Medvedki podarjajo modelčke za v peskovnik za darilo!

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
01. apr'18

Medvedki v aprilu podarjajo darila za nakup! Dovolj je le, da v aprilu razveselite svoje otroke z igračami v minimalni vrednosti 50 € in vesele modelčke za v pesek vam bomo samodejno priložili k naročilu, in to popolnoma brezplačno. Se tudi vaši malčki tako radi igrajo s peskom kot naši medvedki?

Ali veste, kako se najbolje pripraviti na pomlad in poletje? Pravilen odgovor se glasi – z novimi igračami! Zdaj je pravi čas, saj vam bomo za vsak nakup v vrednosti 50 €, ki ga boste opravili med 1. in 30. aprilom, priložili še modelčke za v pesek, priznanega francoskega proizvajalca Écoiffier za darilo! Potem pa se lahko prava zabava na vrtu začne!

Najboljše ideje za igrače

Verjetno bi le stežka našli starše, ki jim ni pomembna kakovost igrač, s katerimi so njihovi otroci vsak dan v stiku. Resnično težko je najti takšne igrače, ki bi bile brezčasne, neuničljive in hkrati tudi prijazne za oči. Prav zato smo za vas izbrali nekaj igrač, ki izpolnjujejo vse naštete pogoje, oglejte si jih skupaj z nami.

Zabaven tricikel Baby Balade Smoby

Tricikel smoby zeleni

Otroški tricikel Baby Balade priznanega proizvajalca iz Francije, Smoby bo razveselil vse otroke, ki obožujejo gibanje na svežem zraku. S svojo izrazito zeleno barvo se popolnoma poda k cvetoči pomladi in sončnemu poletju. Tricikel ima robustno konstrukcijo in kovinski okvir, ki skupaj s posebnimi EVA kolesi skrbi za njegovo stabilnost tudi na neravni površini. Tricikel tudi raste skupaj z otrokom in se prilagaja njegovi starosti, in prav tako pogumu. Mali dirkač se bo z njim lahko takoj podal na izlet, saj ima na zadnjem delu še zaboj za igrače, tako da malčku pri dogodivščinah ne bo manjkalo prav nič.

Hišica na stebrih Pilings House Smoby

Hišica vrt smoby

Prostorna hišica na stebrih Pilings House ne sme manjkati na nobenem vrtu, kjer starši z veseljem poslušajo otroški smeh. Ta hišica ni samo običajna hiška z okni, vrati in streho. Ima tudi tobogan, na vrh katerega bodo malčki splezali po stabilnih stopničkah. Hišica, ki stoji na stebrih, omogoča otrokom skrivališče pod njenimi temelji, kamor se lahko skrijejo tudi pred vročim soncem. Najbolje pa je, da lahko s same hišice in s terase občudujejo čudoviti razgled na širšo okolico.

Peskovnik Vario v obliki štiriperesne deteljice BIG

Peskovnik big zelen

Si lahko predstavljate, kako bi bili modelčki za v pesek žalostni brez peskovnika? Z velikim zelenim peskovnikom nemškega proizvajalca BIG se to ne bo zgodilo. Peskovnik je oblike štiriperesne deteljice, vanj pa boste lahko natresli kar 150 kg peska, iz česar bo nastalo veliko tortic! Peskovnik je zaobljene oblike, tako da se vam ni treba bati, da bi se otroci na ostrih robovih poškodovali. Na peskovniku lahko otroci preživijo resnično veliko časa in iz njihovega lastnega jih boste le stežka spravili stran.

Ljubek poganjalec Maestro III balade Smoby

Se vaš malček uči hoditi? Nič ni bolje kot poganjalec in sprehajalček v enem, ki bo priskrbel oporo na vsakem koraku, od prvega, pa vse dokler malček ne bo popolnoma samozavesten pri svoji hoji. Poganjalec ima prikupen obrazek, zahvaljujoč čemur se malčki nanj ne bodo bali usesti, prav tako pa ima elektronski volan in hupo, s katero bodo otroci najavili svoj prihod. Tudi ta poganjalec, podobno kot tricikel Baby Balade, raste skupaj z vašim otrokom vse do njegovega 36. meseca starosti. V prvih mesecih uporabe ga boste vodili starši, lahko ga tudi spremenite na odličen gugalnik.

Traktor na pedala Farmer May Smoby

Traktor smoby farmer

Kaj bi bila vrtna opravila brez traktorja? V njegovi veliki prikolici je treba navoziti pesek v peskovnik in izkopati temelje za otroško hiško! Traktor Farmer Max z vrtljivim volanom in kolesi ima udoben sedež, zahvaljujoč kateremu se malčki lahko na njem vozijo dlje časa, ne da bi si pri tem poškodovali hrbtenico. Velik traktor na verižni pogon ima hkrati na pedalih tudi protizdrsno površino, tako da dobro kljubuje vsakemu vremenu.

Igrače za na vrt iz naše bogate ponudbe se ena drugi lepo podajo in na vrtu ustvarijo lastno igrišče, s kupom možnosti za igro. Ne pozabite, med aprilom lahko otroke razveselite še z dodatno igračo – modelčki za v pesek Écoiffier. Dovolj je, da od 1.4. do 30.4. nakupite igrače v vrednosti najmanj 50 €. Kar hitro k nakupovanju, naj igrače čim prej najdejo nove lastnike.