Posebni kuponi s popustom medvedke Mile

  Kategorije: Akcije in popusti,
3 min.
16. okt'17

Iščete odlična darila, s katerimi bi razveselili svojo deklico? naša mala medvedka Mila pozna najlepše igrače in ve, kaj si male deklice želijo. Izkoristite poseben popust, ki ga je pripravila za vas.

Vesela Mila je pripravila ekstra popuste, zahvaljujoč katerim boste prihranili kar desetine evrov. Dovolj je, da pri izbrani igrači uporabite kodo s popustom MILASI. 5 % popust bo samodejno odštet s skupne vsote. Poleg tega je pri nakupu nad 40 € dostava brezplačna! Razveselite najmlajše člane vaše družine in jih presenetite s temi najboljšimi darili. Pozor, akcija je časovno omejena!

Popusti medvedke Mile

Otroška kuhinja Tefal Studio XL Smoby elektronska z magičnim brbotanjem 34 dodatki oranžna

V otroški kuhinji vam bo mala kuharica pripravila kavico iz espresso kavnega avtomata, spekla meso v pečici ali pa spekla palačinke na odlični ponvici s funkcijo za obračanje. Čudovita kuhinja jo bo presenetila tudi s čarobnim loncem, v katerem voda resnično brbota ter mnogimi drugimi čudovitimi funkcijami.

Popust mila oranzna kuhinja

Želim kuhinjo

Otroška kuhinja Tefal Super Chef DeLUXE Smoby s čarobnim brbotanjem in 46 dodatki rožnato-bež

Ta odlična kuhinja z naše ponudbe je opremljena s kar 46 dodatki, ki se uporabljajo tudi v pravih kuhinjah. Vaše najmlajše bodo razveselili čarobni lonec in kocke ledu, ki jih lahko dobite neposredno iz aparata za led. Cvrtje na ponvici in drugi realistični zvoki bodo še okrepili doživetje igre.

Popust mila rožnata kuhinja

Želim kuhinjo

Hišica za dojenčka Baby Nurse Zlata izdaja Smoby trikrilna z 13 dodatki

Imate doma navdušenko punčk in dojenčkov, ki zanje rada skrbi? V hišici Baby Nurse lahko svojo najljubšo punčko kopa v banjici, ko pa bo banjico prekrila pa bo iz nje nastala previjalna miza. Svojega dojenčka bo nahranila na stolčku za hranjenje ali pa ga dala spat v zibko.

Popust mila hisica

Želim hišico za dojenčke

Kozmetična mizica Frozen Disney Smoby 2v1 in stolček z bleščicami in 10 dodatki od 3 leta akvamarin

Kozmetična mizica je ot narejena za princeske, ki imajo rade risanko Ledeno kraljestvo. Vaša deklica se lahko češe pred čudovitim ogledalom in ko konča si naredi pričesko za princeske, lahko vse svoje sponke in gumice preprosto pospravi v priročne predalčke.

Popust mila frozen mizica

Želim kozmetično mizico

Otroška trgovina Supermarket Smoby elektronska s tehtnico, blagajno, živili in 41 dodatki rdeča

V supermarketu Smoby se bodo otroci docela naigrali. Zahvaljujoč vgrajeni blagajni s številčno tipkovnico in ekranom lahko nakup računajo kot na resničnem kalkulatorju. izdelke skenirajo in stehtajo, točno tako kot na pravi blagajni.

Popust mila blagajna

Želim trgovinico

Voziček za dojenčka Maxi Cosi & Quinny Smoby s kengurujem (65,5 cm ročaj) rožnat

V edinstveni voziček za punčke in dojenčke se bodo zaljubile vse deklice. Z njim se bodo igrale kar na 3 različne načine – kot klasičen globok voziček, športni voziček (buggy), ali pa kot košaro, ki jo lahko uporabijo tudi samostojno, za posteljico za spanje.

Popust mila voziček

Želim voziček

Otroški čistilni voziček Clean Smoby z elektronskim sesalcem in 9 dodatki zelen

Čudovit moderni set za čiščenje vsebuje elektronski sesalec in 9 dodatkov. Sesalec vaših malih pomočnikov bo po prižigu dajal realne zvoke. Vozičku pa ne manjka niti čistilec za tla, vedro, metla, smetišnica in imitacije čistil.

Popust mila čistilni voziček

Želim čistilni voziček

Lesena hišica za igračke Mademoiselle Doll's House Janod s 17 dodatki

Lesena hišica za figurice bo s čudovito barvo navdušila vašo deklico. Ima dve etaži in zahvaljujoč ljubkemu majcenemu pohištvu jo lahko opremi po svoji želji. Za udobno lahko stene hišice odprete, streho pa lahko snamete. 

Popust mila lesena hišica

Želim leseno hišico