Bazenček za darilo ob nakupu? Samo pri nas!

3 min.
07. jun'19

Sonce sveti, voda nas že kliče in poletne počitnice so pred vrati! Naši Medvedki vedo, da se otroci poleti najbolj zabavajo prav v vodi, zato smo za vas pripravili izjemno darilo – otroški bazenček s pravljičnim motivom. Želite izvedeti, kako ga lahko prejmete tudi vi? Berite dalje!

Medvedki Oli, Mila in Bruno so se odločili, da bodo otroke razveselili še pred začetkom počitnic. Spet so dolgo razmišljali o tem, kaj bi otroke najbolj razveselilo, ob tem pa so se tako spotili, da so morali skočiti v bazen, kjer so se prijetno ohladili. In zamisel je bila tu! Saj vendar vsi otroci poletne počitnice zagotovo najraje preživljajo v vodi, prav tako kot oni sami.

Hitro so se posvetovali z nami in mi smo jim dali zeleno luč. Zato boste v mesecu juniju ob nakupu katere koli hiške Smoby prejeli tudi otroški napihljivi bazenček, italijanske znamke Mondo, popolnoma brezplačno. Izbirate lahko med dvema bazenčkoma – deklice bo zagotovo razveselil rožnati bazenček v motivu Hello Kitty, dečki pa bodo zagotovo veseli rdečerumenega bazenčka iz legendarne risanke Avtomobili. Dovolj je, da do 30. 6. 2019 naročite igralno hišico Smoby po vaši izbiri in med opombe naročila zapišite, kateri bazenček bi želeli prejeti.

Domcek bazen titulka si

Hišica je temelj!

Kombinacija otroške hišice in napihljivega bazenčka bo na vašem vrtu ali terasi ustvarila popoln prostor za počitek, za vaše otroke in njihove prijatelje. Hišice Smoby so dovolj prostorne tudi za igre več otrok skupaj in bodo malčke razveselile tudi z mnogimi dodatki. Ali vaši otroci obožujejo okusno hrano in zmeraj želijo kuhati z vami? Razveselite jih na primer s hišico Prijateljev s kuhinjo in piknik mizico. Ali pa vaši malčki raje skrbijo za rožice in veliko časa preživijo na vrtu? V tem primeru jih bo zagotovo navdušila hišica Vrtnar Neo Floralie s cvetličnimi koriti in dovolj prostora za urejanje lastnega vrtička. Je izbira prevelika in kar ne veste katero hiško izbrati? Zgradite si kar svojo, zahvaljujoč edinstvenemu konfiguratorju, lastna hiška Neo Jura Lodge!

Samo od vas je odvisno, s kakšno hiško boste presenetili svoje otroke – na izbiro imate na mnogo hišic Smoby in tudi na desetine bogatih setov. Ne pozabite, če do konca junija oddate naročilo, ki bo vsebovalo katero koli hiško Smoby, vam bomo za darilo priložili napihljivi bazenček Mondo.

Hišica neo jura lodge konfigurator

Kako do bazenčka?

Želite nagraditi svoje otroke za celoletni trud v šoli ali pa jih kar tako razveseliti z novimi zunanjimi igračami? Dovolj je, da izpolnite preproste pogoje:

  1. V naši spletni trgovini do konca junija kupite hiško Smoby po lastni izbiri
  2. Med opombe v postopku naročila zapišite, kateri bazenček bi želeli za darilo – rdečega Cars ali rožnatega Hello Kitty.
  3. Počakajte na paket z igračami in skupaj z otroki uživajte v poletju!

Ne sedite križem rok in se na na vroče poletje pripravite že danes. Z našo privlačno ponudbo boste v enem prejeli kar dve igrači! Že veste, katera hišica Smoby bo prav kmalu krasila vaš vrt?