Hišica Prijateljev z novim dizajnom: Priskrbite otrokom še več zabave

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
18. jul'23

Trendov ne poznajo le oblačila, ampak tudi notranji dizajn in arhitektura, o čemer priča dizajn nove hišice Prijateljev. Ta je navdušil srca številnih otrok in staršev. Skupaj z nami se podajte na ogled nove hiške proizvajalca Smoby, ki bo otroke zabavala vse leto, ne le med poletnimi počitnicami.

Hišica Prijateljev Friends House Evo Playhouse predstavlja najnovejši prirastek serije otroških hišic priljubljenega francoskega proizvajalca Smoby. Prostorna hišica za več otrok je dobila nov dizajn, ki mu neizmerno pristaja. Elegantne barve se skupaj lepo podajo, zato bo hišica Smoby hkrati postala čudovit dodatek vašega vrta. Kaj vse igra v hišici Prijateljev ponuja?

Osnovni model hišice Friends House Evo Playhouse od Smoby tvori dvojna streha, zadnja polovična vrata, sprednja polna vrata s ključem in okencem ter elektronski zvonček, s katerim se bo najavil vsak obisk. Hišici ne manjka niti poštni nabiralnik za pisma polna skrivnosti in vabila na piknike in praznovanja.

Otroci bodo imeli s hiške odličen razgled, za katerega bo poskrbelo 6 oken in 2 naoknici, ki se lahko obrača za 360 °. Fasada hiške spominja na leseni relief, drobni detajli v podobi mucke in ptičkov pa bodo očarali vse otroke. Na zadnjem delu se pod polovičnimi vrati nahaja tudi mreža z imitacijo ptičje hišice, ki zagotovi senco v vročih mesecih, hkrati pa ne preprečuje kroženja zraka. Na to ogrodje lahko otroci obesijo cvetlične lončke z najljubšimi rastlinami in zelišči, ki se bodo sivi barvi lepo podali.

Hisica prijateljev smoby eksterier

Ena hišica, številne možnosti

Hišica Prijateljev znamke Smoby ni le običajna igralna hišica. Igra v njej razvija domišljijo, spodbuja ustvarjalnost, izboljšuje komunikacijske veščine in otroke uči igre z vrstniki. Ali si vaš otrok želi prirediti zabavo v hišici, na katero bi povabil svoje prijateljčke? Dovolj je, da si izberete hiško, ki vsebuje letno kuhinjo z dodatki in piknik mizico in praznovanje se lahko začne. Ali pa se vaši otroci radi igrajo družabne igre in se jim ne želijo odreči niti v poletnih mesecih? Nobenega problema! Različica hišice Prijateljev s 4 družabnimi igrami in senčnikom jih bo zabavala ure in ure.

V naši bogati ponudbi najdete tudi številne sete, v katerih bo vsak deček ali deklica našel tisto, kar ga najbolj veseli. Nekdo si ne zna predstavljati hišice brez peskovnika, drugi otroci pa bi raje imeli v bližini lastno gugalnico. Ali pa morda tobogan? Niti vodna steza ni nobena ovira in ta bo za otroke mala malica v pustolovski poti, ki jo lahko postavijo okoli hišice kot pravo stezo z ovirami.

Hisica prijateljev smoby okna

Hišica Prijateljev s senčnikom in družabnimi igrami

Hišica Prijateljev z nadgradnjo prinaša že omenjeno zabavo z družabnimi igrami. Te lahko otroci igrajo za piknik mizico in pod senčnikom, kjer bodo zaščiteni pred vročim poletnim soncem in tudi dežjem. Deževnico bo ujel žleb s kanglico za zalivanje, zahvaljujoč čemur dobi hišica nove dimenzije. Del te razširitve hiške Friends House Evo Playhouse je tudi letna kuhinja, v kateri si otroci pripravijo dobrote, ki si jih lahko le zamislijo. V večernih urah si lahko prižgejo luč nad vrati in zabava se tudi po sončnem zahodu še ne bo končala.

Hišica Prijateljev s cvetličnim koritom in letno kuhinjo

Dajejo vaši otroci prednost vrtnim opravilom? Pri Smoby so mislili tudi na male vrtnarje in vrtnarke. Hišica Prijateljev z velikim cvetličnim koritom bo navdušila vse otroke, ki radi sadijo, presajajo in skrbijo za svoje vrtičke s povrtninami, rožami ali zelišči. Prostornina cvetličnega korita znaša 20 litrov in je dopolnjena tudi z vrtnim orodjem, s katerim bodo otroci za svoj pridelek lahko dobro poskrbeli. Lopatka, grabljice, pripomoček za sajenje in oznake bodo nedvomno razveselili vse ljubitelje vrtnih opravil. Hišica Prijateljev znamke Smoby v tej različici je dopolnjena tudi z letno kuhinjo in piknik mizico, kjer si lahko otroci po zahtevnem delu na vrtu odpočijejo in načrpajo moči ob dobrih prigrizkih.

Set hišice Prijateljev s peskovnikom in gugalnico

Ali želite svoje otroke razveseliti z resnično odličnim setom igrač, ki jim bo vzel dih? Set hišice Prijateljev prihaja skupaj z gugalnico v obliki psička in peskovnikom 2v1. S to kombinacijo igrač otrokom ustvarite na vrtu njihovo lastno otroško igrišče, kjer bodo od jutra do večera preživljali svoj čas. Hišica Friends House Evo Playhouse jim bo po dolgih urah iger priskrbela zatočišče za počitek, en del peskovnika pa lahko uporabijo tudi kot manjši bazenček, kjer jih čaka prijetna osvežitev. Igrače v setu se odlično dopolnjujejo, usklajene so funkcijsko in tudi dizajnersko.

Ste se že zaljubili v hišico Prijateljev in v to, kar vse ponuja? Oglejte si našo široko ponudbo hiške Friends House Evo Playhouse v različnih kombinacijah in izberite tisto pravo za vaše otroke.