Kupite hišico in gugalnico boste prejeli brezplačno!

  Kategorije: Akcije in popusti,
2 min.
01. maj'17

Naročite eno igračo in prejmete kar dve? Ne, to ni napaka v sistemu, ampak naša odlična majska akcija. Mi vemo, kako razveseliti ne le otroke, temveč tudi starše. Kupite pri nas v mesecu maju otroško hišico Smoby, mi pa vam bomo k njej priložili še otroško gugalnico Mucka, Smoby, popolnoma brezplačno. Ne boste le prihranili, ampak boste svoje otroke kar dvojno razveselili.

Igramo se na vrtu

Akcija traja od 1. do 31. maja oz. do razprodaje zalog, zato ne oklevajte in pohitite z nakupom. Izberite otroško hišico Pretty Blue modro-zelene barvne kombinacije ali pa Pretty Nature v rdeče-zeleni barvi, znamke Smoby in od nas boste prejeli gugalnico Mucka, francoske znamke Smoby v vrednosti 18,59 € popolnoma brezplačno. Pri naročilu v opombah navedite kodo gugalnice, in s tem izberite barvo po svoji želji. Koda zelene gugalnice je SM830104, sive pa SM830105.

Otroške igrače za na vrt, Smoby so idealne igrače za vse otroke, ki se radi igrajo na vrtu. Ugleden francoski proizvajalec Smoby za izdelavo igrač uporablja kakovostno in trpežno plastiko, ki bo vašim otrokom zagotovila varno igro. Otroške hišice, kot tudi gugalnice in druge igrače Smoby imajo UV filter, zaradi katerega barve na igračah ne bodo zbledele in bodo enakega videza tudi po več letih. Modro-zelena hišica, Pretty Blue in rdeče-zelena, Pretty Nature imata še edinstveno letno kuhinjo, v kateri vam bodo vaši najmlajši pripravili slastne jedi po svoji domišljiji. Okna hišice, ki se odpirajo, zagotavljajo svež zrak in senco tudi med tistimi najbolj vročimi poletnimi dnevi. Hišici sta okrašeni z motivi živalic in rožic, zaradi česar delujeta realistično in vsaka bo postala čudovita dekoracija vašega vrta.

Kupite otroško hišico Pretty Blue Smoby z darilom le za 155,59 €

Otroška hišica Pretty Blue Smoby

Hišica in gugalnica za darilo

Kupite hišico Pretty Nature Smoby z darilom le za 155,59 €

Otroška hišica Pretty Nature Smoby

Hišica in gugalnica za darilo

Za darilo prejmite gugalnico Mucko znamke Smoby!

Otroška gugalnica Mucka Smoby

Otroška gugalnica Smoby je v podobi ljubke mucke in bo hitro postala priljubljena igrača vaših otrok. Ima ergonomsko oblikovan sedež in ušeska, ki bodo otrokom služila kot priročna držala. Gugalnica Mucka, Smoby v vrednosti 18,59 €, bo prinesla vašim navihancem ogromno zabave, mi pa vam jo bomo poslali kot darilo. Pri naročilu ne pozabite v opombe pripisati kode gugalnice: zelena ima SM830104, siva pa SM830105.

Že zdaj se s svojimi otroki pripravite na vroče poletje in izkoristite našo odlično akcijo. Gugalnica Mucka, Smoby v vrednosti 18,59 € bo pripotovala k tistim, ki boste od 1. do 31. maja kupili otroško hišico Pretty Blue ali Pretty Nature, znamke Smoby. Prihranili boste skoraj 20 € in namesto ene igrače vam bomo dostavili kar dve. No, katera hišica in gugalnica pa bosta okrasili vaš vrt?

Kupite več igrač