Huraaa v vodo z Medvedki!

4 min.
01. jun'18

Medvedki niti pred počitnicami niso pozabili na vas in so na poletje pripravljeni v velikem stilu! Tudi v juniju za vaša naročila podarjajo super darila – napihljiv obroč s pravljičnim motivom. Zahvaljujoč njim bodo otroci v poletju še bolj uživali, in kar je staršem izredno pomembno, tudi v vodi bodo varni. No, ali že veste, kje bo vaš malček z obročem prvič zaplaval?

K poletju spadajo počitnice, sonce in voda, od zdaj pa bo k njemu spadal tudi napihljiv plavalni obroč! Za vsako naročilo v minimalni vrednosti 50 €, ustvarjenemu v mesecu juniju bomo poleg priložili še napihljiv obroč za darilo! Ima vaš mali plavalec raje Spidermana, Hello Kitty ali pa ljubko Charmy Kitty? Zahvaljujoč našim Medvedkom bo lahko imel svoje priljubljene junake iz risank pri sebi celo poletje.

Blog koleso si

Ideje za odlične igrače

Iz ogromne količine igrač ni zmeraj preprosto izbrati te najboljše. Naši Medvedki vam bodo olajšali izbiro saj so ustvarili poseben seznam najboljših igrač za poletje! Poiščite navdih in razveselite svoje otroke in ne pozabite, pri naročilu v minimalni vrednosti 50 € vam bodo pridni Medvedki priložili še napihljiv obroč Mondo!

Zložljiv tricikel smarTrike smarTfold 7v1

Tricikel smartrike smartfold

Ste že odkrili našo revolucionarno novost med tricikli smarTrike? To je tricikel smarTold z unikatnim patentom, zahvaljujoč kateremu boste tricikel preprosto zložili do velikosti manjšega prtljažnika. Še ena prednost tricikla je njegova teža, ki ji boste hvaležni predvsem med potovanji in jemanju iz prtljažnika. Tricikel smarTfold lahko sestavite na več načinov, s čimer ga boste prilagodili potrebam vsakega otroka od 9. meseca pa vse do 3. leta starosti. Samoumevni elementi tricikla pa so tudi teleskopska palica za vodenje s tehnologijo Touch Steering, ergonomsko oblikovani sedež za otroka in priročna torba za starše.

Komplet vodna steza AquaPlay Mountain Lake z gorsko jamo in ladjicami

Vodna steza squaplay velika

Vodne steze nedvomno sodijo k poletju, tako kot napihljivi obroči! Več dodatkov, kot jih bodo malčki v paketu odkrili, tem bolje, zato so Medvedki tokrat izbrali set vodne steze Aquaplay z gorsko jamo in ladjicami. Velika vodna steza Mountain Lake bo takoj razveselila več otrok hkrati, ki bodo lahko odkrivali skrivnosti in zakonitosti vodnih pregrad. Prigodam bodo družbo delale tudi figurice povodnega konja Wilme, medvedka Boja, žabca Nilsa in račke Lotti. Zahvaljujoč setu se bodo malčki igrali ure in ure, ne le s figuricami, ampak tudi z mnogimi ladjicami in avtomobilčki.

Komplet Piknik mizica z dvema stolčkoma KidChair Smoby

Komplet stolčki mizica smoby

Igre so sicer zelo zabavne, ampak se je treba kdaj pa kdaj tudi odpočiti. Del vsakega vrta bi zato morala biti tudi piknik mizica s stolčki KidChair znamke Smoby. Set za malčke je izdelan iz kakovostne in trpežne plastike, ki je zaščitena z UV filtrom, tako da lahko set mizice in stolčkov brez težav pustite na s soncem obsijanem vrtu. Beli stolčki z barvnimi detajli imajo ergonomsko obliko, zahvaljujoč čemur se bodo otroci naučili pravilno sedeti, mizico pa bodo lahko uporabili kot taburejček. Kar začnite z organizacijo vrtne zabave, in to kadarkoli!

Sončna očala za dojenčke Beaba Clip Strap XS

Sončna očala beaba

Vid je treba zaščititi že od prvega trenutka, predvsem poleti. Dojenčki imajo po rojstvu občutljive oči in neposredna sončna svetloba jim lahko zelo škoduje. Očala priznane francoske znamke Beaba so zasnovana predvsem za potrebe najmlajših otrok. Zahvaljujoč mehkemu paščku jih na dojenčkovo glavico namestite kot trak. Pašček je prilagodljiv, tako da bo prijetno sedel na glavico vsakega malčka. Stekla očal so izredno temna, tako da se vam za občutljiv otroški vid ni treba več bati.

Plišasti medvedek Rouge Prestige XXL Kaloo

Plišasti medvedek rouge kaloo

Nobene počitnice, pa naj jih malčki preživljajo kjerkoli, ne bodo enake brez najboljšega prijatelja v podobi priljubljenega pliškota. Medvedki so med novimi igračami Kaloo takoj našli njihovega priljubljenega – to pa je velik plišasti medvedek z ljubkimi našitki. Medvedek Rouge Prestige XXL je izdelan iz nežnega in mehkega pliša, zahvaljujoč čemur je še bolj mehak. Ta kremno-siv medvedek je velik kar 70 cm in lahko ste prepričani, da obožuje crkljanje! Čaka le na otroke, ki ga bodo z ljubeznijo objemali.

Poletje polno doživetij bo še bolj vznemirljivo s čudovitimi igračami! Naši pomočniki Medvedki vam z veseljem za vsako naročilo priložijo še nekaj dodatnega. Od 1. do 30. junija bodo vsakega razveselili z napihljivim obročem Mondo. Ga želite tudi vi? Dovolj je, da pri nas v mesecu juniju ustvarite naročilo v minimalni vrednosti 50 €. Takšne ponudbe ne smete izpustiti!

Pripravite se na poletje