Pripravite se na poletje: Medvedki zopet delijo darila

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
30. apr'18

Se še spomnite naših treh Medvedkov? Oli, Bruno in Mila na vas niso pozabili in so vam tudi tokrat pripravili presenečenje! Za vsak nakup v minimalni vrednosti 50 €, ki ga boste opravili v mesecu maju, boste od Medvedkov za darilo prejeli napihljivo žogo! Naj vaši malčki izberejo katero koli izmed treh žog, veselje bo kar dvojno!

Medvedki Oli, Bruno in Mila se želijo skupaj z vami pripraviti na prihajajoče poletje. Kupite pri nas od 1.5. do 31.5. katere koli igrače v minimalni vrednosti 50 € in avtomatsko boste skupaj z njimi prejeli tudi napihljivo žogo za darilo. Si bo vaš malček izbral žogo v motivu Spidermana, Barbie ali Charmmy Kitty? Poletje je že za vogalom, pripravite se vnaprej in ne razveselite svojih otrok le z novo igračo, ampak tudi darilom.

Blog lopty

Poletje polno igrač

Za poletje ni značilna samo voda, ampak tudi igrače, ki jih k njej prinesejo otroci. Prinašamo vam namige za odlične igrače, ki jih bodo malčki odnesli na vsake počitnice in tudi k babici na vrt. Poleti je otroški smeh še prikupnejši, saj je popolnoma brezskrben, otroške očke pa še bolj zažarijo zahvaljujoč čudovitim igračam. V naši ponudbi boste našli tiste prave igrače in ne pozabite, pri nakupu v minimalni vrednosti 50 € vam bodo Medvedki pripeljali še eno dodatno igračo.

Poganjalec z reflektorjem Scooter Pink Smoby

Poganjalec scooter pink

Do vode je nekako treba priti! Na otroškem poganjalcu Scooter Pink se bodo malčki udobno peljali kamor koli in kadar koli. Tiha gumirana kolesa ne bodo budila nobenih zaspancev, ki med počitnicami radi dolgo pospijo. Zahvaljujoč udobnemu sedežu bo vsaka vožnja kot po oblakih, najbolje pri tem pa je, da se pod sedežem skriva še skrivnosten predalček za igrače!

Vodna steza AquaPlay LockBox

Ne načrtujete poletnih počitnic ob vodi? Bo pa voda prišla k vam in vašim malčkom! Fantastična vodna steza Aquaplay LockBox bo ure in ure zabavala vse otroke in z veseljem se jim bodo pridružili tudi starši. Opazovati ladjice, kako plujejo po jezu, spuščati vodno gladino in jo zopet dvigati ali pa spoznavati še neodkrite zakone vode – to, in še več bo vašim malčkom priskrbela vodna steza Aquaplay LockBox, ki je pospravljena v priročen kovček, tako da jo lahko otroci vzamejo s seboj, kamor koli želijo.

Otroški bazenček Sofia The First Mondo

Bazencek sofia mondo

Vsaka deklica si želi, da bi nekega dne postala princeska. Z otroškim bazenčkom Sofia The First znamke Mondo bo princeska vsaj najboljša prijateljica. V bazenčku s premerom 100 cm se lahko hkrati zabavata tudi dva otroka, krasijo pa ga sličice princeske Sofie in njenih živalskih prijateljev. Bazenček s tremi komorami je izredno stabilen in se ne bo prevrnil, tako da bodo otroci lahko mirno uživali v vodnih norčijah.

Otroško plezalo Multi-Activity Tower

Plezalna stena smoby

Po celem dnevu, preživetem v vodi, se je nekje treba tudi vsaj malo posušiti. Otroško plezalo Multi-Activity Tower bo otrokom priskrbelo idealen prostor za norenje, saj ni le navadno plezalo, ampak ga odlikujeta tudi plezalna stena in tobogan. UV filter bo otrokom pod plezalom omogočil počitek, saj bo priskrbel popolno in zdravju neškodljivo senco. Edinstveni športni center bo navdušil prav vse malčke.

Komplet hišica na stebrih Pilings House in zvonček SmobyHisica pillings smoby

Iščete popolno skrivališče za otroke med vročimi dnevi? Hišica na stebrih Pilings House jih bo zaščitila pred nevarnimi sončnimi žarki in tudi pred dežjem in vetrom. Čudovito hišico, ki stoji na stebrih in je združena s toboganom, lahko zdaj v odličnem setu prejmete skupaj s funkcionalnim elektronskim zvončkom. Z njim se bo najavil vsak obisk in otroci bodo takoj vedeli, da so dobili goste. Kakovostni materiali in dizajnerska zasnova tvori popolno kombinacijo, ki ji bodo hvaležni otroci in tudi starši.

No, kaj pravite, so vam Medvedki pomagali izbrati igrače, ki bodo otroke zabavale čez celo poletje? Ne pozabite, kupite otrokom igrače v mesecu maju v minimalni vrednosti 50 € in v paket vam bomo priložili še eno izmed treh napihljivih žog po vaši izbiri. Otroci ne bodo imeli nič proti dvojnemu presenečenju, kajne?

Tukaj čakajo igrače