv sedež majhnim otrokom omogoča zadostno oporo med sedenjem in igro, ob visok naslon si lahko oprejo svojo glavico, rokice pa lahko počivajo na naslonjalih za roke. Blago na stolčku bo preprečilo zdrse, za zabavo bo poskrbela igralna mizica z elektronskimi funkcijami. Različne igrače na mizici bodo otroci pritiskali in obračali, vse to pa ob spremljavi veselih zvokov in lučk.

Napihljiv stolček

Pri izbiri primernega darila za dojenčka mislite na več reči – pazite torej, da bi bilo darilo primerno otrokovi starosti, priročno in prav tako edinstveno. Ravno takšni so naši predlogi igrač, ki bodo otroke razveselili ne le ob pogledu nanje, ampak tudi kasneje, ko se bodo z njimi spet igrali, ob njih zaspali in se z njimi prebujali.