Medvedki prinašajo nekaj praktičnega: darilne bone

  Kategorije: Akcije in popusti,
2 min.
19. dec'19

Darilni boni sicer ne spadajo med originalna darila, vendar obdarovanca zagotovo razveselijo. Namreč ne vemo zmeraj, kaj bi določeno osebo razveselilo najbolj od vsega. To situacijo poznajo tudi naši Medvedki, ki jih kdaj med izbiranjem daril kar boli glava. Za to so tu najboljša darila, naši darilni boni!

Darilni boni naših Medvedkov so idealno darilo ne le za prihajajoči božič, ampak tudi za rojstne dneve in druge praznike, zagotovo pa bodo razveselili tudi bodoče novopečene starše. Zahvaljujoč darilnemu bonu lahko obdarovanec izbere igrače priznanih evropskih proizvajalcev po lastni izbiri. Vi pa se boste hkrati izognili temu, da bi kupili darilo, ki ga slavljenec že ima doma. Darilni boni preprosto prinašajo zadovoljstvo na obeh straneh. Pri nas boste našli bone v vrednosti 10, 20, 50 in 100 €.

Darilni bon SI

Kako naročiti in izkoristiti darilni bon?

  • Na tej strani boste našli 4 bone različnih vrednosti. Izberite enega izmed njih in ga dodajte v košarico.
  • Darilni bon lahko plačate le s spletnimi plačili ali običajnim plačilnim nalogom, torej online GoPay, GoPay bančno transakcijo ali običajnim bančnim nakazilom. Plačilo po povzetju ni mogoče, niti v primeru, če se v košarici nahajajo tudi drugi izdelki.
  • Ob prejemu plačila se voucher samodejno ustvari in bo po elektronski pošti poslan na prejemnikov e-naslov. Vi si ga lahko potem natisnete ali pa podarite kar po elektronski pošti.
  • Darilni boni se lahko izkoristijo le za izdelke, ne za dostavo ali način plačila.
  • Bonov ni mogoče kombinirati z drugimi promocijskimi kodami.
  • Veljavnost vsakega bona je 6 mesecev od nakupa. Po poteku roka veljavnosti kuponi niso več veljavni.
  • Vsak darilni bon vsebuje unikatno kodo, ki se lahko uporabi le enkrat. Po koriščenju bona prejeta koda preneha veljati.
  • Darilnega bona ni mogoče zamenjati za gotovino, njegove vrednosti ni mogoče razdeliti na več nakupov. Naročila, plačanega z darilnim bonom hkrati ni mogoče preklicati.

Ne veste, katero darilo izbrati, naj je to za starše ali otroke? Stavite na darilne bone v vrednosti 10, 20, 50 ali 100 €, ki jih lahko obdarovana oseba izkoristi v 6 koledarskih mesecih od dneva nakupa.

Podarite darilni bon