Jupiii, pojdimo ven! Delimo frizbije z bleščicami za vaš nakup

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
26. maj'17

Dan otroka je le enkrat na leto, vendar se lahko vaši otroci veselijo daril vseh 365 dni! V naši spletni trgovini z igračami kupite čudovite igrače v vrednosti najmanj 40 € in k nakupu bomo priložili frizbi z bleščicami, popolnoma brezplačno. Izkoristite našo odlično ponudbo in ne pozabite, dostava bo brezplačna. Privoščite svojim otrokom dan otrok, kot si ga zaslužijo.

Zabava s frizbijem se je ohranila čez vse generacije in ne bo obšla niti vaših otrok. Čudovit frizbi, Écoiffier v štirih barvah je posut z bleščicami, ki se na soncu lesketajo in tako ga bodo otroci brez težav videli. In prav takšen frizbi, Écoiffier, z bleščicami boste kot darilo prejeli brezplačno pri vsakem naročilu nad 40 €, ki ga boste opravili med 1.6. in 1.8.2017.

Frizbi si

Želite za svoje otroke frizbi, Écoiffier, popolnoma brezplačno? Pri nakupu nad 40 € ne bo brezplačen le frizbi, temveč tudi dostava! V času med 1. junijem in 1. avgustom kupite pri nas katero koli igračo in mi vam bomo k naročilu samodejno pripeli še čudovit frizbi z bleščicami. Brez težav ga boste pospravili v katero koli torbo in se z otroki podali na piknik v park ali na plažo.

Frizbi z bleščicami

Ustvarite otroško kraljestvo na vrtu

Igrače za na vrt lahko ustvarijo popolno kraljestvo vašim malčkom. Izberite prave vrtne hišice, tobogane, bazenčke ali pa peskovnike in zabava se lahko začne! Najdite navdih v naših namigih za igrače iz naše ponudbe, ki bodo spremenile vrtne norčije na odlično pustolovščino.

Otroška hišica Prijateljev Smoby nadstropna s predhišnim vrtom

Edinstvena otroška hišica, Smoby je etažna vrtna hišica z vrtom. Njene čudovite barve bodo pri otrocih spodbujale domišljijo in igrivost, igra bo v njih prav tako priklicala prizore iz risank. Otroške hišice, Smoby sodijo med najkakovostnejše na trgu, zahvaljujoč svoji visoki trpežnosti in kakovosti. Doživetje v hišici je edinstveno zaradi natančne ergonomske rešitve, saj je v notranjosti hišice dovolj prostora za igranje. Igra v otroški hišici razvija tudi komunikacijske spretnosti, otroci med igro posnemajo odrasle.

Vrtna hišica za otroke

Otroški tobogan Toboggan XL Smoby z vodo

Otroški tobogan, Smoby Toboggan XL spada med najkakovostnejše izdelke na trgu, v kategoriji otroških toboganov. Drsna površina tobogana je dolga kar 2,3 metra, tako da se lahko vaši navihanci kar pripravijo na intenzivno in edinstveno doživetje pri vsakem drsenju. Tobogan, Toboggan XL, lahko preprosto priklopite na vodo, kar bo zelo dobrodošlo predvsem v poletnih mesecih, vaši otroci lahko po toboganu zdrsijo naravnost v bazen.

Tobogan za otroke

Vodna steza Aquaplay 'n Go

Vodna steza, AquaPlay‘ n Go je največji vodni sistem za igranje AquaPlay in vsebuje le najboljše elemente za igranje. Zahvaljujoč tej vodni stezi se bodo otroci učili o gibanju vode, fizikalnih principih njenega gibanja, imeli bodo lasten jez in vodni kanal. Fantastičen vodni sistem imitira prave vodne jezove, kar naredi sistem, AquaPlay odlično poučno igro.

Otroški peskovnik Metulj Smoby z vodometom

Otroški peskovnik, Metulj se bo lepo podal na vaš vrt ali dvorišče. Sestavljen je iz dveh delov, kjer lahko en del peskovnika uporabite za vodo, kot bazenček in drugega kot peskovnik za pesek. Peskovnik lahko tudi priklopite na vrtno cev, ki ga bo spremenilo v osvežujoč vodomet.

Otroški peskovnik metulj

Igrače za na vrt

Igrače za na vrt bodo priskrbele malim navihancem kup aktivnosti, pri katerih se zagotovo ne bodo dolgočasili. Razveselite svoje otroke s čudovitimi igračami, s katerimi se bodo igrali celo poletje. In ne pozabite, med 1.6. in 1.8. vam bomo za vsak nakup nad 40 € priložili še darilo, frizbi Écoiffier.