Darilni boni: razveselite z darilom tudi brez osebnega kontakta

  Kategorije: Namigi za igrače,
2 min.
06. apr'20

Rojstni dan, god, rojstvo otroka, krst ... razlogov za obdarovanje otrok je celo leto ogromno. Velika praznovanja v družinskem krogu bodo žal morala malce počakati. V primeru, da malega slavljenca ne morete obdariti osebno, razveselite njegove starše z darilnim bonom naših Medvedkov.

Si mislite, da so darilni boni neoriginalni in neosebni? To sploh ni res. S pošiljanjem darilnega bona daste otrokom in staršem možnost izbire igrače, ki bo najbolje ustrezala otrokovim željam in zanimanjem. Ni se vam treba bati, da darilnega bona ne bodo veseli, ravno nasprotno. Zamislite si to navdušenje v otroških očkah, ko jim starši povedo, da si igračo lahko izberejo popolnoma sami.

Z nakupom darilnega bona se boste prav tako izognili temu, da bi otroku kupili igračo, ki jo doma že ima. V trenutni situaciji boste prav tako zagotovo razveselili starše, ki iz razumljivih razlogov ne želijo sprejemati gostov in praznovanja prelagajo na kasneje, ali pa jih priredijo v družinskem krogu, z ljudmi, s katerimi živijo skupaj v gospodinjstvu.

Naši trije Medvedki, ki so v skladišču zaščiteni z maskami in rokavicami, so tudi zdaj pripravljeni na zavijanje in pošiljanje tisočih čudovitih igrač otrokom vseh starosti. Staršem, ki bodo darilni bon pri nas želeli uporabiti, pri izbiri igrač z veseljem pomagamo. Navdih pa lahko poiščejo tudi v naših idejah za igrače, ki jih redno prinašamo v naših blogih.

Darilni boni SI

Kako naročiti in izkoristiti darilni bon?

  • Na tej strani boste našli 4 bone različnih vrednosti. Izberite enega izmed njih in ga dodajte v košarico.
  • Darilni bon lahko plačate le s spletnimi plačili ali običajnim plačilnim nalogom, torej online GoPay, GoPay bančno transakcijo ali običajnim bančnim nakazilom. Plačilo po povzetju ni mogoče, niti v primeru, če se v košarici nahajajo tudi drugi izdelki.
  • Ob prejemu plačila se voucher samodejno ustvari in bo po elektronski pošti poslan na prejemnikov e-naslov. Potem ga lahko natisnete ali pa ga podarite kar po elektronski pošti.
  • Darilni boni se lahko izkoristijo le za izdelke, ne za dostavo ali način plačila.
  • Bonov ni mogoče kombinirati z drugimi promocijskimi kodami.
  • Veljavnost vsakega bona je 6 mesecev od nakupa. Po poteku roka veljavnosti kuponi niso več veljavni.
  • Vsak darilni bon vsebuje unikatno kodo, ki se lahko uporabi le enkrat. Po koriščenju bona prejeta koda preneha veljati.
  • Darilnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino, njegove vrednosti ni mogoče razdeliti na več nakupov. Naročila, plačanega z darilnim bonom hkrati ni mogoče preklicati.

Ne veste, katero darilo izbrati, naj je to za starše ali njihove otroke? Stavite na darilne bone v vrednosti 10, 20, 50 ali 100 €, ki jih lahko obdarovana oseba izkoristi v 6 koledarskih mesecih od dneva nakupa.

Podarite bon