Posebni kuponi s popustom medvedka Bruna

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
18. okt'17

Če iščete čudovita darila za vaše najmlajše otroke, imamo za vas dobro novico. Veseli medvedek Bruno pozna te najlepše igrače za vse dojenčke. To pa še ni vse. Ljubkemu Brunu je uspelo za vas pripraviti posebne popuste.

mali Bruno je pripravil ekstra popuste, zahvaljujoč katerim boste prihranili kar desetine evrov. Dovolj je, da pri izbranih igračah v nakupovalni košarici med nakupom vpišete kodo s popustom BRUNOSI. 5 % popust bo samodejno odštet s skupne vsote. Poleg tega je pri nakupu nad 40 € dostava brezplačna! Razveselite najmlajše člane vaše družine in jih presenetite s temi najboljšimi darili. Pozor, akcija je časovno omejena!

Popust darilni kuponi bruno

Otroška hišica in šotor Discovery Cotoons Smoby z zvokom in lučko od 12 meseca

Vesela hišica za igranje bo všeč vsem otrokom od 12. meseca starosti. mnogi zvočni in svetlobni efekti bodo vzbudili zanimanje vseh otrok. Hišica ima na primer vratca, ki se odpirajo, skozi katera lahko otroci vstavljajo različne oblike. Zabavala jih bo tudi svetleča rožica, ki jo lahko obračajo in tudi mnoge druge zanimive stvari.

Popust bruno hišica šotor

Želim hišico

Poganjalec Medved 2v1 Smoby skakajoči in vrteči se od 12 mesecev

Poganjalec Medved 2v1 je hkrati tudi zabavni skakalček. Otroci bodo zahvaljujoč njemu uživali v gibanju in našli mnogo vzgibov za igranje. Medvedek Pretty se med skakanjem obrača tudi v strani. Pravljični poganjalec bo pomagal pri krepitvi mišic, razvoju fine motorike in otokom pomagal ohranjevati ravnotežje.

Popust bruno poganjalec

Želim poganjalec

Gugalnica za otroke Slon BIG z gibljivimi ušeski od 1-5 leta

Čudovita gugalnica Slon BIG je izredno udobna, na njej pa je zabaven obrazek slončka s premičnimi ušesi, ki služijo tudi kot držala. varna gugalnica je kot narejena za zibanje na vrtu in se h krati lepo poda v vsako otroško sobico. Pripomogla bo k pravilnemu razvoju kolčnih sklepov in krepitvi mišic.

Popust bruno slonček

Želim gugalnico

Vrtiljak za posteljico Rožica Cotoons Smoby z glasbo in lučko moder/rožnat od 0 mesecev

Vrtiljak za posteljice v podobi rožice z barvastimi metuljčki bo zabaval vsakega malega fantka in deklico in hkrati pomagal, da bodo sladko zaspali. Vrtiljak razpolaga s svetlobnimi in zvočnimi efekti. Mehko svetlobo, ki je prilagojena otroškim očkam, lahko starši nastavljajo, projicirala se bo na strop. Vrtiljak razvija domišljijo in predstavnost otrok.

Popust bruno vrtiljak

Želim vrtiljak

Otroški most Arch Cotoons Smoby 2v1 elektronski nogometni gol in košarkarski koš od 3 meseca

Z elektronskim otroškim mostom se bodo igrali otroci že od njihovega tretjega meseca starosti dalje. Zabaval jih bo piskajoči oblaček, figurica Cotoons in vrtljive rožice. Most lahko otroci uporabljajo tudi ko zrastejo, lahko ga spremenijo v košarkarski koš  ali pa nogometni gol.

Popust bruno most

Želim most

Didaktična miza Cotoons Smoby z različnimi funkcijami, z lučko in zvokom od 12 mesecev modra

Didaktična mizica za igro ima ogromno funkcij, ki bodo otroke zabavale ure in ure. V rožico lahko vstavljajo različne oblike, ona pa jih bo za to nagradila z lučko in melodijo. stolček vsebuje tudi set bobnov s figuricami Cotoons, palice za bobnanje in mnogo drugih stvari, se katerimi se bodo otroci veliko naučili in se h krati tudi zabavali.

Popust bruno mizica

Želim didaktično mizico

Hojica Cotoons Smoby s kockami, lučko in melodijami od 12 mesecev modra

Pri prvih korakih bo otrokom v veliko pomoč čudovita barvna hojica. Stabilna hojica ima idealno višino in zatič na prvih kolesih, ki bo preprečil gibanje hojice. Hkrati pa je hojica tudi didaktična igrača, saj razpolaga z mnogimi različnimi funkcijami. Otrokom pomaga pri učenju in razpoznavi barv in oblik.

Popust bruno hojica

Želim hojico

Tricikel Baby Balade Blue Smoby zelen od 10 meseca

Baby Balade Blue spada med najboljše in najkakovostnejše tricikle na trgu. Ima trdno in robustno konstrukcijo in luksuzni dizajn. Zahvaljujoč posebnim EVA kolesom je za tiho in varno vožnjo poskrbljeno. Tricikel ima tudi snemljiv senčnik in druge odlične dodatke. Njena prednost je tudi to, da raste skupaj z vašim otrokom.

Popust bruno tricikel

Želim tricikel