Božična darila za dečke

  Kategorije: Namigi za igrače,
3 min.
07. dec'17

Kakšen pa bi bil božič brez daril? Če vaš sinček na veliko piše pisma Božičku, jih neočitno preberite, preden jih pošljete. Nič ne bo razžarelo otroškega obrazka za božič kot sanjsko darilo. Če ne veste, kaj sinčku kupiti, poiščite navdih v naših namigih za božična darila za dečke.

Prihranite si božično naglico in tekanje po nakupnih centrih v zadnjem trenutku in pomagajte Božičku priskrbeti vsa darila za svojega sinčka. Saj igrače za dečke ne bi smele manjkati pod božičnim drevescem. Udobno se namestite in izberite nekaj iz našega božičnega seznama.

Za male dirkače

Kolikokrat je vaš sinček že videl risanko Avtomobili 3? Zagotovo vse dni sanja o tem, da bo dirkač v legendarnem rdečem avtomobilčku. Približajte ga k tem sanjam še košček bližje in mu pod smrečico nastavite otroško bencinsko črpalko Avtomobili 3 znamke Smoby. Otroška črpalka ima realistično črpalko za gorivo in terminal za plačilo kartico. Je elektronska in zato daje zvok in sveti. Vsi mali dirkači od 3. leta starosti dalje bodo z njo preživeli neizmerno veliko zabave.

Bencinska črpalka Smoby

Bencinska črpalka za darilo

Za spretne mojstre

Se vaš radoveden malček mota okrog očkovih nog v njegovi delavnici? Naj mu Božiček prinese lastno delavnico! Otroška delavnica Smoby v motivu risanke Avtomobili 3 bo zabavala vašega malega mojstra ure in ure. Delavnica vsebuje kar 21 dodatkov in avtomobilček, ki ga bodo mali mojstri kar sami sestavili. Delavnica za dečke je izdelana iz kakovostne plastike in je popolna igrača za vse male mehanike od 3. leta starosti.

Delavnica Avtomobili smoby

Delavnica za darilo

Za vsak sprehod

So sprehodi z dojenčkom vaša vsakodnevna dejavnost? Leseni poganjalec Little Bikloon Red & White jih bo bo povzdignil na vsakodnevno zabavo. Če vaš malček ne bo hotel več hoditi, se lahko usede na poganjalec in se docela znori. Brezčasna igrača za otroke od 12. meseca starosti ima čudovit dizajn in masivno konstrukcijo iz lesa, ki je maksimalno varna. Dovolj je, da se usede na sedež in se poganja tudi po hodniku.

Poganjalec Bikloon Janod

Poganjalec za darilo

Za prve korake

Začenja vaš malček počasi in zanesljivo hoditi? Lesena hojica Tatoo Buggy Janod mu bo služila kot opora za prve in tudi naslednje korake. Del hojice na koleščkih je tudi 30 kock s številkami in abecedo in računalo z lesenimi kroglicami. Čudovita igrača in hkrati pripomoček za hojo je primerna za otroke od 1. leta starosti dalje. Leseni voziček z računalom in hojica v enem pomaga otrokom s prvimi koraki, zahvaljujoč njemu pa se bodo malčki naučili računati in spoznavali črke.

Hojica Janod

Hojica za darilo

Za hitra popravila

Ste navdušenec lesenih igrač? Leseni magnetni delovni voziček Redmaster Bricolo znamke Janod vsebuje vse, kar mali mojster za svoje delo potrebuje. Voziček za dečke od 1. leta starosti ima poučen pomen, ki ga še okrepi leseni material. Pripomore k razvoju fine motorike, fantki pa spoznavajo orodje, ki ga uporabljajo tudi njihovi očki. Fantki se bodo učili zabijati žeblje in se tako z igro naučili nekaj novega.

Delovni voziček Janod

Delovni voziček za darilo

Se spomnite svojega otroštva in božiča polnega daril? Pripravite takšen božič tudi svojemu sinčku in mu izberite igračo iz naše široke ponudbe. V kategoriji igrače za dečke boste zagotovo našli več kot samo eno igračo.

Darila za dečke