4 najboljše hiške Smoby za vsak vrt

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
30. apr'21

S prihodom sončnega vremena in daljših dni želimo, da bi naši najmlajši preživeli kar največ časa na svežem zraku. Kako pa otrokom priskrbeti še več zabave na vrtu? Začnite iskati otroške hiške, ki bodo nudile odlično zatočišče in otrokom priskrbele veliko prostora za igro. Z našimi nasveti za hiške Smoby zagotovo ne boste odšli praznih rok.

Najti popolno hiško, ki bo izpolnila želje otrok, zahteve staršev in bo v finančnih mejah je kdaj pa kdaj izjemno zahtevno. Z našimi nasveti za štiri izjemne hišice Smoby bo nakup nove vrtne hiške mala malica. Ali vaši otroci radi kuhajo? Se navdušujejo nad delom na vrtu? Radi okolico opazujejo z višine? Štiri različne hiške Smoby za vsak vrt že čakajo na nove lastnike. Katera izmed njih je ustvarjena prav zanje?

Hišica z restavracijo Chef House Smoby

Edinstvena hišica z vrtno restavracijo Chef House bo otrokom priskrbela popolnoma novo doživetje v igri. Ta vrtna hiška namreč ni le običajna hiška, ampak je hkrati tudi restavracija, v kateri bodo vaši otroci gostili svoje prijatelje, sorojence in starše, ki bodo tokrat v vlogi kupcev. V hiški z z vrtno restavracijo bodo sprejemali njihova naročila, v kuhinjici pripravljali jedi iz okusnih sestavin, jih servirali in s pomočjo blagajne tudi za jedi zaračunavali.

Hišica z vrtno restavracijo Chef House predstavlja inovativni koncept hiške, ki bo zabaval predvsem razposajene in ustvarjalne otroke, ki bodo lahko v hišici in restavraciji odkrivali nove možnosti igre. Prostorni interjer bo otroke presenetil s svojim kuhinjskim kotičkom z vgrajeno pečico za peko, hladilnikom, blagajno in drugimi nujnimi elementi, ki jih potrebuje vsaka restavracijska kuhinja. Polnovredno in nikoli dolgočasno igro bo še spodbudijo 38 dodatkov, ki malim kuharjem in lastnikom restavracije ne smejo manjkati.

Hišica chef house blog

Hišica za vrtnarje Garden House Smoby

Ali vaše najmlajše bolj vleče na vrt kot v kuhinjo? Tudi zanje je Smoby pripravil presenečenje v podobi hišice Garden House, ki je narejena na mero vsem ljubiteljem rož. Hišica za vrtnarje bo otroke očarala že na prvi pogled s svojo vrtno mrežo, na katero lahko namestijo cvetlične lončke, ki lahko služijo kot opora vzpenjalkam. Del hiške je tudi veliko cvetlično korito za zelišča, 6 manjših cvetličnih lončkov in oznak z imeni, zahvaljujoč čemur bodo otroci točno vedeli, kaj so posadili v določeni lonček.

V hiški bodo otroci našli tudi priročni delovni pult obešen na oknu, na katerem lahko sadijo in presajajo, vsebuje pa tudi predalček. Po delu na vrtu bodo otroci lahko pospravili vse na svoje mesto in v hiški bo zmeraj red. Hišica Garden House je dodelana do najmanjšega detajla, o čemer priča tudi žleb s sodom za shranjevanje deževnice, in tudi papirnati vodič s sličicami rož in rastlin ter tabela za zapisovanje pomembnih datumov.

Hišica garden house blog

Hiška na stebrih Pilings House Smoby

Otroci bodo izjemno zabavo odkrivali tudi v etažni hiški Pilings House, ki stoji na stebrih! Hiška v živih barvah razpolaga s toboganom, ki bo takoj prevzel pozornost in navdušenje vseh otrok. V hišico vstopajo po lestvi s protizdrsno zaščito in zahvaljujoč tej višini bodo odkrili drugačen pogled na svet. Z višine se lahko razgledujejo po okolici in spremljajo, kdo se približuje hiški in koga lahko zagotovo pričakujejo v bližini svoje hiške na stebrih.

Edinstvena hišica na stebrih bo otrokom priskrbela veliko možnosti za igro, ki lahko poteka ne samo v sami hiški, ampak tudi pod njo. Pod stabilno konstrukcijo bodo otroci našli prijetno senco, stebre pa lahko uporabijo kot originalno plezalo. V hiški bodo otroci našli dovolj udobja, za katerega bodo poskrbeli višja konstrukcija in tudi premične polknice, ki hkrati ščitijo pred neposrednimi sončnimi žarki.

Razširjena hiška Neo Jura Lodge

Še en izmed inovativnih konceptov je hiška, ki jo lahko igrivo razširite in prilagodite zahtevam in potrebam otrok. Hišico Neo Jura Lodge lahko razširite s kar 8 zanimivimi dodatki, med katerimi ne manjkajo letna kuhinja, piknik mizica, predhišni vrtiček s cvetličnimi koriti, dimnik, žleb s sodom, vrata s ključem, zvonček in tudi podloga, ki bo hiški priskrbela še večjo stabilnost in ustvarila izolacijski sloj.

Hiška Jura Lodge bo zahvaljujoč tem izboljšavam otrokom priskrbela še več zabave in čudovitih doživetij. Vesele otroške igre sorojencev in prijateljev se lahko odvijajo v prostornem interjerju in tudi zunaj hiške, saj ta ponuja letno kuhinjico, piknik mizico in predhišni vrtiček s cvetličnimi koriti.

Hišica neo jura lodge blog

Z nakupom hiške Smoby boste otrokom priskrbeli izjemno igračo in tu kakovost, ki bo svoje lastnosti ohranila še leta in leta in bo postala center vseh iger, skoraj celo leto. Že veste, katera hiška bo postala del vašega vrta?