Veselje pod smrečico: podarite dojenčka Corolle

  Kategorije: Namigi za igrače,
4 min.
14. nov'19

Kaj kmalu bodo vaši domovi začeli dišati po iglicah, cimetu in vonju božičnega peciva, po zraku pa se bo širilo edinstveno vzdušje, ki se zgodi le enkrat na leto – božič. Kljub temu, da pri praznikih ne gre zmeraj le za darila, ampak predvsem za mir in ljubezen v družini, bi brez čudovito zapakiranih daril to ne bilo tisto pravo. Podarite letos svojim otrokom igračo, ki po nekaj dneh ne bo ostala pozabljena v kotu sobe. Podarite jim dojenčka Corolle.

Najlepši čas leta, ko po domovih kraljuje mirno vzdušje in okoliški zrak diši po snegu, igličju in prijetnem mrazu se neustavljivo bliža. Temu pričajo tudi nižje jesenske temperature in hitrejša stemnitev, prav tako pa okraski v nakupovalnih središčih, zahvaljujoč čemur se na božične nakupe spomnimo vse pogosteje. Čudovit in čaroben božič v mislih otrok združite še z nečim drugim – s prvim objemom dišečega in mehkega dojenčka Corolle, ki ne sme manjkati pod nobenim božičnim drevescem.

Dojenček corolle blog rožnati

Prvi objem dišečega dojenčka

Zagotovo se tudi vi živo spominjate trenutka, ko ste v naročju prvič držali svojega najljubšega dojenčka ali pa imate v svoji okolici nekoga, ki je ta trenutek ravnokar doživel. Predstavljajte si, da tudi vi svoji hčerkici ali sinčku podarite dojenčka, malčku ob pogledu nanj očke kar zažarijo, na obrazku pa se pojavi prikupen nasmešek. Potem sledi prvi objemček, pozdrav in hranjenje, od tega trenutka dalje pa bosta nerazdružljiva. Postal bo njegov najboljši prijatelj in zvesti sopotnik, s katerim bodo v dvoje preživljali čudovite trenutke. Dojenček Corolle ni običajen dojenček, je to ljubezen za celo otroštvo, na katerega se bodo vaši otroci spominjali tudi v odraslosti, kot se tudi vi spominjate vašega prvega dojenčka.

Neobičajen dojenček z zgodbo

Ni pomembno, katerega dojenčka Corolle boste svojemu malčku postavili pod smrečico, eno je gotovo – to bo neobičajen dojenček za izjemnega malčka. Vsak dojenček Corolle je namreč edinstven po svojem izrazu na obrazku, barvi oči, las in kože ter je videti, kot izdelan po meri. Posamezni dojenček ima lahko globok in zamišljen pogled, z drugega sije radovednost, spet tretji pa se prikupno smeji. Zahvaljujoč tem neobičajnim potezam je vsak dojenček Corolle originalen, vendar se le pri videzu njihova edinstvenost še ne konča.

Za vse dojenčke Mon Grand Poupon, Mon Grand Poupon in Ma Corolle so dizajnerji znamke zasnovali mnogo dodatkov, s katerimi se bo tudi ta najbolj običajna igra z dojenčkom spremenila na čudovito doživetje. Samoumevna pa niso le čudovita oblačilca iz kakovostnega materiala, ki bodo videti kot nova še leta in leta, tudi dodatki, ki bodo otrokom pomagali pri negi dojenčkov tako, kot se spodobi. Obvezni opremi za dojenčke ne smejo manjkati udobna posteljica z mehko žimnico, stolček za hranjenje, kahlica, kuhinjski pripomočki in okusni zajtrki ter nenazadnje tudi jedilni servisi za na pot.

Kot vsaka prava mamica ali očka dojenčka Corolle mora imeti med svojo opremo previjalno podlogo in v primeru nuje tudi potovalno lekarno. Igra staršev pa seveda ne bo popolna brez stilske nosilke, avtosedeža – lupinice in čudovitega globokega vozička z romantičnim dizajnom. Zahvaljujoč tem mnogim dodatkom bo igra z dojenčkom Corolle spominjala nego za pravega dojenčka. Zahvaljujoč temu bodo otroci korak bližje odraslim, kamor si v mladih letih tako želijo.

Dojenček corolle blog posteljica

Pravljični božič

Z božičem poleg drugega povezujemo tudi tople im mehke puloverje z božičnimi motivi ali pa prikupne kapice s puhastimi cofki ali pa božične kape. Svojo lastno božično kolekcijo ima tudi znamka Corolle, njen čas pa prihaja prav pred božičem! Ne pričakujte pa nikakršnih rdečih puloverjev v motivu božičnih drevesc, ampak le nežne dekliške vzorce, barve in kroje. Zahvaljujoč tem dodatkov iz izdaje Enchanted Winter bo dojenček Corolle videti kot iz najlepše božične pravljice. Zanesete se lahko na prvorazredne materiale oblačil in popolnoma dodelanim detajlom, s katerimi se znamka Corolle ponaša že 40 let.

Kolekcija enchanted winter blog

Če iščete popolno božično darilo za otroke, ste na pravem mestu. Dojenčki Corolle z nenadomestljivim vonjem po vanilji, mehkim teleščkom in domiselni detajli razveseljujejo vse otroke že od njihovega rojstva dalje. Dovolj je le, da izberete dojenčka, ki bo vašega malčka čez njegovo otroštvo spremljal na vsakem koraku. Saj spomini iz tega čudovitega obdobja s seboj nosimo celo življenje.

Podarite dojenčka Corolle