Hiška po vaših željah? Samo pri nas!

3 min.
30. maj'19

Ali želite svoje otroke razveseliti z nečim edinstvenim? Ste na pravem mestu! Samo pri nas lahko zdaj sestavite igralno hiško Neo Jura Lodge, priznanega proizvajalca Smoby, po lastnih željah. Si vaši malčki želijo vrtička, kuhinjice ali pa je njihova želja piknik mizica? Berite dalje in izvedeli boste več.

Francoski proizvajalec Smoby prinaša otrokom kakovostne igrače že od leta 1924. Stalno jih nadgrajuje in izmišlja nove in nove igrače, ki prevzemajo srca otrok po celem svetu. Kot najnovejši izdelek je trgu predstavil inovativen koncept hiške Neo Jura Lodge, ki ponuja možnost namestitve različnih dodatkov. Za trenutek se poigrajte oblikovalce igrač in skupaj z otroki sestavite sanjsko hiško, ne le za na vrt, ampak tudi za otroške sobice. Pa začnimo!

Hišica neo jura lodge konfigurator

Trdni temelji

Kot vsaka prava hiša, ima tudi hišica Neo Jura Lodge svoje temelje, na katere lahko "dogradite" s posameznimi dodatki po vaših željah. Osnova hišice, ki jo lahko v našem konfiguratorju dogradite, je sestavljena iz sten, strehe, dveh polovičnih vrat/vratc, oken s premičnimi naoknicami in originalno krmilnico za ptičke. Realistični vtis hiške omogoča relief v imitaciji kamna in lesa, ne manjkajo pa niti ljubke živalce, ki iz hiške naredijo dom. Interjer hiške Neo Jura Lodge je dovolj prostoren in otrokom zagotavlja udobje med katero koli igro s prijatelji in sorojenci.

Edinstveni dodatki

Ta najzabavnejši del pride takrat, ko hiško vstavite v košarico. Otroci obožujejo različne izboljšave igrač in zato bo že sama izgradnja hiške Neo Jura Lodge zanje zabavna igra, v katero bodo vključili svojo domišljijo. Na izbiro imajo takoj 7 dodatkov, med katere spadajo letna kuhinjica, piknik mizica, predhišni vrt s cvetličnimi koriti, dimnik, zvonček ali pa žleb s sodom za iztekanje deževnice, skupaj z zalivalko za zalivanje rož in vrata s ključem. Nekaj zase bodo pri sestavljanju hiške našli mali kuharji in tudi vrtnarji ter ljubitelji piknikov. Otroci, ki si že zgodaj želijo več zasebnosti, se bodo zagotovo razveselili vrat s ključem, zahvaljujoč katerim se lahko v hiški nemoteno igrajo, vsak obisk pa se lahko najavi z elektronskim zvončkom.

Hišica konfiguriraj

Je le na vas in vaših malih načrtovalcih, ali bo osnovna igralna hiška dopolnjena z enim, dvema ali pa kar vsemi, 7 dodatki! Več dodatkov, kot jih boste k hiški dodali, bolj realistična bo videti, prav tako pa bo igra dobila nove dimenzije. Izkoristite to edinstveno priložnost in postavite svojim otrokom hišico njihovih sanj, s katero bodo preživeli neskončne ure zabave.

Pomemben del hiške Neo Jura Lodge pa niso le dodatki, ampak tudi prvorazredna kakovost, ki zagotavlja maksimalno varno igro. Otroška hiška v pestrih barvah je izdelana iz trpežnega plastičnega materiala in ima stabilno konstrukcijo, ki bo kljubovala tudi slabemu vremenu in prenesla vse razburljive otroške igre. Za odličen videz hiške in vedno sveže barve bo poskrbel UV filter, ki varuje material pred poškodbami zaradi sončnega sevanja.

  Razveselite svoje otroke, ki si za pridnost v vrtcu ali šoli zaslužijo nagrado in postavite jim edinstveno hišico Neo Jura Lodge.

Gradnja hiške se začne tu