Dvojno veselje pred božičem: Darilo za vsako naročilo!

  Kategorije: Akcije in popusti,
4 min.
21. okt'21

Nikoli ni prehitro za razmišljanje o nakupih božičnih daril. Morda si tudi vi vsako leto obljubljate, da tokrat pa res začnete z izbiranjem in nakupovanjem daril dovolj zgodaj, vendar vseeno tik pred božičem tekate po trgovinah med množico ljudi. To leto pa ničesar ne prepuščajte naključju in božične nakupe opravite že zdaj. Naši Medvedki vas bodo za to bogato nagradili. Razdelili bomo namreč kup daril!

Najti popolno božično darilo za otroke je lahko resnično zahtevno in stresno. Še sreča, da naša ekipa treh spretnih Medvedkov točno ve, kaj bo otroke različnih starosti razveselilo – veliiiiko daril, ki jih bomo priložili k vsakemu naročilu. Udobno se namestite in naj vam naši mali pomočniki pomagajo pri izbiri popolnih božičnih daril za vaše otroke. Oglejte si našo bogato božično ponudbo in med igračami poiščite tiste, ki so označene s tem simbolom:

Darcek objednavka si

in prejmite čudovito darilo za svoje otroke. Ob vsakem naročilu bomo priložili eno darilo po vaši izbiri. To bo vaše najmlajše razveselilo kar dvojno – z igračo in darilom. Želeli bi vas opozoriti, da posameznih daril, promocijskih kod in akcij, ki v naši e-trgovini potekajo sočasno, ni mogoče združevati. To pa ne pomeni, da svojih otrok ne morete razveseliti več kot enkrat, in hkrati še malce prihraniti.

Dvojno veselje ob nakupu

Veselje v nedolžnih otroških očeh, ko zagledajo novo igračo, je neprecenljivo. Letos lahko otroke razveselite kar dvojno in jim tako pripravite resnično nepozaben božič. Za vsako kategorijo v naši e-trgovini smo skupaj z Medvedki skrbno izbrali primerna darilca, ki bodo igro še poudarila, in to funkcionalno pa tudi dizajnersko.

V naši e-trgovini poiščite igrače s posebno oznako +DARILO in ob oddaji naročila v 1. koraku svojega darila ne pozabite tudi označiti. Opozarjamo, da je akcija vezana le na določene izdelke in ne na celotno kategorijo, za eno naročilo lahko izberete le eno darilo. In da ne bi kupovali mačka v žaklju, si lahko tukaj ogledate vsa darila, ki vas ob božičnih nakupih čakajo.

Kozmetična torbica za darilo ob nakupu kozmetičnih mizic

Vse deklice slej ko prej privabi dekorativna kozmetika. Opazovati svoje mamice pri ličenju, česanju ali manikuri je zanje neverjetno in na tak način se učijo tudi novih reči. Kozmetične mizice v naši ponudbi so pravi lepotilni centri s številnimi dodatki, ki jih v času naše edinstvene akcije dopolnimo z darilom. To bo čudovita kozmetična torbica z delavnice francoske znamke Smoby v vrednosti 14,99 €. Veselje pri igrah lepotičenja ne bo imelo konca in kdo ve, morda bo nekoč vaša deklica postala prestižna frizerka ali make-up umetnica slavnih.

Tasticka darcek vianoce si

Čelada za darilo ob nakupu delavnic

Otroci posnemajo svoje starše pri čisto vsemu in delo v delavnici ni nobena izjema. Delavnice, delavne mize, torbe, kovčki in tudi orodje pomagajo otrokom, da se približujejo svetu odraslih in z igro z delovnim orodjem izpopolnjujejo finomotorične spretnosti, razvijajo logično mišljenje, koncentracijo, ustvarjalnost in domišljijo. Vijačenje, rezanje, žaganje in montiranje bo zdaj še bolj zabavno, saj vam bomo ob nakupu delavnice za darilo priložili čudovito delovno čelado Mecanics znamke Écoiffier. Čelada bo popolnoma dopolnila vse delovne mize in hkrati poskrbela za maksimalno varnost med vsako igro.

Prilba darcek vianoce si

Samokolnica z orodjem za darilo ob nakupu hišk

Imeti svojo lastno hišo so sanje skoraj vsakega človeka, ne glede na starost. Pri nas boste našli ogromno čudovitih igralnih hišk najvišje kakovosti. Vašim otrokom bo kar težko izbrati samo eno, vendar vas v zadnjem koraku naročila hiške čaka darilo v podobi samokolnice z vrtnim orodjem v vrednosti 12,99 €. Od spomladi pa do konca jeseni bo otroke pri vrtnih opravilih spremljala čudovita modra samokolnica in tudi 6 dodatkov, ki so nujni za delo okoli hiške.

Naradie darcek vianoce si

Steklenička Bidon za darilo ob nakupu potrebščin za dojenčka

Darila si za božič ne zaslužijo le otroci, ampak tudi skrbni starši. Še posebno ti, ki so na svet pripeljali težko pričakovanega dojenčka in mu posvečajo vso svojo ljubezen in pozornost. Razveselite starše majhnih otrok s čudovitim darilom iz kategorije opreme za dojenčka in izberite modro ali rožnato stekleničko Bidon znamke Beaba v vrednosti 14,99 €. Vsi vemo, da oprema za dojenčka ni poceni, zato bo darilo predvsem za starše zagotovo prijetno presenečenje.

Flasa darcek vianoce si

To je le majhen pregled bogate ponudbe igrač in daril, ki vas v naši e-trgovini čakajo. Preverite vse skrbno izbrane igrače s posebno oznako, z nakupom katerih razveselite svoje škratke kar dvojno, veselje pa bodo prinesle tudi vam. Kdo pa ne bi želel ob nakupu enega božičnega darila, prejeti drugega povsem brezplačno?

Vseh 21 kategorij skriva čudovite igrače, ki bodo k vam domov pripotovale z darilom. Ne odlašajte in začnite z nakupovanjem božičnih igrač že zdaj. Z nakupom daril predčasno si boste zagotovili široko izbiro in čas za dostavo, nakupovali boste brez stresa, zahvaljujoč naši predbožični akciji pa bo božič še bolj vesel. Pokukajte v Medvedkov seznam daril in se prepustite nakupovanju še danes.

Odkrijte vsa naša darila