Hišica sanj na dosegu roke: Predstavljamo vam konfigurator otroške hišice Prijateljev Smoby

  Kategorije: Namigi za igrače,
5 min.
22. mar'21

Izbira popolne igrače se pogosto konča neuspešno. Pri nas se kaj takšnega zagotovo ne bo zgodilo! Izpolnite otrokom sanje o popolni hiški in skupaj z njimi sestavite njihovo sanjsko hiško Smoby. Z našim edinstvenim konfiguratorjem ji ne bo manjkala niti kuhinjica, senčnik in nenazadnje niti dimnik! Zadostuje nekaj klikov in sanjska hiška Smoby z mnogimi dodatki bo krasila vaš vrt, teraso ali otroško sobo.

Gradbeno dovoljenje je pridobljeno, parcela tudi, zato nič več ne preprečuje gradnje nove hiške! Priznani francoski proizvajalec Smoby, ki otrokom prinaša kakovostne igrače že od leta 1924, je za vaše najmlajše pripravil edinstveno možnost, da ustvarite hiško po lastnih željah.

Inovativni koncept hiške Neo Friends House omogoča otrokom, da k hiški dodajo različne dodatke, zato se lahko igrajo arhitekte in ustvarijo hiško svojih sanj. S t.i. konfiguracijo hiške vas bomo vodili v naslednjih vrsticah. Ste pripravljeni?

Stabilni temelji

Kot vsaka prava hiša, ima tudi hišica Neo Friends House svojo osnovo, ki jo lahko »dogradite« s posameznimi dodatki po lastnih željah. Osnova hiške, ki jo lahko v našem konfiguratorju izboljšate, tvori v t.i. grobi osnovi piknik mizico s klopmi, predhišni vrt s cvetličnimi koriti in elektronski zvonček. Sprednji del hiške krasi cvetlični lonček, v katerem bodo otroci lahko gojili svoje najljubše rožice.

Pristen vtis hiške omogoča relief v imitaciji kamna in lesa, ne manjkajo pa niti ljubke živalce, ki iz hiške naredijo dom. Interjer hiške Neo Friends House je dovolj prostoren in otrokom zagotavlja udobje med katero koli igro s prijatelji in sorojenci.

Hišica prijateljav konfiguracija

Odkrijte njeno izjemnost

Konfigurator hiške Neo Friends House je na prvi pogled videti povsem običajno, pri podrobnejšem pregledu pa boste ugotovili, da se od ostalih hišk in konfiguratorjev izrazito razlikuje. Je še boljši, bolj dodelan in ponuja še veliko več:

  • Kuhinjico, ki je pri ostalih hiškah nameščena na zunanji strani, lahko pri tej hiški umestite tudi v notranji prostor, kar bo še poudarilo pristnost hiške.
  • Prostoren prostor v notranjosti hiške lahko otroci dopolnijo tudi s piknik mizico, ki jo prav tako lahko postavijo v notranjosti.
  • Neposredno v konfiguratorju lahko k hiški dokupite tudi sivo podlogo, s katere lahko otroci ustvarijo stezo do hiške.
  • V cvetlična korita lahko posadijo rožice in zelišča, tako da bodo že od majhnega gojili pozitiven odnos do vrtnarjenja.
  • Odlična novost tega konfiguratorja je možnost dodajanja nekaterih dodatkov tudi v večjem številu, zahvaljujoč čemur boste otrokom ustvarili skoraj neskončne možnosti igre.

Hišica prijateljav konfiguracija mizica

Pripravljeni na prenovo?

Vsak, ki je na lastni koži doživel gradnjo hiše ali vsaj prenovo, ve, da je to zahtevno in izčrpajoče. S Smobyjem pa bo prenova hiške zabavna že od prvega trenutka dalje. Nekaj čarobnega se začne v trenutku, ko hiško dodate v nakupovalno košarico. Otroci obožujejo različne izboljšave igrač in zato bo že sama gradnja hiške Neo Friends House zanje odlična igra, v katero bodo vključili svojo domišljijo.

Na izbiro imajo 8 dodatkov, med katere spadajo letna kuhinjica s 17 dodatki, vrata s ključavnico, elektronski zvonček, predhišni vrt s cvetličnimi koriti, še ena piknik mizica s klopmi, dimnik, žleb s sodom za shranjevanje deževnice in vrtni senčnik. Nekaj zase bodo pri sestavljeni hiške našli tudi mali kuharji in prav tako vrtnarji ter ljubitelji piknikov. Otroci, ki si že v zgodnji starosti želijo več zasebnosti, se bodo zagotovo razveselili vrat s ključem, zahvaljujoč katerim se lahko v hiški nemoteno igrajo, vsak obisk pa se lahko najavi z elektronskim zvončkom.

Hišica prijateljav konfiguracija dodatki

Konfiguracija korak za korakom

Gradnja ali prenova hiše je zelo zahtevna, uporaba našega konfiguratorja pa je intuitivna in povsem preprosta. V nekaj minutah lahko otroško hiško Neo Friends House prilagodite po potrebam vaših otrok:

  • Konfigurator je optično razdeljen na levi in desni stolpec. V levem opazite hiško z dodatki, ki ste jih izbrali. Z levo puščico si jo lahko ogledate z vseh strani, kar vam omogoča pogled na razporeditev dodanih izdelkov. V desnem stolpcu so prikazani posamezni dodatki, med katerimi lahko izbirate.
  • Če vam je bil kakšen izmed dodatkov všeč in želite, da bi postal tudi del hiške Neo Friends House, kliknite na gumb plus v oranžnem okencu. Če se kasneje odločite, da dodatka ne želite, ga lahko izbrišete s klikom na gumb minus. Vsak izbrani dodatek se takoj pojavi v levem stolpcu v pregledu hiške.
  • Nekatere dodatke je mogoče dodati večkrat, s čimer se bo hiška Smoby spremenila na odlično rezidenco z veliko možnostmi za igro. Vrata, kuhinjo, dimnik in senčnik lahko k osnovni opremi dodatek dvakrat, predhišni vrt pa kar trikrat.
  • Ne pozabite na niti na podlago, ki bo hiški zagotovila še boljšo stabilnost in omogočila izolacijo od tal.

Ali je hiška videti točno takšna, kot so si jo vaši najmlajši predstavljali? Če ste pritrdili, kliknite na oranžni gumb »V košarico« in oddajte naročilo.Hišica smoby konfigurator si

Kakovost na prvem mestu

Je le na vas in vaših malih načrtovalcih, ali bo osnovna igralna hiška Neo Friends House dopolnjena z enim, dvema ali pa s kar vsemi, 8 dodatki! Več dodatkov kot jih boste k hiški dodali, bolj realistična bo videti, prav tako pa bo igra dobila nove dimenzije. Izkoristite to edinstveno priložnost in postavite svojim otrokom hišico njihovih sanj, s katero bodo preživeli neskončne ure zabave.

Pomemben del hiške Neo Friends House pa niso le dodatki, ampak tudi prvorazredna kakovost, ki zagotavlja maksimalno varno igro. Otroška hiška v živih barvah je izdelana iz trpežnega plastičnega materiala in ima stabilno konstrukcijo, ki bo kljubovala tudi slabemu vremenu in prenesla vse razburljive otroške igre. Za odličen videz hiške in vedno pestre barve bo poskrbel UV filter, ki varuje material pred poškodbami zaradi sončnega sevanja.

Zgradite svojim otrokom idealno hiško in v polnosti uživajte v veselju, ki jo bo prinesla. Dovolj je le nekaj klikov in popolna hiška Neo Friends House znamke Smoby bo na poti k vam.